Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo neco malo tam vidim. Mohlo to byt biochemicke tehotenstvi a pak odeslo. Nebo nejaky vykyv…jednou jsem to taky mela, paradoxne v mesici, kdy jsem dle BT mela anovulacni cyklus. Vyhodnotila jsem si to jako nejakou divnou odchylku a vic neresila ![]()
@Beruska2401 píše: Více
Tak jestli MS nakonec přišla, tak to asi bylo biochemické a odešlo to… Ale těžko říct. Já bych počkala pár dní a zkusila test znovu.
@Beruska2401 píše: Více
Mimochodem @pisisvori … Přesně pro toto se nejdřív ptáme, kdy má zakladatelka takových témat dostat MS
Ono opravdu nejde o potřebu se cítit nadřazeně. Ale sama vidíš, že teď jsou rady jiné, než kdyby zakladatelka napsala, že má pár dnů do MS. Tak se příště radši zklidni, než se tu začne povyšovat a poučovat.
Na asi všechny komentáře odpovídat nebudu.. Jediné co odpovím je to, že test byl dělán po zpoždění MS. Zpoždění bylo asi 5 dní, poté MS přišla.
Opravdu jsem se jen ptala na to, zda vidím slabou čárku jen já nebo i někdo další a jestli se někomu stalo, že by test rozmočil nebo chybně ukazoval. Více očí více vidí. Toť vše.