Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a kdy si měla dostat ms?
Test se má dělat v termínu ms a ta čárka má být vidět s jistotou.
Duchy neberu jako pozitivní test.
@Markéta188 píše: Více
Duchy tam jsou a přestože tady je šíleně mnoho info o falešných, mě se to třeba nikdy nestalo…když byl duch bylo těhotenství, pak třeba nedopadlo jednou, ale bylo. Jistota, že těhu nedopadne dobře není ani 2 po MS:-), takže je to naprosto jedno…Já mám třeba dlouho LF, takže jsem už 3-4 dny před MS měla krásné čárky…
@pisisvori píše: Více
Ducha vidím na spodním testu, ale pokud má týden před ms, nebo týden po ms, tak je ten duch nevypovídající…. Duchy dělají některé testy i při negativním Hcg.
Nebudu dělat zakladatelce zbytečně naděje.
Ale to je zcela její problém…že si je chce dělat…jak píšu ani krásná čárka dva dni po MS neznamená zdravé těhotenství…A ona je dospělá a rozhoduje sama a jsem si naprosto jistá, že sama jako většina velmi dobře ví jak to je a jaká je jistota a jaká možnost, že duch je falešný. Ale já chápu, ono to hrozně svádí, mít tu možnost poučovat druhého a cítit se nadřazeně, takže to tady udělá další xxx.
@DandátkoP píše: Více
to fakt ne, já mám dvě puberťačky a ve svém věku opravdu neřeším testy…jen mě fascinuje způsob uvažovaní některých…-).
@pisisvori píše: Více
Ty si taky tu chuť poučovat a cítit se nadřazeně evidentně nepotlačila, viď?
Ne,2 čárky tam opravdu nejsou. Pozitivní test vypadá jinak. Max tam může být duch a nebo jeho náznak, který může být nevypovídající.
vydrž a testuj znova za pár dní ![]()
Jak se říká chytrému napověz…:-)…ti druzí bučí dál.
Já třeba první test jsem měla takto, duch a druhý den tam byly jasné dvě čárky.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Co si myslíte o těchto testech? Jsou tam dvě čárky nebo jen špatně vidím? Je možnost, aby dva různé testy byly vadné nebo se promočily natolik, aby byly čárky viditelné (duch)? Moc děkuji za jakýkoliv názor.