Dvojčátka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.9.16 20:59

Tak myslíš asi, že to víš od 4 týdne, ne? Druhý týden je polovina cyklu, tedy doba kolem ovulace.Ja jsem taky věděla, že jsem těhotná, akorát až v 9+3 se nám potvrdily a ukázaly dvojky, do té doby jsme byli v klidu, že je tam jedno, byť jak říkáš, taky jsem měla tušení na dvě od začátku.,když mi Hcg z 55 vylezlo za 48 hod na 288,tak mi bylo skoro jasne, protože máme těhotenství vždy vymodlena, takže obvykle jsem testovala hodně brzy a krev jsem si nabirala v praci. A takhle rychle nalezlo ani u jednoho z dětí, vždy se učebnicove zdvojnasobilo, ale i tak jsem tomu. nevenovala extra pozornost. Jinak kojit přece můžeš, třeba to půjde a budeš překvapená. Neboj, ten prvotní šok přejde, teď je stejně brzy na závěry a nakonec budeš ráda. @šerifka je,tak to byl přesně můj finanční odhad, u prvního jsme byli od 8 měsíců na BEBA a vyšla tak cca 1500-2000 na měsíc a pleny tak. kolem těch dvou tisic, takže to i odpovídá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
26.9.16 07:42

Dobre ráno :) Ja měla syna jedlika a stal měsíčně ze začátku i 4000 za mléko opravdu masakr. Proto ten můj odhad :D já věděla hned po styku ze jsem těhotná takže to odpovídá na ten 2tyden, me bylo okamžitě jinak.syna jsem latkovala tak buď budu jedno nebo dokoupim a budu obě :) tak já letim skolka, práce paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.9.16 09:40

@svatkaaa Ahojky :mavam: ohledně té nevolnosti…já měla pocit na zvracení do 15týdne, teď už v pohodě, tak držím pěsti ať ti to taky brzo přejde, ale já nepracuju od 8týdne, nešlo to kvůli těm nevolnostem :zed: ani jednou jsem nezvracela, ale na zvracení mi bylo 24hodin denně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
26.9.16 15:21

@svatkaaa - já už dokupuju pomalu látkovací výbavičku na dvojčata, syna jsem látkovala až od roka, tka mi všechny ty minimimi věi chybí, ale i tak jsem pro něj měla docela slušnou výbavu, skoro jak na dvojčata, takže to nebude taková darda, ale i tak si myslím, že cca 5-6000 do plen ještě padne, ale co, to jsou oproti jednorázu malé náklady…

s kojením se taky bojím, taky mám strach, že to nepůjde jako u syna a nedoplatím se, ale uvidíme…

holky, já vám závidím, že nepracujete, pořád víc a víc si s tou myšlenkou pohrávám… i když je pravdou, že já mám částečný home office, ale stejně je té práce tolik, žejedu jak fretka i když jsem doma a ze sedačky se neodlepím… kdybych nebyla tak unavená, bylo by to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.9.16 16:21

Ahoj holky, rada bych se pridala k vam a podelila o dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.9.16 16:27

…koukam, ze z meho odstavce se objevily jen 2 radky :lol: :lol:
Jsem ve 14.tt s bi- bi dvojcatky a doma mam 2 letou holcicku. Je mi skoro 35 let.
Nezalozime uzavrenou skupinku, kde bychom si psali zjistene info o dvojcatkach a vse kolem nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.16 16:31

@Evus13 dobrý nápad :palec: My jsme bi-bi 12 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.16 08:11

Ahoj holky,
Jak se máte tehulky?
Já už několikaty den bliju, od začátku těhotenství pohoda, sem tam migréna a teď co začal. dvanacty týden tak je to úplná krize a je mi neustále zle… Máte to taky některá? Dnes jsem přišla že školky, jen jsem zacitila doma vůní z aromadifuzeru a už to jelo. Byla jsem Teda načata už cestou, že mi žaludek pěkně houpal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.9.16 14:37

Ahoj, ja dnes take poprve opravdu zvracela, po ranu takze nebylo co, jen stavy. Jinak jsem jen natahovala.
Komicke bylo, ze mi dcera stala za zady, drzela a rikala..neboj, mami. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
29.9.16 20:01

AHoj Holky, mohla bych se k Vám přidat? Čekáme dvojváječná dvojčátka po IVF. Ale jsem teprv v 11- týdnu a ráda bych si poslechla vaše rady atd. :D
Jinak jsou to naše první vymodlené děti po 6 letech a doufám, že to dotáhnem do konce.
Moc Vám všem držím palečky a věřím, že to všechny dotáhnem k porodu.

Taky Vám už mluvili o císaři? Nebo je tu někdo, kdo chce rodit přirozeně?
Já nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.9.16 20:18

Vítám nově příchozí :kytka: jsem ráda, že je nás tu víc :hug:
Já už jsem 16týden a taky dvojvaječná :srdce: pohlaví ještě nevíme, snad za 14dní ;)
@Hermiona85 S císařem počítám, protože první dcerka byla taky…
My se snažili 2roky a pak se povedl druhý pokus IUI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
30.9.16 09:40

@kanka80 děkuji za přivítání. NO na pohlaví jsem taky zvědavá.
A dal se ten císař nějak zvládnout? Bolelo to pak moc? A jak to je s rozkojením po císaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.9.16 09:49

@Hermiona85 Císař byl v pohodě, jen jsem pak dostala zánět, ale to si za to můžu sama…prochladla jsem na balkoně při telefonování :zed:
Malá byla po porodu 14dní na JIP, tak jsem se musela „rozkojit“ odsávačkou ;) Z prsu se pak moc bumbat nenaučila tak jsem půl roku odsávala co 3hodiny i v noci :hug:
Ale teda při dvojčatech si to kojení vůbec neumím představit :roll: jestli obě naráz nebo po jednom nebo jed odsávat a pak je podělit :think: Známá měla jednoho kojeného a jednoho na Nutrilonu, ale zdá se mi to šizení, asi bych jim to rozdělila na půl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
30.9.16 13:05

Ahoj, o porodu se mnou jeste nikdo nemluvil. Myslim, ze kdyz deti budou hlavou dole, pujdu prirozene. Mate zkusenosti jen s castecnou narkozou u cisare? Nebo spis umrtveni spodni casti tela, ted si nevybavuji nazev :think:
Holky, kdo zalozi skupinku? Moc se mi nechce verejne sdelovat informace 8o a rada bych si i poklabosila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
30.9.16 14:00

Ahojky :mavam: Ráda bych se k vám přidala :) Čekáme dvojvaječné dvojčátka, doma už máme 3,5 tého roštáka
Jsem 15 týden a na screeningu nám řekli že to vypadá že čekáme holčičku a chlapečka tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí