Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky se pridavam. Byla jsem ve stejny situaci jako vy pred 3 lety a to jsem doma mela 2 letou dceru. Ted dvojcatum budou v rijnu 3 roky. Je to nekdy narocny, i kdyz dvojcata si kolikrat vystaci
mladsi jsem se hooodne venovala, zvykla si na pozornost. Starsi 5 leta je ale rozumna, hodna, tak nekdy pomaha
kolikrat jsem slysela zensky s jednim ditetem na hristi se bavit prede mnou, jak by dvojcata nechtely… Ted uz se jen smeju. Netusi, jak je to krasny mit velkou rodinu
snad se vsem dari jako nam ![]()
Ahojky holky ![]()
Jdu si za vámi pro nápad
Čekáme dvojčátka - kloučky a vůbec mě nenapadá žádná originální, milá, vtipná sms o jejich narození. Jak jste oznámili narození miminek vy?
Děkuji za pomoc. Omlouvám se za anonym, ale zatím se nám daří tutlat, že budou miminka dvě ![]()
Halo halo, je tu jeste nekdo kdo ceka dvojcatka? Jsem teprve na zacatku tehu a nemuzu najit zadnou dvojceci diskuzi ![]()
@Včelička992 ahoj Vcelicko, muzes mi prosim napsat presny nazev skupiny dvojcatek ci poslat odkaz? Hledam hledam a stale nemuzu nic najit
. Moc dekuju
Ahoj holky, máte už kočárek pro dvojčátka? Mám jeden navíc a nevím, jak s ním naložit, tak kdybyste některá měla zájem, ráda pošlu do SZ foto a k tomu přidám ještě slevu. Je to úplně nový, nepoužitý kočárek od Bebetta, dvojkominace (2× hluboká korba, 2× sportovní korba a samozřejmě podvozek) šedo/černé barvy. Vypadá velice hezky. V případě zájmu se ozvěte
Hezký den
Milé dámy ![]()
Dnes ráno nám přišli na svět rychlým přirozeným porodem dva kloučci ![]()
Byli jsme 35+5 s váhami 2050g a 2170g ![]()
Zatím jsou v inkubátoru, když budou šikovní, tak snad jen na týden. Apgar u obou 10-10-10.
@Sion píše:
Milé dámyDnes ráno nám přišli na svět rychlým přirozeným porodem dva kloučci
Byli jsme 35+5 s váhami 2050g a 2170g
Zatím jsou v inkubátoru, když budou šikovní, tak snad jen na týden. Apgar u obou 10-10-10.
Moc moc gratujuji
a super, že mají přes 2kg
ať jste brzo doma ![]()
@kanka80 Děkujeme
Jen je mi líto, že nemůžu být pořád s nima
Ale věřím, že si to brzy vynahradíme ![]()
@Ilonka 2014 Najdi si diskusi Cekame dvojcatka 2018. Jestli uz jsi teda mezitim neporodila ![]()