Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
24.8.04 19:14

Taky čekám dvojčata jsem 10t.t.,ale nemůžu si obě nechat ze zdravotních důvodů musím podstoupit redukci,prý bych dítě neměla žádné,mám 2dcerky 13 a 16let obě nedonošené.Je to těžké,nemůžu si připustit že jsem těhotná a nemůžu s miminkem komunikovat,protože nevím které mi zůstane.Musím to ještě týden vydržet,snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.8.04 14:10

Ahoj Péťo,
moc ráda Tě vidím zase na emiminu :P

Binisi,
také mě ze začátku píchalo - vazy a pak to přestalo.
Miminka mají většinou rozdílnou velikost, naše holky byly podle všech ultrazvuků menší o 1 týden než bylo moje těhotenství a mezi sebo měly asi 2 dny rozdíl. Všichni říkali, že je to krásný na dvojčátka a mě uklidňovalo, že ten rozdíl měly už od začátku a držely si ho stále stejný. No a když mi na předporodním ultrazvuku řekli, že velikostně odpovídají asi 31 - 32 tt. a já byla 37+3 tak jsem málem ty schody na porodní sál už nevyšla, ještě ze tam byl se mnou manžel. Narodily se opravdu jako drobísci, ale ono na té velikosti až zas tak nezálěží, tedy musí se naučit udržet teplotu a pak je potřeba aby měly určitou váhu kvůli očkování, ale nejdůležitější je zralost a tu měly holky v pohodě.
Hlavně se nenech tím vystresovat, když jsem donosila a porodila dvojčata já a to jsem měla 52 kg i s postelí a klíčem od prádelny, tak to zvládneš taky a levou zadní, neboj :o))) Hlavně si to mooooc užívej a pupíček si hýčkej, občas se přistihnu že po kulatém bříšku závistivě pokukuju :o)
Monča a princezny (zítra 12 týdnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.04 23:08

Ahoj Binisi, co se týká bolestí v podbřišku, můžou být způsobené postupným rozestupem spojení pánevních a křížové kosti. Většinou se projevují bolestí při chůzi, tlaku na stydkou kost či sezení na tvrdé podložce. Můžeš zkusit podpůrný pánevní pás pro těhotné - k dostání v každé lékárně /pokud nebude na skladu, objednají/. Co se týká obav z porodu /ať už přirozeného či císaře/ opravdu poslouchej své tělo a své mimísky. Pokud budeš mít pocit, že klidně zvládneš rodit spontánně, tak to zvládneš! Pokud se porodu bojíš, existuje epidurál či rozumný gynekolog, se kterým obavy probereš a ev. se dohodnete na císaři /všecko jde, když se chce/, samozřejmě - a to hlavně :! , je nutný dobrý výběr porodnice. Když budeš mít zájem, ozvi se na medoch@centrum.cz, máme doma 2*1R princezny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky