Špinění 11 dní od ET

12
18.6.24 11:28

Špinění 11 dní od ET

Ahoj holky,
Mám takový dotaz, zda máte zkušenost s mírným špiněním po ET. Dnes jsem 11 dní po ET (3 denní blastocysta). Duch na testu sílí 3 dny a dnes plné dvě čárky.. Jen mám strach z toho špinění a bolesti v podbřišku :roll:. Děkuju moc za jakoukoli zkušenost ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69126
18.6.24 11:37

Ano, taky jsem v téhle době zaspinila a bylo to v pohodě. Pokud je test jasné pozitivní a špinění nesdílí, brala bych léky, jak mám, a s Dr. se domluvila na dalším postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.24 11:45

Děkuji Ugluk, trochu jsem se uklidnila :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anny9
18.6.24 13:33

Ahoj, já jsem teda 13 dní po KET a zatím bez špinění, ale doktorka mi říkala, ať se případně špinění vůbec neděsím, že to prostě může být pořád ještě zahnizďovanim, jak se mimi vrtá hlouběji. Říkala, že by jen zvýšila dávku progesteronu

• Citovat
  • Upravit
12
18.6.24 13:54

A kam jezdíš, pokud se mohu zeptat? Já právě také nic až do dneška.. Proto jsem z toho lehce nervozní :roll:. Ještě se zeptám kolik bereš progesteronu? Děkuji, konec výslechu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
18.6.24 14:01

Já jsem po transferech taky špinila. Nejvíc kolem toho 8 - 10 dne. Je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.24 14:06

Jsem poprvé a bojím se všeho :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anny9
18.6.24 15:47

@Jája8919
Ja chodím do cermedu v Brně a jsem s nimi hrozně spokojená. Kam ty?
Beru jen 1 tabletku večer amelgen, ale já mela úplně nativní cyklus bez stimulace. Bála jsem se léků, měla jsem silný OHSS :roll:
Ale taky jsem úplně poprvé těhotná, takže prožívám vše :D

• Citovat
  • Upravit
12
18.6.24 16:39

Já k Apolináři v Praze ;). To se tedy vůbec nedivím, že jsi se bála! Já mám 3× denně progesteron po 2 tabletkách. To čekání je nekonečně dlouhé, viď? :think:. Tak držím palce ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anny9
18.6.24 17:00

@Jája8919
Ty jo, tak to toho bereš hodně. Z toho bych se zbláznila :mrgreen:
Je to šílené. Já měla hrozný víkend, protože ca čtvrtek-pondělí mi čárka v podstatě vůbec nesílila, tak už jsem ztrácela nadeji. Naštěstí jsem byla v pondělí ráno v caru na krev a hodnota hcg je standardní, tak se mi to trochu ulevilo. Ale další měření mám ve čtvrtek, tak se modlím, aby to rostlo jak má. Kdy jdeš na krev ty? A taky držím palce, určitě už to musí klapnout :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12
18.6.24 17:15

Pobolívá z toho podbřišek, hlava a jsem unavená ale nic šíleného :D. To se nedivím, vůbec to bych také byla.. A kdy jsi si mohla dělat první test ;)? O krvi mi nikdo nic neřikal, pouze v pondělí (17 den) zavolat zda je test pozitivní či negativní a pokud pozitiv tak ta měsíc ultrazvuk :nevim:. Tak ve čtvrtek napiš, jak jsi dopadla a zda to povyroslo :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anny9
18.6.24 17:31

To se nedivím že jsi unavená, já jsem strašně utahana i z te mé dávky. Každý den jsem v 8 v posteli :D Jinak máš nějaké příznaky? Já jen tu únavu a bolavá prsa, ale jde to. A taky mě bolí břicho a záda, jak před ms.
Aha, mě zase nic neříkali o domácím testu, takže jsem testovala 5. den po KET s pětidenním ebryem, takze v podstatě 10 dpo. Mně právě říkali, že se bude sledovat hladina hcg, poprvé 12 dní po transferu. Ale oni mě pořád na něco měří, už jsem jak jehelnicek :lol:
Určitě se ozvu. Je hezké si porovnat zkušenosti s někým, kdo je na tom podobně :hug:

• Citovat
  • Upravit
12
18.6.24 17:54

To já beru po 8hod tak čekám do 22:30 a mám co dělat :D, spím během dne. Přesně jak píšeš, prsa a podbřišek jako to mám před menses. Tak ty to máš jinak.. :think:.. No hlavní je, aby to prostě vyšlo a je jedno jak :D. Já také byla při té stimulaci, to mi přítel píchal injekce jak na běžícím pásu :lol:. Právě, že v tom člověk není “sám” ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.24 17:55

Ještě bych dodala přecitlivělost, natahovala jsem i když přítel našel houbu v lese :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anny9
19.6.24 09:29

@Jája8919
Tak čekat do skoro 11 večer bych nezvládla, musela bych si dát budík :D ty jo, stimulaci jsem hodně těžce nesla, moje tělo reagovalo nějak přehnaně a od začátku jsem umírala. Taky jsem měla 27 vajíček :D ty jsi teď po ET hned po stimulaci? Kolik máte embryí?
Jo, přecitlivělost mám taky. Ale ja jsem spíš pořád naštvaná, hlavně na manžela, ale ten si to zaslouží :D
Jak ti dnes je, už nešpiníš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí