Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
15.3.12 21:01

Vyfoť se prosím znova a s bleskem,je to strašidelný a přitom nádherný bříško,fotky jsou tmavý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
15.3.12 21:38

to je přes webcameru,fotak neni nabity:)tak aspon trošku jde ten kopačák vidět:D není se čeho bát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 07:14

Teda Katko, tou fotkou jsi mě úplně rozhodila…Tohle že mě taky čeká? :zed: A jak proboha spíš? To snad ani nejde ležet na boku, ne? Ufffff, holky, já se fakt začala bát…
Včera se mě zrovna v práci ptali, jak dlouho hodlám vydržet chodit do práce, tak jsem si říkala: budu realista, termín mám 2.9. (pokud beru 38+0), tak budu ráda, když to zvládnu do půlky června. Když to ale teď tak vidím, tak myslím, že když to vydržím do května, tak to bude nadlidský výkon :) Holky, co chodíte do práce - jak dlouho tam hodláte vydržet? Myslím tím jako pokud nenastanou žádný zdravotní komplikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.3.12 07:24

Ahoj, můžu se k Vám připadat? Termín máme v červnu a dnes jsem 25+5, čekáme holčičku a chlapečka. Zatím všechno v pořádku, jen mě doktorka malinko straší, protože se začínám otvírat. Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
16.3.12 07:34
LucieB84 píše:
Ahoj, můžu se k Vám připadat? Termín máme v červnu a dnes jsem 25+5, čekáme holčičku a chlapečka. Zatím všechno v pořádku, jen mě doktorka malinko straší, protože se začínám otvírat. Hezký den :mavam:

Ahoj, já jsem tady dlouho nebyla, byla jsem už v porodnici, reaguju na tebe protože jsem porodila 25+3 dva chlapečky zatím se všichni držíme, ale jestli se otvíráš, bez legrace ulehni a nic nedělej, jak začnou trochu kontrakce hned na pohotovost, mě vůbec nenapadlo že takhle můžu brzo porodit a tak jsem na pohotovosti byla už s rozjetým porodem, a udrželi mě jen 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.3.12 08:42

H84: ježiš, tak to moc držím palečky ať je všechno v pořádku. No já nevím, jak to doktorka poznala, protože CS mám hodnotu 2 a to mi přijde normální, bolesti nemám a bříško tvrdne jenom občas. A kontrakce si nepoznala nebo to byly normální bolesti? A kde jsi rodila? A co maličcí, všechno dobré? Promiň za tolik otázek. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
16.3.12 08:47
LucieB84 píše:
H84: ježiš, tak to moc držím palečky ať je všechno v pořádku. No já nevím, jak to doktorka poznala, protože CS mám hodnotu 2 a to mi přijde normální, bolesti nemám a bříško tvrdne jenom občas. A kontrakce si nepoznala nebo to byly normální bolesti? A kde jsi rodila? A co maličcí, všechno dobré? Promiň za tolik otázek. :oops:

děti se zatím drží, sami dýchají to je důležité, rodila jsem v Podolí, kontrakce jsem poznala až den než jsem jela na pohotovost, před tím to bylo častější tvrdnutí břicha pak se ta bolest trochu začala měnit , no trvalo to než mi to došlo, nebyli nějak silné, ani voda nepraskla, já myslela že se to pozná právě tím že odteče voda, no prostě prvorodička nezkušená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
16.3.12 08:56

H84: No jo, v Podolí se o Vás dobře postarají. Já jsem sice z jihu Čech, ale v Podolí jsem ležela s nádorem v děloze. Tady máme neonatologii v Budějovicích, ale taky jsem přemýšlela, že kdyby něco možná bych jela rovnou do Prahy. Když nad tím tak přemýšlím, občas mi tvrdne břicho od spodu, ale netvrdne celý, jakoby menstruační bolesti a přidají se k tomu bolesti v kříži, ale to je tak jednou za den za dva. Tak nevím. Na kontrole jsem byla v úterý a tu další mám teď v úterý, tak jsem zvědavá co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
16.3.12 09:33

Ahojky. :mavam: …katkabanova: kráááásný bříško,já už se taky těším na takový :palec:
h84: gratuluju :kytka: ,hlavně ať jste v pořádku :hug:
LucieB84. hlavně odpočívej a buď opatrná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
16.3.12 09:58

ahoj holky, můžu se přidat? jsem v 19 tt, termín porodu 8.8. a čekáme dvě holčičky. mám bohužel již nakázáno ležet kvůli bolestem podbřišku a pochvy :nevim: tak ležím a je fakt, že je to lepší.

h84 mě taky straší předčasným porodem :roll: drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
16.3.12 10:47

H84
Gratuluji k miminkům a doufám, že prďolové rychle porostou a budou zdraví.
Měla jsi předtím nějaké komplikace? Otvírala jsi se nebo nějaké časté tvrdnutí břicha? Jak velké se narodili detičky?

Musím přiznat, že jsem se teď pěkně vyděsila. Jsem 26+2 a doufám, že ještě dlouho rodit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
16.3.12 11:20

No právě že poslednívyšetření bylo na jedničku, a po 14 dnech, tohle měla jsem tvrdnutí ale jen spodku zbytek břicha byl v pohodě, já si to tvrdnutí čárkovala a odpo jsem měla už přes deset čárek tak jsme jeli a byl to porod…přitom jsem si myslela že tam jedu jen jako nějaká histerka…a že hned pojedu domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.3.12 12:14

Přeju hezký den,
h84 - moc gratuluju :kytka: a hlavně se držte!!! Je to sice hodně brzo ale dneska doktorům věřím, jsou fakt dobří, hlavně neonatologové.
V úterý jdu k lékaři, neumímm se dočkat jsem teprve 22tt ale s těma bolestma pochvy jste mě vystrašili, něco takového už asi 2týdny cítím, občas… asi řeknu doktorovi, že za ním budu chodit každý týden!!! Jak to má jako ta ženská poznat, že se něco děje!!!!!!! Toho se moc bojím!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.3.12 12:15

jinak díky za fotky Katko :-) je to fakt neuvěřitelné, jak se to břicho dokáže nafouknout :think: A ty jsi v kterém týdnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
16.3.12 12:29

h84 páááni,tak už to máš za sebou 8o holka drž se,takhle brzo to nikdo nečeká,ale musí se s tím u těch dvojčat počítat,ať ti krásně rostou a určitě bude vše v pořádku :kytka:
sandritkal když se bude cokoliv dít,tak nečekej a jeď,já 3 týdny zpět zazmatkovala-šíleně mi otekly nohy,špatně se mi dýchalo,tak jsem si radši zajela,jeddnu noc zůstala v nemocnici,sledovali mi moč a na druhý den mě pustili,ono pro jistotu se nic nestane,čekáš dvě miminka,já chodím k Dr. co týden až od 30tt,jinak jsem chodila co 14 dní.Jsem v 36tt,už tak akorát zralá na porod,ale musím ještě ty dva týdny vydržet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí