Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám dotaz mám spozdeni 7 dni. Částo chodím čurat, zvýšenou teplotu mám, navali jako blazen a bolest v podbrisku tt zatím negativní nebo špatná citlivost testu. Měl někdo z vás zkušenost? Děkuji
Zánět močáku mám zasebou několikrát
Vůbec nic mě nepali ani nesvědi
Test jsem si naposledy delala v sobotu ráno
Tak zkusím zítra ráno znovu ![]()
No a kolik je ti let? Zpoždění až 7 dní může během života u ženy nastat, jedná se o výrazné výkyvy v ms cyklu. S postupem věku se cyklus může stát nepravidelným. Návaly jsou spíše příznakem nastupující perimenopauzy nebo menopauzy.
Bude mi 25 let
Mám dcerku jsou ji 3 roky
U dcery mi test ukázal 2 čárky ještě před menstruaci
A menstruaci mám pravidelnou
Nikdy jsem žádné problémy neměla se zpožděním
@Wendy11 píše: Více
Pokud by tvoje potize byly zpusobene tehotenstvim, tak uz by musel byt pozitivni test. Od soboty je to uz dlouho, zkus zitra dalsi test.
Jinak jsem jeste neslysela, ze by zvysena teplota mohla byt zpusobena tehotenstvim.
Příspěvek upraven 20.06.24 v 06:00
Tak jsem byla na gynekologii a mám zvětšenou sliznici
Ze prý to ani nevypadá na to ze bych měla menstruovat
Nic víc mi neřekl pan doktor..
![]()
Do toho mě dnes začlo dost bolet v podbrisku a v levém boku
Já už fakt nevím
Ahojte dnes 11 ty den zpoždění, test nevychází nevíte co to může způsobovat či těhotenství mám čekat dál a pak udělat další test?
Zdravím, s dovolením se vetřu. Vím, že je hodně diskuzí na tohle téma, ale od toho tady doufám jsme🫣
Holky, od soboty do úterý slabé špinění (narůžovělé až tmavě hnědé), nic silného, MS vždy silná a navíc se měla dostavit teď v úterý. Do teď nic, mám bolesti v podbříšku, dnes hlenovitý výtok ale těhotenský test dělaný dnes a negativní. Mám za to, že už by měl být pozitivní, od ovu by to mělo být teď dva týdny, ale úplně přesně nevím.
Takže ms pořádná nebyla, zpoždění, test negativní a zkusila jsem udělat i ovulační (foto - ve skutečnosti trochu tmavší). Nechápu, nikdy se mi to nestalo, máte někdo zkušenost prosím vás?🤷🏻♀️ 😎 Děkuju.
Špinění může znamenat usazení vajíčka. Zkus třeba v neděli znova test.