Dvou a půl letý syn kaká kde ho napadne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Bobinka007 to doufám![]()
@Oriseka pevné nervy nemám, vůbec, právě naopak
@lebambule to je paráda, kéž bych se toho taky někdy dočkala 👍ale za tohle jsem ho nikdy netrestala, nenutila. Teda jednou jo, anbych nelhala. Ale bylo to taky že mladší, když byl miminomko, měl maličké pleny. A staršímu pleny došly.. Takže nebylo kam a on to zdržel a pak ho strašně bolelo břicho. Ted ma mladší plenky číslo 5 takže je navlece i starsi. Nevím, kdy mu to nějak secvalljne… Pro mě je důležité, že se nepokaka do trenyrek.ale ano, trápí nás to. Brzy má 4 roky a přemýšlím nad psychologem, v čem má ten blok.
Tak to ja jsem zkousela kde co. Podplacet, vyhrozovat, pral slipy, slibovat odmeny i na zadek dostal.No nic nepomohlo. Ono do tech slipu je to o dost horsi. Dostavalo me to do prekernich situaci.Lidi se na me divali zkrz prsty.Taky jsem byla tehotna a mela toho vseho dost. Pokakavani neni zdaleka jedina vec, kterou jsem musela a musim resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita Nijak ho nestresuju, za nehody nenadávám, nedělám z toho vědu. Umyju a bez řečí převleču. Že by tak velké dítě nechápalo, co znamená soukromí, si nemyslím. I když měl plenky, tak šel vykonat potřebu někam, kde měl klid a nikdo na něho neviděl. Takže tvoje dítě se schovávalo, protože se tě bálo, proto se všechny ostatní děti schovávají taky před rodiči? To si nemyslím. Já jsem kliďas, na plenky jsme se vrátili už podruhé a vrátíme se klidně potřetí, já s tím problém nemám. Závody o to, kdo má lepší a šikovnější dítě a že Mařenka byla už v roce bez plenek, mě nechávají klidnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
No a do plinky by se vykakal normalne? To by nezadrzoval? Nemuze si o ni rikat a kakat do ni? Pokud nejde tyden… Chudak.
A co mu dát plenku a když začne kakat tak ho dát na nočník? Tak jsme to dělali my
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat máte nekterá zkušenost, že by dítě, které už umí chodit na záchod zase začalo kadit do trenek? Syn byl teď asi 2 měsíce doma, byl dlouho nemocný a pak byl nemocný manžel, že nemohl chytit nějakou rýmu a tak jsem ho nadávala do školky. Teď tam byl druhý den a najednou neumí chodit na záchod. Přijde mi taky, že když jde do školky, místo aby se posouval dopředu, tak jakoby se vracel třeba o půl roku zpátky. Jako osobně nejsem se školkou moc spokojená, a podle známé jsem moc bvelká frfňa a ona s nimi teda problém nemá, ale syn je hroznej divočák a učitelky to nemají moc rády. Tak nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bobinka007 píše:
Chci se zeptat máte nekterá zkušenost, že by dítě, které už umí chodit na záchod zase začalo kadit do trenek? Syn byl teď asi 2 měsíce doma, byl dlouho nemocný a pak byl nemocný manžel, že nemohl chytit nějakou rýmu a tak jsem ho nadávala do školky. Teď tam byl druhý den a najednou neumí chodit na záchod. Přijde mi taky, že když jde do školky, místo aby se posouval dopředu, tak jakoby se vracel třeba o půl roku zpátky. Jako osobně nejsem se školkou moc spokojená, a podle známé jsem moc bvelká frfňa a ona s nimi teda problém nemá, ale syn je hroznej divočák a učitelky to nemají moc rády. Tak nevím.
Ano mam. Ale u Vas to evidentne souvisi se skolkou. Ucitelky maji obvykle na starosti 28 deti a tak nejsou zvedave na deti, ktere vyrazneji vybocuji z rady. Nektere se uchyluji i k neprofesionalnim metodam, ktere pak mohou mit nasledky na psychice ditete. Znama, pokud ma klidnejsi dite, tak muze byt spokojena. Nebo to souvisi s tou dlouhodobou absenci a zmenou, ktera nastala, kdyz sel znovu do skolky. Jinak za kazdy bobek v zachode samolepka, za 10 samolepek odmena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bobinka007 to doufám
@Oriseka pevné nervy nemám, vůbec, právě naopak
ale za tohle jsem ho nikdy netrestala, nenutila. Teda jednou jo, anbych nelhala. Ale bylo to taky že mladší, když byl miminomko, měl maličké pleny. A staršímu pleny došly.. Takže nebylo kam a on to zdržel a pak ho strašně bolelo břicho. Ted ma mladší plenky číslo 5 takže je navlece i starsi. Nevím, kdy mu to nějak secvalljne… Pro mě je důležité, že se nepokaka do trenyrek.ale ano, trápí nás to. Brzy má 4 roky a přemýšlím nad psychologem, v čem má ten blok.
@lebambule to je paráda, kéž bych se toho taky někdy dočkala 👍