Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymni 1- jj, trosku vice. Sice nemame stenatko, ale naseho bernacka
Vubec si neumim predstavit nase cestovani, hotovi Hujerovi ![]()
@Matulajzka - no, to mi povídej, bude to chtít větší auto a těch krámů, než vyrostou, kočárek, postýlky nehledě pak na to, že jeď někam na dovolenou… ale zase to bude krásný a doma se nudit nebudem… víš co, někteří nemají děti vůbec, tak někdo tu populačn křivku musí dohánět ![]()
Díky za podporu, jako nespím už 3 noci a přemýšlím jak to bude, navíc jsme na paneláku, tak toho místa taky jaksi není nazbyt…jsem z toho pořád v šoku a do toho ty nevolnosti
ale jak píše @kanka80 tak se začínám těšit, že mě snad budou opouštět taky…jinak to fakt nedám…náročný to bude pekelně už kvůli tomu že budeme potřebovat sporťák na roční a pak pro dvojčátka kočárek…no jak já to budu dělat?!! Pořád se utěšuji, že dali to jiní, tak my taky dáme
Jinak moc děkuji za podporu…a jak se cítíte?? Vše o. k.??Ještě jsem se chtěla zeptat, čekáte jednovaječná nebo dvojvaječná?? Mě doktorka strašila, že jednovaječná jsou riziková, tak ještě tohle by mě scházelo ![]()
Nojo, to je fakt, nekdo musi pocty deti dorovnat ![]()
Jinak me ze zacatku na nevolnosti dali rectodelt cipky, neudrzela jsem v sobe kolikrat ani vodu. Ted jsem 18tt a uz zvracim max 2× denne ![]()
A s tim kocarkem- nevyresil by to obcas skejtik na kocarek? ![]()
Ja jsem 20tt a spatne mi prestalo byt od 3.mesice, mela jsem cele 3 mesice celodenni nevolnosti doprovazene obcasnym zvracenim.
@Matulajzka nad tím skejtíkem jsem přemýšlela taky, ale přece jen ty děti v roce ještě spinkají odpo v kočárku…taky jsem přemýšlela nad nějakou chůvou na vycházky či občasnou pomoc, ale bojím se, přece jen cizí člověk do domu
a taky to nebude asik levná záležitost…tak uvidíme…dnes si říkám, že nějak to dopadne
holky už jste koukaly po kočárku nebo postýlce??
Po kočárku už se dívám, líbí se mi Dorjan, ale v jiné diskuzi mi maminka poradila Easywalker, že je lehčí a líp se s ním manipuluje
Postýlku jednu dokoupím. Ale vše přes bazary, nové nic, protože je všechno předražené ![]()
@Anonymní píše:
Díky za podporu, jako nespím už 3 noci a přemýšlím jak to bude, navíc jsme na paneláku, tak toho místa taky jaksi není nazbyt…jsem z toho pořád v šoku a do toho ty nevolnosti![]()
ale jak píše @kanka80 tak se začínám těšit, že mě snad budou opouštět taky…jinak to fakt nedám…náročný to bude pekelně už kvůli tomu že budeme potřebovat sporťák na roční a pak pro dvojčátka kočárek…no jak já to budu dělat?!! Pořád se utěšuji, že dali to jiní, tak my taky dáme
Jinak moc děkuji za podporu…a jak se cítíte?? Vše o. k.??Ještě jsem se chtěla zeptat, čekáte jednovaječná nebo dvojvaječná?? Mě doktorka strašila, že jednovaječná jsou riziková, tak ještě tohle by mě scházelo
Hele, já jsem se teďka ptala, jsou i trojkočárky a nebo pak dvojkočár, jedno mimčo lehnout, jedno do šátku a do sporťáku malá… jako je fakt, že u dvojčat ten šátek nebo nosítko asi bude nutnost… dokonce mi jedna maminka psala ze zkušenosti s dvojkama, že by právě nechala jen jednokočár a enkupoala dvoj a jedno vozila a jedno nosila a pak koupila rovnou jen dovjkočár jako sporťák, protože sporťáky jsou 10-13 kg kdežto normálně s korbama jsou ty kočáry 15-19kg, což mi přijde šílený při představě, že to budu tlait u nás do toho šílenýho kopce… ale tím, že máme barák a můžu prdnout děti v korbách na zahradu, tak asi z druhý ruky něco s korbama koupím… no zapomněla jsem kliknout anonymní, tka je to venku, ach jo
tak anonymní 1 jsem já ![]()
@Anonymní píše:
Díky za podporu, jako nespím už 3 noci a přemýšlím jak to bude, navíc jsme na paneláku, tak toho místa taky jaksi není nazbyt…jsem z toho pořád v šoku a do toho ty nevolnosti![]()
Jinak moc děkuji za podporu…a jak se cítíte?? Vše o. k.??Ještě jsem se chtěla zeptat, čekáte jednovaječná nebo dvojvaječná?? Mě doktorka strašila, že jednovaječná jsou riziková, tak ještě tohle by mě scházelo
Klobouk dolů, že zvládáš tak malé mimčo a ty nevolnosti k tomu
Mě je dnes zase špatně, ale malá /3roky/ je zlatá, dává mi pusinky na bříško a říká, že musím dávat pozor na bříško ![]()
My asi čekáme dvojvaječné, podle fotky z ultrazvuku
ale to bylo v 8týdnu. Teď jdu na kontrolu v úterý a snad bude lepší fotečka, to už by měla, když budu už ve 12týdnu ![]()
Jinak ti tu situaci vůbec nezávidím…já bych to ve svých 36letech asi nedala ![]()
Pořád si říkám jak to zvládnu a to mám hlídací babičku, ty nemáš nikoho, budeš to mít strašně náročné! ![]()
@kanka80 - pokud máš v zprávě gemini bi - bi tak jsou dvojvaječné a podle utz to tak opravdu vypadá…
@lilia81 To jsou dvojčátka po inseminaci
měla jsem nachystaná dvě vajíčka a ony se obě uvolnily ![]()
@lilia81 @kanka80 já jsem taky přemýšlela nad jedním, ale to by mi nic nevyřešilo, protože první dítko bude na sporťáku, jinak nosítko máme a jsem spokojená, budu jak indiánská babička
dítě vepředu vzadu a v kočárku…no nějak to musím vymyslet…do toho doma začal prudit chlap, tak trošku mu nedochází, že to co jsem zvládala u prvního těhu, že jsem chodila do práce, ještě doma měla brigádu, do toho měl každý den uvařeno, bylo uklizeno, vypráno, vyžehleno atd…že teďka to jako úplně není možný, že mám na krku mimčo a ještě mám skoro celý den vraženou hlavu v záchodové míse…a v noci skoro celou noc u postýlky neb buď máme hlad nebo vypadne dudlík…hrozný. Takže jsem totálně k. o. vyždímaná jak hadr na zem…tak se pořád uklidňuji tím, že bude líp, že nevolnosti přejdou, prcek povyroste a začne capkat…
každý den se přesvědčuji, že to dám, že jsem statečná holka, ale jaksi mi dochází síly
![]()
@Anonymní píše:
@lilia81 @kanka80 já jsem taky přemýšlela nad jedním, ale to by mi nic nevyřešilo, protože první dítko bude na sporťáku, jinak nosítko máme a jsem spokojená, budu jak indiánská babička![]()
dítě vepředu vzadu a v kočárku…no nějak to musím vymyslet…do toho doma začal prudit chlap, tak trošku mu nedochází, že to co jsem zvládala u prvního těhu, že jsem chodila do práce, ještě doma měla brigádu, do toho měl každý den uvařeno, bylo uklizeno, vypráno, vyžehleno atd…že teďka to jako úplně není možný, že mám na krku mimčo a ještě mám skoro celý den vraženou hlavu v záchodové míse…a v noci skoro celou noc u postýlky neb buď máme hlad nebo vypadne dudlík…hrozný. Takže jsem totálně k. o. vyždímaná jak hadr na zem…tak se pořád uklidňuji tím, že bude líp, že nevolnosti přejdou, prcek povyroste a začne capkat…
každý den se přesvědčuji, že to dám, že jsem statečná holka, ale jaksi mi dochází síly
![]()
To je mi líto, že máš doma prudiče
mě když je hodně blbě, tak nejsu schopná ani naskládat nádobí do myčky
nebo nevysaju, neuklidím a udělám to třeba další den, však se svět nezboří a mojemu chlapovi to naštěstí nevadí, že je doma chvilu bordel
Přistavujeme k baráku přístavbu, tak má svojí práce dost, ale když vidí můj bílý obličej, jak je mi zle, tak se snaží pomáhat ![]()
Fakt tě obdivuju, že to psychicky všechno dáváš ![]()
Holky kolik vám je let? Jsem tu nejstarší s 36?
![]()
@Matulajzka - teda, takže místo 3 to budou 4 děti, to je jak u nás, místo 2 tři a ještě štěně…
Anonymní č.1