Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě čeká v neděli ranní vstávání, jdu se totiž registrovat tady v Praze do Podolí a tam musím dorazit přesně v 14+0 tt a na každý den berou asi jen 12 lidí. Takže podle diskuze holek na netu tam musím přijít maximálně tak v šest ráno, abych měla šanci, že se vejdu do pořadníku, a pak budu do 10.00 čekat, až otevřou kartotéku a milostivě mě zaregistrují. Ach jo, to je systém! ![]()
Lištička3253 píše:
Mě čeká v neděli ranní vstávání, jdu se totiž registrovat tady v Praze do Podolí a tam musím dorazit přesně v 14+0 tt a na každý den berou asi jen 12 lidí. Takže podle diskuze holek na netu tam musím přijít maximálně tak v šest ráno, abych měla šanci, že se vejdu do pořadníku, a pak budu do 10.00 čekat, až otevřou kartotéku a milostivě mě zaregistrují. Ach jo, to je systém!
to jsem ještě,nikdy neslyšela
to jsou.......
![]()
Lištička3253 píše:
PeťuloG, souhlasím s dagmarianou, že se možná to jedno vstřebá a bude jen jedno. Každopádně mě úplně zarazilo, že tě doktor zve až za měsíc! Mě doktorka od začátku zve co 14 dnů, jednou i co týden, protože prý I. trimestr je s dvojčátkama obvzlášť rizikový a stát se může vlastně kdykoliv a cokoliv. Každopádně gratuluju. Můžu se ještě zeptat, jestli to bylo plánované těhu (myslím tím vzhledem k tvému věku
Ahojky, jojo těhu bylo plánované, ale dvojčata teda ne..
my chceme jedno miminko a bude nám to bohatě stačit.. Nevím proč mě dr. obědnal až za měsíc..
asi vychází z toho že tam prostě bude jen jedno.. ![]()
Ahoj, tak já taky ještě nevím jistě jestli čekáme jedno nebo dvojčátka, na první kontrole dělal dr. utz a viděl tam asi taky „něco“ dvakrát, pak jsem byla minulý týden na kontrole, ale to mi utz nedělal, ale říkal že těhu poskočilo tak že by to zřejmě jedno neudělalo, ale že si počká na screening, na který jdu příští týden
Takže mě tak asi postupně psychicky připravuje nato že budeme mít třeba dvojčátka
Takže, neboj, nejseš tady sama, kdo ještě neví úplně na čem je ![]()
jakojako píše:
Ahoj, tak já taky ještě nevím jistě jestli čekáme jedno nebo dvojčátka, na první kontrole dělal dr. utz a viděl tam asi taky „něco“ dvakrát, pak jsem byla minulý týden na kontrole, ale to mi utz nedělal, ale říkal že těhu poskočilo tak že by to zřejmě jedno neudělalo, ale že si počká na screening, na který jdu příští týdenTakže mě tak asi postupně psychicky připravuje nato že budeme mít třeba dvojčátka
Takže, neboj, nejseš tady sama, kdo ještě neví úplně na čem je
No mě to právě taky potvrdí nebo vyvrátí až při screeningu.. takže jsem na to hroozně zvědavá.. jdu tam až v půlce dubna.. :/
No, tam to já už mám jen týden a budu vědět na čem jsem:-) I když musím přiznat že ty dvojčátka fakt tuším, jsem podle PM 12+1, a už je na mě bříško fakt poznat, normální věci už na sebe nedám a nato že čekám první se mi to zdá dost neobvyklé i podle zdejších diskuzí:-)
Já na sebe zatím obječu všechno ale do kalhot už se mi tak tak vejdou stehna a zadek.. ![]()
Holky ja jsem 14 tt a do vseho se perfektne vejdu.. zatim.. nemam s nicim problemy.. ale brisko malicko uz roste
me to neprijde ale pritel rika ze uz mam ![]()
Ahoj holky , tak mimišci se maj skvěle a jsou v pořádku a je to kluk a holka - takže dvouvaječný
A 380g -holka
B 400g -kluk
haifa1 píše:
Ahoj holky , tak mimišci se maj skvěle a jsou v pořádku a je to kluk a holka - takže dvouvaječný
A 380g -holka
B 400g -kluk
Velká gratulace k párečku a hlavně k holčičce ta bude od všech pěkně opečovavaná :potlesk
holky,co vám pomalu rostou bříška,foto speciálně pro vás z dneška
ať víte,na co se těšit ![]()
neděs se,bude to v pohodě
taky slouží jako odkládací pult
reklama na Frisco