Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@K.Black
tak kníra bych asi taky nedala
ale na toho bych si klidně zaplatila laser ![]()
@K.Black Tak bíbra bych si asi taky nechala tou el. pinzetou nebo laserem. Ještě existuje ta el. jehla, ale teda dělala jsem to ženským, sama bych si to nenechala-to musí bolet jak prase!
Laserem to prý jde v případě, když ty chlup jsou nějaké tvrdé a tmavší, jinak to prý je docela vytahování peněz z ženských.
Ty jo tady se už řeší i holení jo:-)) začne to lakem na ruce a už jsme u žiletky:-))no já netším od kdy jsem se začala holit ale určitě tak nějak od 12-13 let prostě od té doby kdy to začala růst, protžoe vím najisto že jsem nikdy chlupatá nechodila. naštěstí v tomto máti nějak nezasahovala, stejně jako když jsem si šla koupit tampony, ač ona se nikdy nikde neholila a já chodím jak holátko dodnes a všude, a ona nikdy tampony ani nezkusila. myslím že v tomto pochopila i moje máti že je to na každém, ty šminky apod. to ještě může být problém ve škole ale co je komu do toho jestli nosím bobra nebo ne že jo, v tom mě máti nechala ať si dělám co chci a co mi je příjemnější
@Michaela23 tak to mi mluvíš z duše, nepiju vůbec víno nesnáším, pivo bych do huby nedala už jen smrad z piva mi dělá blbě, cigarety jsem zkusila ale ve chvíli kdy jsem zjistila že mi to ničí pleť a mám víc beďarů tak už jsem nikdy cigáro do huby nedala:-))
jinak chlupy já se fakt od těch 12-13 holím všude. vč. rukou a holím se jen jednou za 4-5 dnů a nemám je hrubší ani tmavší, naopak po těch letech už to tolik neroste.
Ve 12ti, to je v pohodě… má neteř má 6 a chodí s nalakovanými nehty a namalovaná
![]()
@Markétka91 Mám sedmiletou dceru, v tomhle věku se malovat a lakovat si nehty, to mi teda přijde padlý na hlavu…
Nebo jsem divná
![]()
@Gituš taky mi to příjde na hlavu..ale co můžu dělat.. mé dítě to není ![]()
@Talunka Já s ním uspět nepotřebuji
Mně bude stačit, když má sedmiletá dcera (a později mé další dvě dcery) se nebudou malovat, tak brzo. ![]()
Moje dcera se maluje od třinácti let. Já vůbec. Vždycky je někdo první ve třídě a pak už to jede. Melírované holčičky už chodí i do 2. třídy.
Já to dceři nezakazuju. Ony si ty holky musí projít vším. Dělala by to tajně a to by bylo horší. Takhle aspoň vím, co má se svou vizáží aktuálně v úmyslu. Taky by se mi jinak mohlo stát, že se zjeví ve dveřích s fialovým čírem ![]()
Pokud se maluji ostatni ve tride vzala bych ji do obchodu koupila bych ji rasenku a naucila bych ji jak se s tim zachazi. vic bych ji nedovolila. byl by zo kompromis a myslim ze spokojenost na obou stranach
No já s tebou plně souhlasím má dcera si dělá stíny, oční linky a řasenku už od osmi nehty si taky lakuje už od osmi a doma má obrovskou sadu stínů a laků a všeho možného me to přijde normální ![]()
No já s tebou plně souhlasím má dcera si dělá stíny, oční linky a řasenku už od osmi nehty si taky lakuje už od osmi a doma má obrovskou sadu stínů a laků a všeho možného me to přijde normální ![]()
@Talunka já jo, ale bojím se to napatlat všude
já se dělám právě na tu dvanáctku, tak aby mi to nesežralo celou Božku
na nohy ok, ale když už jedu tak vezmu žiletkou vše 
ty vole

@Denis11 hele mi povídej o vteřině bolesti
sem si tak před dvěma lety dělala kníra, prý vteřina