Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucii isabela a myslíš si, že by byl ve velikosti takový rozdíl?
@soheir a Ty vis, jak velky rozdil? Jedno by bylo stare 4 tt a druhe 8 tt, to uz podle me rozdil je 1,5 cm, pokud se nepletu… coz je dost.
@blumen píše:
@soheir a Ty vis, jak velky rozdil? Jedno by bylo stare 4 tt a druhe 8 tt, to uz podle me rozdil je 1,5 cm, pokud se nepletu… coz je dost.
@LUCCII isabela psala, že jsem dvakrát ovulovala a otěhotněla…pochopila jsem to tak, že v jednom měsíci. Vím, je možné otěhotnět a normálně menstruovat…v tom případě by to bylo tak, jak píšeš ty
@soheir ale dvojita ovulace nastava do 48 hodin po prvni ovulaci, to by zadny rozdil ve velikosti neudelalo ![]()
@kedri píše:
A srdíčko u toho velkého nebylo?
taky na to myslím…jestli už by tam u toho většího bylo něco vidět. Ale nic mi neřekl…je „uvidíme, jak se to bude vyvíjet“…jsem z toho opravdu moudrá…víc vám teď říct nemůžu…když jsem se ho zeptala na cokoliv…
@blumen píše:
@soheir ale dvojita ovulace nastava do 48 hodin po prvni ovulaci, to by zadny rozdil ve velikosti neudelalo![]()
řekl mi, že to menší odpovídá…a potom mlčel, mlčel…a řekl…je tam druhé…ale podívejte…je o dost větší a vůbec neodpovídá…a už se víc nevyjadřoval…s tím, že počkáme a uvidí se…
@soheir píše:
taky na to myslím…jestli už by tam u toho většího bylo něco vidět. Ale nic mi neřekl…je „uvidíme, jak se to bude vyvíjet“…jsem z toho opravdu moudrá…víc vám teď říct nemůžu…když jsem se ho zeptala na cokoliv…
klidně bych se - být tebou objednala ještě někam jinam na konzultaci - do nějakého „sanusu“ nebo centra s nějakým super ultrazvukem…rozhodně bych byla zvědavá a do další kontroly mi to hodně vrtalo hlavou ![]()
@soheir kamarádka je tak měla celé těhotenství. Jedno dvojče o týden až dva „mladší“. Na prvním UZ viděli jen jedno.. na druhém už viděli zaostávající druhé.. pak se čekalo 2 týdny, jestli to druhé zanikne nebo s ebude vyvíjet dál.. Vyvíjelo.. Ale celé těhotenství jako by bylo fakt mladší, což ale bylo vyloučené, protože byla na IVF, takže nějaká opožděná druhá ovulace nepřicházela v úvahu.. Narodili se ve 36.tt a doktor říkal, že to druhé dvojče neodpovídá 36. tt ani omylem, že tak 34. Dodnes neví, jestli je možné, že tam týden to druhé embryo „spalo“ a nevyvíjelo se, než se rozmyslelo, že teda jo..
Možné je všechno.. Opravdu se ted nedá dělat nic jiného než čekat, jak to dopadne. Přeju at to rychle uteče.
Musiš mit zpravu od gynekologa…co tam píše? Vidí akci u většího?
@soheir a co kdyz je to treba myom?
mluvil vubec o plodu?
bud zajit nekam jinam, treba po tydnu nebo vydrzet ty tri, no.
Tak ja na normalnich kontrolach, preventivkach ne…ale kdyz jsem byla tehotna a delal se uz tak jsem zpravu do ruky dostala…plod ten a ten tyden..akce…vvv nedekovany…