dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2170
29.4.09 08:23

Aknelinko,na dnešní den ti držím všechny palce,aby jsi viděla jen samé dobré věci a mohla si přinést dobré zprávy hlavně pro sebe!
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
29.4.09 08:27

Jitul prosím tě našla jsem si,že by u Vás v ML.Boles. měli mít k vidění kočárky od TAKA.Mohla bych tě poprosit jestli by ses my tam nekoukla jestli mají vystavený model pro dvojčata?Je to naproti Kauflandu prodejna Dětský svět,abych tam zbytečně nejezdila.Jestli by ti to nevadilo byla bych ráda.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.4.09 21:40

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.09 22:55

????????????????????????????????????

• Citovat
  • Upravit
2170
30.4.09 08:04

Ahoj Jěštědko,určitě se přidej vítám tě akorát tu diskuse trochu vázne nejsme tu pořád.Jak to vypadá s tebou kolikátý týden začínáš?Napiš něco o sobě?Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
30.4.09 13:50

Poupě já chodím teď do „podzim/zima po IVF“
5.5. jedu k Dr. na kontrolu a do té prodejny se chystám podívat na mateřskou podprdu. Už mi totiž žádná není :roll: Tak na kočárek mrknu. Já nejsem přímo z MB a manža mi ráno odfrčí s autem, takže se ze vsi nedostanu…

A jak se ti daří???

Budu držet palečky na screening. Už jsi byla na krvi na PAP?? Víš výsledky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
30.4.09 17:22

Ahoj Jitulko,tak to já myslela,že tam i bydlíš.Budu ráda,když se tam jukneš a máš pravdu,že my už taky prsa čouhají ven.Na krvi jsem už byla,ale výsledky my prý může říct pouze ošetřující lékař a k němu jdu 7.5. a do té doby nevím nic!Nakouknu tam k Vám,abych věděla kdyžtak nějaké info.Ahoj
Krásné čarodějky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
30.4.09 17:57

Poupě a v kolikátém týdnu ti tu krev brali. Mě v 10tt a holkám je to divné, že prý to má být tak 11+3. Tak se bojím, že ten patla Dr. něco zvrzal…

Bydlím 6. km od Boleslavi ( od okraje )

A co to zvracení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
30.4.09 19:14

Jitul mě tu krev taky brali na 10.týdnu,aby do screningu už byla hotová.Zvracení polevilo,vlastně zatím ustalo,ale nucení na něj mám stále a dokonce ve stejnou hodinu.Nakoupila jsem na čáry a manžela zavolali do práce,mě stále třeští hlava a začalo lít jak z konve,tak je dcerka otrávená a hučí my do hlavy .Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
30.4.09 20:10

Ahojte holky tak jak se citite?
Me do 3 mesice nebylo nic a ted me chytaj nevolnosti, no hruza, a ja briška rostou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
1.5.09 19:57

Ahoj Isabel,já jsem na tom obdobně.Čím my má být líp,tak tím my je hůř!Migreny,zvracení a vůbec.Kamarádka my říkala,že pro ní byl nejhorší právě ten 4.měsíc a pak zas až dokonce pohoda.Kéž by,mě dr. říkal,že u dvojčat bývý špatně i dokonce 9.měsíce,snad nebudu ten případ.
Zítra jdu na screning,tak se těším na mimča,že je uvidí i dcerka a manžel.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
2.5.09 09:35

Ahoj poupe, vždyť práve i já to tak mám tenhle mesic je pro me nejhorším jenom doufam že to brzo prejde, protože si vúbec tehu neužívam.
Držím palečky na screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
3.5.09 12:09

Ahojky,tak screning dopadl dobře obě jsou v pořádku.Budou dávat jěště dohromady spolu s výsledky krve a do 14.dnů budu mít kompletní výsledky.Jeden prcek má 6,5cm a druhý 6,7cm a mají se k světu.Bohužel měli rozbitý 3D UTZ a tak jsme přišli o zážitek a DVD neuměla paní dr. nahrát,tak máme jen fotky,ale pěkné.Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
3.5.09 13:56

Poupe obrovská gratulace k výsledkum :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
4.5.09 09:11

Isabel díky mám taky velikánskou radost,ale jěště si musím počkat na tu krev.Vypadá to jakože jsme tady snad zůstali samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová