Dvojčátka 2017

1145
9.7.16 09:49

Dvojčátka 2017

Milé maminky. Určitě je mezi Vámi některá, nebo i více takových, která čekáte dvojčátka. My momentálně ano, zcela neplánovaně. Doma máme už 2 děti, tak střebávám počáteční pocity a začínám sbírat informace. Tak budu ráda, když se někdo přidá. U nás je TP cca 12.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
9.7.16 10:41

@katarina30
Ahoj, take cekam dvojcatka a TP mam 21.ledna

• Citovat
  • Upravit
1145
9.7.16 11:35
@Včelička992 píše:
@katarina30
Ahoj, take cekam dvojcatka a TP mam 21.ledna

No tak to taky gratuluju…a už máte doma nějaké dítko, nebo jsi prvorodička? A přirozeně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
9.7.16 11:36

@katarina30
Prvorodicka a prirozene. V rodine mame dvojcata. A ty?

• Citovat
  • Upravit
1145
9.7.16 12:40

No tak my máme už 2 děti, (11) a (5) a mě je 36 a šli jsme na podzim 2014 do třetího a bohužel ve 14tt došlo ke sp. potratu…no a teď jsme si řekli, že zkusíme a vyšlo to napoprvé..v 7+1 byl 1 plod + akce srdeční a včera v 9+1 najednou 2 kousky…a dokonce stejně velcí.. :D takže to bylo chvíli na infarkt…no ale už to nějak rozdýchávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.8.16 18:53

@katarina30 Ahojky :mavam: mě je taky 36 ;) a dnes mi na ultrazvuku řekli, že čekám taky dvojčátka :P Jinak máme už 3letou holčičku :hug:
A jak se cítíš? Já jsem dnes 7+3tt a je mi už pěkně dlouho hodně špatně. Termín porodu 21.března :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.16 19:29

Ahojky, omlouvám se zatím za anonym, ale to právě z toho důvodu, že v pondělí 6+0 jsem byla na UTZ a čekáme možná dvojčátka, máme 2 dutinky a zatím jen 1 srdíčko, takže tď dašlí pondělí mě čeká další ultrazvuk, jak to dopadne s druhým miminkem, zda bude nebo nebude srdíčko…

• Citovat
  • Upravit
6437
6.8.16 09:11

Ahojky anonymní :mavam: Já byla na ultrazvuku 6+2 a to tam nebyly ještě vidět dvě :think: až teď 7+3 mi doktor říká: Však tam máte dvě :D
Držím pěsti ať je vše v pořádku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.16 09:14

@kanka80 - díky moc, uvidíme, jak to dopadne, syn je taky z vojčátek a zůstalo jen jedno, tak uvidíme :) nechácám to na přírodě, ta ví nejlépe, co dělá…

• Citovat
  • Upravit
6.8.16 21:13

Ahoj holky, můžu se přidat? Já čekám svá první dvojčátka. Dnes jsem 10+3 a v pondělí jdu na další prohlídku. Je pravda, že jsem tu informaci vstřebávala dost dlouho :lol: jinak mě pomohl Clostilbegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 10:16

Ahoj holky, tak moje teorie vzala za své, máme :srdce: :srdce: a 9mm a 7,6 mm a jsem 7+1, zatím to teda rozdychavam, doma už jednoho certika máme… Uffff…

• Citovat
  • Upravit
6437
8.8.16 11:09

@Terinka1991 Ahojky :mavam: já brala taky Clostilbegyt dva cykly a tyto dvojčátka budou po druhém pokusu IUI :hug: ty jsi byla taky na IUI? nebo snažení jen doma? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 11:11

Jinak holky, já jsem po KET 2 embryjek, úplně posledních, která nám zbyla… byl to úplně poslední pokud, kdy jsme si řekli, že další IVF už ne a když se to nepovede, že budeme mít jen jedno dítko :D jinak jsem 7+1 a je to teda nádhernej pohled, akorát nevím, zda brečet nebo se smát…

• Citovat
  • Upravit
10
15.8.16 23:20

Ahoj, tak konečně nacházím někoho, kdo je na tom podobně :-). Všechny diskuze mě házely na starší data. Máme doma tříletého raubíře a plánovali mu pořídit 2.sourozence a ejhle…jsou tam hned dva drobečci. Tak týden jsem byla v šoku, ale teď už se na ně začínám těšit a mrzelo by mě, kdyby to nevyšlo. Doufám, že budou hlavně v pořádku. Mám velké obavy, jak zvládnu těhotenství a porod, a taky jak to pak zvládnem finančně. No a fyzicky a psychicky jsem měla pocit, že nezvládám i jedno dítě, ale osud je velký šprýmař a připravil mi hned dvojitou lekci :potlesk:. Nejhorší výdaj bude větší auto, s tím jsme vůbec nepočítali. Ale i jiný věci, vše máme jen jednou :?. Sbírám teď informace, kde se dá. TP 27.únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 07:52

@Nolanie - já mám termín s dvojčátky 12.3. a máme doma 3,5 letého raubíře, takže jsme na tom podobně, žádné babičky na hlídání, tak to bude sranda, ale zvládli to jiní, tak to zvládnem taky… bavila jsem se s kamarádkou, co už má dvojčátka 3,5 letý doma, doporučovala mi těhotenský podpůrný pás a pak pás na stahování bříška po porodu, aby s vrátilo zpátky, což mi přijde dost dobrý… no a nejdůležitejší je vydržet co nejdéle… taky jsme chtěli jen 2 děti, ale 3 budeme muset zvládnout a finančně se trochu asi uskrovnit a víc počítat, ale tak to se nějak udělá… prostě se nebudou kupovat zbytečnosti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky