Dva zárodky rozdílné velikosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
7.5.15 13:12

Tak o tom slyším teď poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.5.15 13:25

@lucii isabela a myslíš si, že by byl ve velikosti takový rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
7.5.15 13:31

@soheir a Ty vis, jak velky rozdil? Jedno by bylo stare 4 tt a druhe 8 tt, to uz podle me rozdil je 1,5 cm, pokud se nepletu… coz je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.5.15 13:41
@blumen píše:
@soheir a Ty vis, jak velky rozdil? Jedno by bylo stare 4 tt a druhe 8 tt, to uz podle me rozdil je 1,5 cm, pokud se nepletu… coz je dost.

@LUCCII isabela psala, že jsem dvakrát ovulovala a otěhotněla…pochopila jsem to tak, že v jednom měsíci. Vím, je možné otěhotnět a normálně menstruovat…v tom případě by to bylo tak, jak píšeš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.5.15 13:44

A srdíčko u toho velkého nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
7.5.15 13:45

@soheir ale dvojita ovulace nastava do 48 hodin po prvni ovulaci, to by zadny rozdil ve velikosti neudelalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.5.15 13:46
@kedri píše:
A srdíčko u toho velkého nebylo?

taky na to myslím…jestli už by tam u toho většího bylo něco vidět. Ale nic mi neřekl…je „uvidíme, jak se to bude vyvíjet“…jsem z toho opravdu moudrá…víc vám teď říct nemůžu…když jsem se ho zeptala na cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.5.15 13:50
@blumen píše:
@soheir ale dvojita ovulace nastava do 48 hodin po prvni ovulaci, to by zadny rozdil ve velikosti neudelalo ;)

řekl mi, že to menší odpovídá…a potom mlčel, mlčel…a řekl…je tam druhé…ale podívejte…je o dost větší a vůbec neodpovídá…a už se víc nevyjadřoval…s tím, že počkáme a uvidí se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
7.5.15 14:02

Zajimave :think: pak pisni jak to dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.5.15 14:34
@soheir píše:
taky na to myslím…jestli už by tam u toho většího bylo něco vidět. Ale nic mi neřekl…je „uvidíme, jak se to bude vyvíjet“…jsem z toho opravdu moudrá…víc vám teď říct nemůžu…když jsem se ho zeptala na cokoliv…

klidně bych se - být tebou objednala ještě někam jinam na konzultaci - do nějakého „sanusu“ nebo centra s nějakým super ultrazvukem…rozhodně bych byla zvědavá a do další kontroly mi to hodně vrtalo hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
7.5.15 14:40

@soheir kamarádka je tak měla celé těhotenství. Jedno dvojče o týden až dva „mladší“. Na prvním UZ viděli jen jedno.. na druhém už viděli zaostávající druhé.. pak se čekalo 2 týdny, jestli to druhé zanikne nebo s ebude vyvíjet dál.. Vyvíjelo.. Ale celé těhotenství jako by bylo fakt mladší, což ale bylo vyloučené, protože byla na IVF, takže nějaká opožděná druhá ovulace nepřicházela v úvahu.. Narodili se ve 36.tt a doktor říkal, že to druhé dvojče neodpovídá 36. tt ani omylem, že tak 34. Dodnes neví, jestli je možné, že tam týden to druhé embryo „spalo“ a nevyvíjelo se, než se rozmyslelo, že teda jo.. ;) Možné je všechno.. Opravdu se ted nedá dělat nic jiného než čekat, jak to dopadne. Přeju at to rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.5.15 15:08

Musiš mit zpravu od gynekologa…co tam píše? Vidí akci u většího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
7.5.15 15:17

@soheir a co kdyz je to treba myom? :nevim: mluvil vubec o plodu? :nevim: bud zajit nekam jinam, treba po tydnu nebo vydrzet ty tri, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
7.5.15 15:19

@radulaur ja teda zpravu na gynde nedostala nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.5.15 17:54

Tak ja na normalnich kontrolach, preventivkach ne…ale kdyz jsem byla tehotna a delal se uz tak jsem zpravu do ruky dostala…plod ten a ten tyden..akce…vvv nedekovany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí