Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
13.3.12 17:24

Ahooj, my taky musime predelavat byt,ale cekame az dostanu odstupné z prace aby bylo za co.. coz bude v kvetnu a v cervnu, to uz budu po 25. tydnu tak zacnu nakupovat vecicky a vybavicku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
13.3.12 19:09

Tak zácpu jsem taky řešila… a řekla bych, že mi pomohlo kafe a luštěniny. Někdo říká zavařeniny ale to projímadlo raději moc neriskuj, zeptej se doktora nebo v lékárně, prý by se moc nemělo v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
13.3.12 19:21

Ja vim, mam co mi rekl doktor. Uz nevim co, tak si rikam, ze obcas to snad neuskodi. Dneska je mi teda zase pekelne :cert: Holky, tohleto nemuzu preci prezit ve zdravi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.3.12 19:56

Jooo , vidite to, ja druhy mesic tehotenstvi trpela zacpou a nebo prujmem.. takze to jediny e trapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.3.12 19:57

Já mám zácpu taky a to hodně,připadám si furt plná :( Nic mi nepomáhá a projímadlo nechci,tak to snad přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.3.12 20:14

to me to trapilo treba dva dny zacpa a pak den prujem a pak zase..ale ted uz zase dobry, v tom druhy mesici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
13.3.12 20:51

Holky na zácpu pomáhá jíst hodně vlákniny a pít dostatek tekutin. Já používám delší dobu Psyllium a to je taky docela účinné. Teď jsem u doktora vyfasovala hořčíkové tablety a železo, takže jedno podle letáku dělá průjem a druhý zácpu - ve výsledku chodím normálně cca každý den nebo ob den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.3.12 21:07

:potlesk: aspon ze existuji takové prasky ci co to je ze to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
14.3.12 16:21

Ahoj maminky a těhulky.. chci se vás jen zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost s mou situací.. Dnes jsem byla na první ultrazvuku a pan doktor našel dvě dutinky, v jedné je mimi 7mm a máme :srdce: a druhá je asi prázdná, nic nenašel, ale říkal že možná tam někde bude schované druhé.. na další kontrolu jdu až za měsíc.. nemáte někdo někou zkušenost, jaká je pravděpodobnost že se dutinka vstřebá nebo tam bude mimi??

• Citovat
  • Upravit
3351
14.3.12 17:30

Ty brdo, tak to opravdu netustim.. a nevzal by te doktor treba za 14 dni? nebo zajit k nejakému jiném se zeptat…ale kdyz je to 7 mm tak se treba jeste dvojka objevi.. preju moc stesti…
Ale gratuluju k tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.3.12 18:57

Obojí je možné,bud bude za měsíc srdíčko nebo se vstřebá,to spíš a budeš mít jen jedno mimi,nic s tím dělat nebudou ,neboj se,bude vše v pořádku,takhle to měla moje kamarádka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
14.3.12 20:32

Děkuju moc za rady.. :) já bych radši jedno, ale uvidíme co příroda vymyslí.. :)

• Citovat
  • Upravit
3351
14.3.12 20:42

Noo my jsme taky chteli jedno,ale priroda nam nadelila dve :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.12 07:21

PeťuloG, souhlasím s dagmarianou, že se možná to jedno vstřebá a bude jen jedno. Každopádně mě úplně zarazilo, že tě doktor zve až za měsíc! Mě doktorka od začátku zve co 14 dnů, jednou i co týden, protože prý I. trimestr je s dvojčátkama obvzlášť rizikový a stát se může vlastně kdykoliv a cokoliv. Každopádně gratuluju. Můžu se ještě zeptat, jestli to bylo plánované těhu (myslím tím vzhledem k tvému věku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
15.3.12 07:50

AHooj, ja tam az v 7 tt, pak v 9 tt pak ve 12 tt a ted az v 16tt a potom uz me preda pry porodnici.. ty jooo a nerikala mi ze to je rizikovy jako moooc, ze se muze vstrebat jedno z dvojcatek, ale nak jinak nic :-D asi me nechtela strasit :-D ale uz jsme 14 tt tak snad uz vse bude ok… ty joo nekdy mi to leti jako voda a nekdy desne pomalu.. ale uz jen 6 tydnu půjdu do prace a pak jen pondeli a je to :-D hih.. i kdyz me ted obcas berou krece do bricha.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí