Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lilikaspi píše:
Ahoj, jsem 7+5tt a dvojvajecna dvojcatka v brisku, snad vydrzi
Tak to moc gratuluji
a přeji jen to nejlepší
Ahoj, mohla bych se k vám přidat. Také čekám dvojcatka.
@Lilikaspi píše:
@hbk ahoj,kolikaty tyden? a uz nejake deti mas?
Ahoj, jsem ve 24 tt. a mám už dva velké kluky. Kolikátý týden jsi ty, také už máš děti?
Z manzelstvi mam dceru 12,syna9let, s pritelem pred 1,5rokem syndrom mizejiciho dvojcete a druhe potrat ve 13tt chromozomalni vady, pak se nam nedarilo, v listopadu biochemicke tehu dve vajicka v jednom vacku bez hcg a ted dvojvajecna v 6tt uz meli obe srdicka, tak do tretice uz to snad vyjde
@Lilikaspi píše:
Z manzelstvi mam dceru 12,syna9let, s pritelem pred 1,5rokem syndrom mizejiciho dvojcete a druhe potrat ve 13tt chromozomalni vady, pak se nam nedarilo, v listopadu biochemicke tehu dve vajicka v jednom vacku bez hcg a ted dvojvajecna v 6tt uz meli obe srdicka, tak do tretice uz to snad vyjde
Já mám z manželství kluky 16 a 19 let. A ted jsme s přítelem chtěli ještě spolu mimi, no a jsou to dvojčátka.
@hbk taky pekny, ale zase ty starsi deti mas samostatny, me jdou do puberty, uceni do skoly,..
@Lilikaspi píše:
@hbk taky pekny, ale zase ty starsi deti mas samostatny, me jdou do puberty, uceni do skoly,..
Ano, to je pravda. Už se s nimi učit nemusím. Čeká nás akorát maturita. Mladší se už těší na holčičky.
Ahoj mamky, jdu vás podpořit
mám doma úžasný roční páreček a je to pecka! Rodila jsem přirozeně v 39+5, stále ještě kojíme a máme se sice „rychle“, ale nepopsatelně. Doma máme ještě starší holčičku, takže mám svou vysněnou velkou rodinku. Ničeho se nebojte, myslete pozitivně, vše se dá zvládnout. Pokud některá sháníte výbavu pro miminka, aktuálně jsem do bazaru přidala kočárek TFK, jídelni židličky a lehátka v jednom - od narození a velikou hrací deku taf toys. Neváhejte mě oslovit, ať už kvůli „jen tak si pokecat, jaké to je“, nebo kvůli výbavičce
krásné dny všem a držím pěsti
![]()