Dvanáctiletá se chce malovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
1.2.13 11:12
@Jitka1976 píše:
Tohle mi připomíná jednu bývalou kolegyni…má 2 dcery a když šli do puberty tak taky řešila co když budou kouřit…pít…tak koupila krabičku cigaret a láhev vína a pivo…s holkama si doma sedla a stylem: „Tak abyste věděly jaký to je a nemusely to zkoušet za barákem tajně…“ Každé zapálila jednu cigaretu a nalila víno a pivo…(bylo jim 12 a 14)…no…prý jim bylo docela blbě…
U nich to asi zafungovalo…jednak ani rodiče nekouří a nijak zvlášť nepijí…(u kuřáků a pijanů by to asi efekt nemělo)

mi dala mamka ochutnat cigaretu když mi bylo 6. a fakt stačilo, nikdy víc jsem žádnou nedala do pusy a to byli oba rodiče kuřáci. Vadilo mi to, smrdělo mi to, vůbec mi to nechutnalo a ještě to leze do peněz. Víno nevím kdy jsem ochutnala poprvé, ale pivo mi sem tam dávala babička po obědě, tak jeden lok když jsem u ní byla na prázdninách, takže od 7let. Ze začátku mi to chutnalo, pak už ne, pivo jsem nepila nikdy, ani teď, jen sem tam si v létě koupím Lemona :mrgreen: Víno nepiju, bolí mě z něho hlava :mrgreen: Takže ačkoli jsem alkohol i cigarety vyzkoušela už v dětském věku, nikdy jsem neužívala ani jedno ;)

Nohy a podpaží si holím od 12ti, žiletkama dodnes. na vosk nemám odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.2.13 11:15

@Talunka nejsem srab, jen nejsem úchyl :mrgreen:
A já mám teda chlupy pořád stejný, nehrubnou, netmavnou :think: ale už se těším až začnou vypadávat :lol: a taky se těším až si moje děti budou číst na veřejném vebu co tady píšu :mrgreen:

@monika32 jo to jsou reklamní kecy, prý nebolí, háhá :roll: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2338
1.2.13 11:16

@monika32 Depilátory jsou zlo :lol: Mě vosk zas až tak nebolí. Jen má nevýhodu, že když už jsi v létě pěkně opálená a chlupy už potřebují seškubat, tak to vemeš aji s tou vrchní kůžičkou a občas se mi stalo, že jsem byla flekatá. Takže stejně oškubat před opalovačkou, a pak dodělávat žiletkou. Ale za ty roky škubání už to je tak 20 chlupů 5ti řadami :)
A jak píšeš-jak jednou začnou, tak pak poznají krásu holení ob den-podpaží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.2.13 11:17
@K.Black píše:
@Talunka nejsem srab, jen nejsem úchyl :mrgreen:
A já mám teda chlupy pořád stejný, nehrubnou, netmavnou :think: ale už se těším až začnou vypadávat :lol: a taky se těším až si moje děti budou číst na veřejném vebu co tady píšu :mrgreen:@monika32 jo to jsou reklamní kecy, prý nebolí, háhá :roll: :poblion:

Jo, ale funguje to, blbec jako já se chytne a vyzkouší :mrgreen: :mrgreen: A taky mi chlupy netmavnou a nehrubnou. Jsou furt stejný a bohužel jich je stále stejně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.2.13 11:18
@Talunka píše:
@monika32 Depilátory jsou zlo :lol: Mě vosk zas až tak nebolí. Jen má nevýhodu, že když už jsi v létě pěkně opálená a chlupy už potřebují seškubat, tak to vemeš aji s tou vrchní kůžičkou a občas se mi stalo, že jsem byla flekatá. Takže stejně oškubat před opalovačkou, a pak dodělávat žiletkou. Ale za ty roky škubání už to je tak 20 chlupů 5ti řadami :)
A jak píšeš-jak jednou začnou, tak pak poznají krásu holení ob den-podpaží :)

Ne, neukecáš mě, už vosk nezkusím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prej nebolí, asi jen moc velkej cíťa :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 11:18

@K.Black Mě stačí, když mi občas nakoukne přes rameno manžel. To bys nevěřila, že jdou oči zavrátit tak, že jsou až na lopatkách :lol: Ale pak dodá, že manší zlo je emimino, než banda užvaněných, těhotných či zasloužilých matek u nás v obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.2.13 11:21
@monika32 píše:
Jo, ale funguje to, blbec jako já se chytne a vyzkouší :mrgreen: :mrgreen: A taky mi chlupy netmavnou a nehrubnou. Jsou furt stejný a bohužel jich je stále stejně :mrgreen: :mrgreen:

ano, ano taky si říkám že už bych měla mít vydřená místa za ty roky, přeci jen už má holka něco za sebou, ne dřív budu plešatá než hladká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2338
1.2.13 11:21

@monika32 No ještě, že je trh zaplaven nesmírným množstvím depilačních prostředků :lol: Pro saďoury i citlivky :lol:

A nezkoušely jste někdy ty sprchové Veet? To je něco jak Opilca, která se mi zdá na 1 2 3,nebo to neumím používat. S tím došla mladá od sousedky, že je to cool :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.2.13 11:24
@K.Black píše:
ano, ano taky si říkám že už bych měla mít vydřená místa za ty roky, přeci jen už má holka něco za sebou, ne dřív budu plešatá než hladká :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Ty jsi příšerná, se malej lekl když jsem tu vybuchla smíchy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 11:24

Jak to tak můžete hanit, ty depilátory :lol: Ty modelíny v reklamách se u toho tváří, jak kdyby zažívaly orgasmus :lol: A my pak letíme jak šílené do obchodu, depilátor s touhou rozbalíme, a po 3 cm oškubání zařveme, že je to pi…a a depilátor dáme mamince jako super dárek :lol: :lol:

Příspěvek upraven 01.02.13 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.2.13 11:25
@Talunka píše:
@monika32 No ještě, že je trh zaplaven nesmírným množstvím depilačních prostředků :lol: Pro saďoury i citlivky :lol:A nezkoušely jste někdy ty sprchové Veet? To je něco jak Opilca, která se mi zdá na 1 2 3,nebo to neumím používat. S tím došla mladá od sousedky, že je to cool :lol:

Já jo, ale nevím proč, ale vypadám jak když trpím nějakou nebezpečnou nemocí :mrgreen: Zůstanou mi místama trsy :mrgreen: :mrgreen: Nechápu, kus odpadne, spousta zůstává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 11:27

@K.Black Tak si pak ty chlupy z noh, budeš lepit na hlavu :lol: Ale to je fakt…naše babi má přořídlou kštici a nohy jak tarantule. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
1.2.13 11:29

@monika32 v V tom je něco jako amoniak, peroxid nebo nějaké odrůda té látky. Vlastně kyselina, protože to ty chlupy upaluje.ALe asi s pokožkou :lol:
Už vidím tu reklamu: Veet do sprchy-hladká až na kost! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.2.13 11:30
@Talunka píše:
@monika32 v V tom je něco jako amoniak, peroxid nebo nějaké odrůda té látky. Vlastně kyselina, protože to ty chlupy upaluje.ALe asi s pokožkou :lol:
Už vidím tu reklamu: Veet do sprchy-hladká až na kost! :lol:

Holky vy jste zvířata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak já zkoušela tu opilku, veet ne, ale kdyby mi ožral i maso, to bych brala :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.13 11:35

@K.Black @Talunka No právě holky, :mrgreen: já jsem jí odmalinka když mě viděla se holit ještě žiletkou tak jsem ji vtloukala do hlavy, aby neudělala stejnou hloupost jako já, když jsem si v 10ti letech potají oholila nohy u babičky dědovo žiletkou.. měla jsem chmíříčko jako ona a schválně jsem si nechala zarůst nohy aby měla odstašující příklad toho, jak dopadne.. zabralo to :mrgreen: :mrgreen: fakt používá žiletku nebo zastřihávač jen na podpaží :D ted používím jen ten vosk a holky fakt se měsíc nemusím starat o chlupy, je to úžasný :palec: a je to vteřina bolesti jen.. prostě škub a je to pryč :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí