Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jakou používáš barvu řasenky? Zkoušela si hnědou? A s těma vlasama : přestříknu lakem a uhladím dlaněmi.
Jsem tmavá bruneta s kudrnatymi vlasy. Řasenku vždy i na spodní řasy, efekt mrkaci panenky se mi líbí. To chmiri neřeším, protože mám kudrnaté vlasy tak mám to chmiri všude. Ale co jsem viděla tak někdo dá vlasy do culiku, hlavu nastrika lakem a přejede to kartackem na zuby a to chmiri položí
Spodni řasy natru jen 1×, a chmiri buď lakem nebo spíš nechám, ono to stejne nedrzi
Řasenka je líčidlo, co používám denně, ale na spodních řasách ji nesnesu. Stačí zaslzet a jde to dolů o dost rychleji než ty horní. A já v zimě slzím pořád. Navíc mi přijde, že to ani zvlášť dobře nevypadá ![]()
Řasenku bych dávala i na spodní a chmýří jemně nastříkat lakem na vlasy. Ale ono se to stejně během dne zase „odloupne“ a bude to trčet do stran.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych znát názory na dvě věci. Jsem blondýnka a mám světle řasy, nanasite si řasenku jednom na horní řasy nebo i na spodní, když si ji nanesu i na spodní, připadá mi že vypadám jak mrkací panna.
A za druhé. Mám kolem hlavy mimo normálních vlasů takové chmiri, jemnonke vlasy, které nikdy nedorůstají délky těch ostatních. Vy kteří je máte, co děláte, abyste měli uhlazený účes a vlasy vám netrceli všude?
rasenku nanasim jenom na horni rasy, mam totiz ten stejny pocit z toho jako ty.
Chmyri na spancich neresim.
Ahoj, potřebovala bych znát názory na dvě věci. Jsem blondýnka a mám světle řasy, nanasite si řasenku jednom na horní řasy nebo i na spodní, když si ji nanesu i na spodní, připadá mi že vypadám jak mrkací panna.
A za druhé. Mám kolem hlavy mimo normálních vlasů takové chmiri, jemnonke vlasy, které nikdy nedorůstají délky těch ostatních. Vy kteří je máte, co děláte, abyste měli uhlazený účes a vlasy vám netrceli všude?