Dvanáctiletá se chce malovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
1.2.13 11:47

@Talunka já jo, ale bojím se to napatlat všude :think: já se dělám právě na tu dvanáctku, tak aby mi to nesežralo celou Božku 8o na nohy ok, ale když už jedu tak vezmu žiletkou vše ;)

@Talunka píše:
@monika32 v V tom je něco jako amoniak, peroxid nebo nějaké odrůda té látky. Vlastně kyselina, protože to ty chlupy upaluje.ALe asi s pokožkou :lol:
Už vidím tu reklamu: Veet do sprchy-hladká až na kost! :lol:

ty vole :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Denis11 hele mi povídej o vteřině bolesti :roll: sem si tak před dvěma lety dělala kníra, prý vteřina :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5411
1.2.13 11:52

@K.Black :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak kníra bych asi taky nedala :mrgreen: :mrgreen: ale na toho bych si klidně zaplatila laser :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.2.13 11:53
@Denis11 píše:
@K.Black :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak kníra bych asi taky nedala :mrgreen: :mrgreen: ale na toho bych si klidně zaplatila laser :mrgreen:

jo na pět chlupů, budu platit miliony ne :roll: :mrgreen: teď to beru pinzetou, akorát nesmím být namalovaná, pláču :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2338
1.2.13 11:58

@K.Black Tak bíbra bych si asi taky nechala tou el. pinzetou nebo laserem. Ještě existuje ta el. jehla, ale teda dělala jsem to ženským, sama bych si to nenechala-to musí bolet jak prase!
Laserem to prý jde v případě, když ty chlup jsou nějaké tvrdé a tmavší, jinak to prý je docela vytahování peněz z ženských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
1.2.13 12:54

Ty jo tady se už řeší i holení jo:-)) začne to lakem na ruce a už jsme u žiletky:-))no já netším od kdy jsem se začala holit ale určitě tak nějak od 12-13 let prostě od té doby kdy to začala růst, protžoe vím najisto že jsem nikdy chlupatá nechodila. naštěstí v tomto máti nějak nezasahovala, stejně jako když jsem si šla koupit tampony, ač ona se nikdy nikde neholila a já chodím jak holátko dodnes a všude, a ona nikdy tampony ani nezkusila. myslím že v tomto pochopila i moje máti že je to na každém, ty šminky apod. to ještě může být problém ve škole ale co je komu do toho jestli nosím bobra nebo ne že jo, v tom mě máti nechala ať si dělám co chci a co mi je příjemnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
1.2.13 13:00

@Michaela23 tak to mi mluvíš z duše, nepiju vůbec víno nesnáším, pivo bych do huby nedala už jen smrad z piva mi dělá blbě, cigarety jsem zkusila ale ve chvíli kdy jsem zjistila že mi to ničí pleť a mám víc beďarů tak už jsem nikdy cigáro do huby nedala:-))

jinak chlupy já se fakt od těch 12-13 holím všude. vč. rukou a holím se jen jednou za 4-5 dnů a nemám je hrubší ani tmavší, naopak po těch letech už to tolik neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.2.13 21:46

Ve 12ti, to je v pohodě… má neteř má 6 a chodí s nalakovanými nehty a namalovaná :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
8.2.13 22:10

@Markétka91 Mám sedmiletou dceru, v tomhle věku se malovat a lakovat si nehty, to mi teda přijde padlý na hlavu… 8o Nebo jsem divná :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 22:33

@Gituš Jooo děvče, tak tady s tímto názorem neuspěješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.2.13 22:35

@Gituš taky mi to příjde na hlavu..ale co můžu dělat.. mé dítě to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
9.2.13 10:28

@Talunka Já s ním uspět nepotřebuji :mrgreen: Mně bude stačit, když má sedmiletá dcera (a později mé další dvě dcery) se nebudou malovat, tak brzo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.4.13 17:39

Moje dcera se maluje od třinácti let. Já vůbec. Vždycky je někdo první ve třídě a pak už to jede. Melírované holčičky už chodí i do 2. třídy. 8o Já to dceři nezakazuju. Ony si ty holky musí projít vším. Dělala by to tajně a to by bylo horší. Takhle aspoň vím, co má se svou vizáží aktuálně v úmyslu. Taky by se mi jinak mohlo stát, že se zjeví ve dveřích s fialovým čírem :)

• Citovat
  • Upravit
3862
26.4.13 17:43

Pokud se maluji ostatni ve tride vzala bych ji do obchodu koupila bych ji rasenku a naucila bych ji jak se s tim zachazi. vic bych ji nedovolila. byl by zo kompromis a myslim ze spokojenost na obou stranach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebe445675
17.7.13 08:32

No já s tebou plně souhlasím má dcera si dělá stíny, oční linky a řasenku už od osmi nehty si taky lakuje už od osmi a doma má obrovskou sadu stínů a laků a všeho možného me to přijde normální :D

• Citovat
  • Upravit
Bebe445675
17.7.13 08:33

No já s tebou plně souhlasím má dcera si dělá stíny, oční linky a řasenku už od osmi nehty si taky lakuje už od osmi a doma má obrovskou sadu stínů a laků a všeho možného me to přijde normální :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi