Dvě práce - jakou zvolit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
3.11.21 10:06

Sama za sebe bych jednoznačně brala druhou, ale souhlasím, že s ohledem na závazky je potřeba zůstat opatrný, takže jistota. jít do toho s vědomím, že když to nevyjde, jste v háji, je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
3.11.21 10:50

Změna je život :) v mém okolí lidi, co práci ze strachu dlouhé roky nezměnili, jsou spíš frustrovaní a naštvaní sami na sebe, ale zároveň si dokola říkají, že teď se to hodí ještě míň, že kdyby bývali změnili dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
3.11.21 14:13

Ten rozdíl platu - nevypadla ti tam jedna nula…? Jestli by si pomohl o pouhých 5-7 tis 8o tak asi není co řešit a proč se snažit. To je houby motivace pro vzniklou nepohodu a nejistotu :nevim:

Já nedávno řešila něco podobného, ale s tím, že ten posun by byl cca o 20 + tis…a přesto jsem to nakonec nevzala, neb se mi to nezdálo adekvátní zhodnocení vzniklé nepohody pro rodinu i pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
3.11.21 14:22

Ahoj, to musí vědět ON
někdo má rád změnu, ale jiný jistotu.. zde navíc 5-7 litrů je dost malý rozdíl! kdybys napsala třeba 15-20 tis. rozdíl, to by stálo za jiné zvažování..
Já osobně miluju na své práci, že za ta léta přesně vím „která páčka“, co, jak, kdy, kde, kdo, proč :D prostě jen zvednu telefon nebo 2× kliknu myší a mám díky těm letům, praxi a známostem, co si člověk v práci prostě logicky udělá, hotové za 5 minut to, co nováček dělá půl dne (a ještě blbě a složitě :mrgreen: - pak můžu prokrastinovat tady :-D )…

byly doby, kdy by mne to cestování lákalo.. záleží, jaký je v tomhle manžel..
ale měnit jistotu za nejistotu kvůli pětce čistého - je celkem risk.. osobní rozvoj je fajn, ale CO když bude špatný šéf/kolektiv? to je tak strašně moc důležité, s kým denně člověk tráví x hodin svého času, že bych prostě zůstala na svém..
Ale souhlasím se rčením, že je lepší litovat toho, co člověk udělal, než toho, co NEUDĚLAL, takže bych to skutečně nechala ČISTĚ NA NĚM, vůbec ale absolutně vůbec bych ho nijak neovlivňovala (mj. proto, aby ti to časem nemohl vyčíst) - je je jeho práce a musí se rozhodnout sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat