Dvanáctiletá se chce malovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
31.1.13 11:39
@Kamča.dalmatinka píše:
@RadkaCh ono stačí pozorovat mladé na faceboku(myslim ty rodiné členy) a o sexu tam jedou furt :mrgreen:
Nejvíc mě dostalo nedávno v parku při kočárkování. Vim že chodí na základku cca do 7-8 třídy a kluk volá xx mužu tě chytnou za kozy(nevim za jaké žádné slečna nemá) a xx na něj volá, né chytni mě za pí-u :mrgreen: (možná díky té absenci prsou zvolila tuhle polohu).Kluk nelenil :lol:

to snad né 8o takoví čuňáci :lol: ty děcka jsou tak zvrhlé, kde na to chodí :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.1.13 11:40
@RadkaCh píše:
@Kamča.dalmatinka No však, já to znám, ale divit se nepřestanu. Ono vlastně stačí si přečíst Bravíčko a člověk má představu hned :mrgreen:
škoda, že Bravíčko už nečtu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.13 11:43

@IvkaH mrkni na netu, oni mají tu úžasnou rubriku i online, jednou jsem si to četla pro pobavení. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
31.1.13 11:45
@RadkaCh píše:
@IvkaH mrkni na netu, oni mají tu úžasnou rubriku i online, jednou jsem si to četla pro pobavení. :mrgreen:

dej sem odkaz ;) ať se pobavíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.1.13 11:52

No já bych určitě 12 holku trochu pochopila.. Ona sice je pro nás dítě, ale tady už spíš jde o to, že prostě někdo pořád vidí v takové holce malou holčičku a nechce připustit, že dospívá..
Třeba když si vzpomenu - je mi 30 co bylo, když mě bylo 12, tak se holky teda nemalovaly, ale ten lak a nebo jenom řasenku některé měly.. Já jsem se začala malovat hodně pozdě, ale zato krycí krém - make-up?, nevím, tehdy se to jmenovalo akne color jsem měla okolo 12 roku, protože jsem byla jak cedník a hodně mi to pomohlo i v sebevědomí.. samozřejmě jsem si mázla trochu nebyla jsem jak marfuše..
Já bych povolila, bezbarný nějaký jemný lak a nebo krytí pupínku.. Ono zase když někdo napíše maluje, tak někdo si opravdu představí zmalovanou Marfuši :mrgreen:
Ale je pravda, že na oslavě švagrová měla 8 letou holku, namalované nehty, řasenku a stíny a přišlo mě to hodně ujete :oops: i když to byla oslava a jinde to nebere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
31.1.13 11:57
@monika32 píše:
Moje dcera ve 12ti nemenstruovala. Jako holky v 8 a 9 třídě, tam je to o něčem jiném, ale do té 7mé třídy jsou to prostě děti.

Tak holky spolužačka začala mensturovat v měsíci, kdy oslavila 11 narozeniny, tedy těsně před začátkem šesté třídy. Holka sama ještě nemenstruuje, ale už od léta na ní vidím, jak rychle se projevují hormonální změny, takže už jsem jí koupila její vložky a je poučená, aby pro jistotu jednu nosila v aktovce. Jak jsou na tom ostatní slečny u ní v šesté třídě, to netuším (nemám s jejich matkami natolik kamarádský vztah, abychom propraly všechno možné), ale prsa jim očividně rostou a jak hormony začnou pracovat, tak už to většinou jede 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
31.1.13 11:59
@Les2311 píše:
Tak holky spolužačka začala mensturovat v měsíci, kdy oslavila 11 narozeniny, tedy těsně před začátkem šesté třídy. Holka sama ještě nemenstruuje, ale už od léta na ní vidím, jak rychle se projevují hormonální změny, takže už jsem jí koupila její vložky a je poučená, aby pro jistotu jednu nosila v aktovce. Jak jsou na tom ostatní slečny u ní v šesté třídě, to netuším (nemám s jejich matkami natolik kamarádský vztah, abychom propraly všechno možné), ale prsa jim očividně rostou a jak hormony začnou pracovat, tak už to většinou jede 8)

já třeba začala menstruovat v 9 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.13 12:01
  • Citovat
  • Upravit
1987

Nečetla jsem příspěvky. Ano dovolila bych ji to a hlídala bych aby to bylo „vkusné“. Jemně namalovaná holka není nic hrozného. Já občas nalakuju dceři světle růžovým lakem nehty a líbí se mi tohle holčičí fintění (mám moc malou dceru, lak není skoro vidět a potvůrka si pak nekouše nehty- její zlozvyk). Beru to jako vývoj ženství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@Les2311 píše:
Tak holky spolužačka začala mensturovat v měsíci, kdy oslavila 11 narozeniny, tedy těsně před začátkem šesté třídy. Holka sama ještě nemenstruuje, ale už od léta na ní vidím, jak rychle se projevují hormonální změny, takže už jsem jí koupila její vložky a je poučená, aby pro jistotu jednu nosila v aktovce. Jak jsou na tom ostatní slečny u ní v šesté třídě, to netuším (nemám s jejich matkami natolik kamarádský vztah, abychom propraly všechno možné), ale prsa jim očividně rostou a jak hormony začnou pracovat, tak už to většinou jede 8)

Tak to já taky matky jejich spolužaček neznám, ale povídám si hodně s dcerou a ta mi vyslepičí všechno, i to, co mě nezajímá, ale je jak kolovrátek, co neví, nepoví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
31.1.13 12:07
@monika32 píše:
Tak to já taky matky jejich spolužaček neznám, ale povídám si hodně s dcerou a ta mi vyslepičí všechno, i to, co mě nezajímá, ale je jak kolovrátek, co neví, nepoví :mrgreen:

Nj, tak to moje holky ani ne, tam se musím přímo zeptat na to, co mě zajímá, jinak se to nedozvím. A kolikrát i když se přímo zeptám, tak je mi odpovědí protožení očí v sloup jakože koho taková blbost zajímá :mrgreen: Jediněj ukecanej je nejmladší kluk, ale u toho zas člověk musí být velice opatrný v tom, co mu sežere - naposledy mi v tomto týdnu tvrdil, že netuší, co dělali v matice, protože ve škole to prý „to za mě vzala kamarádka“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.1.13 12:10
@Les2311 píše:
Nj, tak to moje holky ani ne, tam se musím přímo zeptat na to, co mě zajímá, jinak se to nedozvím. A kolikrát i když se přímo zeptám, tak je mi odpovědí protožení očí v sloup jakože koho taková blbost zajímá :mrgreen: Jediněj ukecanej je nejmladší kluk, ale u toho zas člověk musí být velice opatrný v tom, co mu sežere - naposledy mi v tomto týdnu tvrdil, že netuší, co dělali v matice, protože ve škole to prý „to za mě vzala kamarádka“ :roll:

To ti závidím, já ji kolikrát musím už vyhodit, protože mě z ní bolí hlava, dozvím se kdo co komu řekl, kdo co udělal. Je strašná, manžela lituju, ten má nervy z ocele, takže jemu ty ptákoviny hustí do hlavy bez přestání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
31.1.13 12:14

@monika32
Já jsem tě pochopila s tou menstruací a ochlupením. Prostě po bilogické stránce sice se v ženu proměňuje, ale tady jde i o psychický vývoj, že.
Jako instruktorka na táboře jsem to viděla-holky se líčily, připadaly si dospělé. Ale tím to taky skončilo. A víte, co je zvláštní? že ty holky, co byly přirozené a víc je zajímalo, kdy se půjde plavat a kdy bude nějaká bojovka a ne ty, na které se muselo čekat, protože si musely přemáznout řasy voděodolnou řaskou :),byly pro kluky jejich věku tak nějak zajímavější a víc se s nima bavili.Byla to skupina 11-14 let. Možná se kluci těchto parádnic báli :lol:

A pokud je něco takového ve školním řádě a rodiče to tak nějak nerespektují, tak to asi není moc pěkný příklad do budoucna. V zaměstnání by to asi neprošlo, porušení zákazu.

Nedivím se spolužačce, co vystudovala pajdák, že po dvou letech učení se jí rozpadly všechny iluze o učení mládeže. Prostě to nedala. Říkala, že s děckama to byl kříž, ale s rodiči ještě větší. Když už nemá respekt ani učitel ve škole, tak už nevím. I když si vzpomínám, co říkávala naše paní učitelka, která byla taková ta správná herdek baba:Já vaše děti mám učit, ne je vychovávat! To jste měli udělat vy, rodičové! Taťka vždycky s těmito slovy přicházel z rodičáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
31.1.13 12:15
Aspoň máš přehled, co dělá :lol: Mám pocit, že pokud bude naše malá po mě a po manželovi, tak skončíme na práškách. jsme oba dva takový ukecaní tvorové :lol:
@monika32 píše:
Tak to já taky matky jejich spolužaček neznám, ale povídám si hodně s dcerou a ta mi vyslepičí všechno, i to, co mě nezajímá, ale je jak kolovrátek, co neví, nepoví :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.1.13 12:18

@Talunka ale to píšeš o klasické vývoji.. to si pamatuji i ze školy.. Prostě skupinka holek co už byla dál ve vývoji - psychickém a víc je zajímaly kluci a pak holky, které na kluky prděly a např. se zajímaly kde koupit jaké cd a pod..
A je jasné, že tak mladí kluci, se budou víc bavit s holkama tohoto typu, protože ty co mají už v hlavě kluky, tak vzhlížejí už ke starším..
Já nevím, ale já jsem toto zažila celé dětství okolo, a nebo když byla sestřenka mladá, mě to divné nepřijde… :mrgreen:
No a te´d v dospělosti se některé nemalovací malují víc jak ty - hnězdy tříd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí