Dvougenerační bydlení - odejít/zůstat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21259
12.11.24 13:46
@Sunny789 píše: Více

A kdo se doteď z vás dvou o něco pokoušel? Jenom ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.11.24 14:03
@PaníBovaryová píše: Více

Tak na pár prohlídkách bytů jsme byli společně. Ale vždy nakonec z toho sešlo, protože finančně bychom to neutáhli (jako utáhli, ale už by nám na nic bokem momentálně nezbylo a člověk nikdy neví, co se může stát). On byl totiž za to, že můj byt je škoda prodávat (do budoucna apod.). Takže jestli s tím kalkuloval, to netuším.
Nicméně je to můj byt a bez jeho prodeje se nikam nepohneme. Takže teď už je situace jiná a jak se k ní postaví, je na něm. Nicméně já budu vědět, že jsem náš vztah nezavrhla, dala mu najevo, že tu změnu chci podniknout s ním a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.11.24 20:10

Já bych do něj tak dlouho hucela, až by sel :lol: zas neříkej, že si dovede představit s vámi nebýt a tvrdnout s rodicema v baraku…To neda🤗Ja bych tomu dala ještě nějaký cas a hucela.Az se zas pohádali s panmamou, pujde😚 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
12.11.24 20:32

Svůj byt neprodavej. Bydlet zatím můžete i ve 2+1. A pokud zůstaneš sama, bude ti taky stačit ještě dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24216
12.11.24 21:06

Já tě chápu. My bydlíme společně s tchanovci a také to nefunguje. Ty byty máme stejně jako vy. Pravidla máme v domě dané. To jsme si zvládli nastavit. Úplně bych jim asi nevyčítala, že neťukali. Tohle jste si měli prostě ujasnit hned. Někomu prostě i taková blbost nedojde. Je to jen o komunikaci. Jestli to teď funguje, tak bych to viděla dobře. Zahrada jasný. To máme stejně a je to hrozný. Chápu ty pocity a já chci také kvůli tomu pryč.
Spíš si musíš ujasnit jaké chceš udržovat vztahy v rodině. Úplně mi to není jasné. Jestli chápu správně, tak se ti nelíbí, že si berou malého dolů. Jako říct mi tchanovci, že si vezmou dítě a já si mám odpočinout, tak jim líbám ruce. V životě jsem toto neslyšela a říct mi to, tak si toho hodně vážím. U nás není o vnoučata moc zájem, takže na to mám jiný pohled. Čím jsou děti větší, tak nám hlídající babička a dědeček opravdu chybí. Ona by to byla obrovská pomoc. Třeba zajít si s manželem sami na večeři. To by byla bomba. Takže za mě bych se na toto zkusila podívat jinak.
Pak vztah s partnerem. Chceš s ním být? Mě
přijde, že ne, že těch problémů mezi sebou máte moc. Můj manžel třeba řekl, že by s námi šel. Situace ho doma štve. Vždy stojí při mě. Ve všem se shodneme. Proč se s ním nebavíš týden kvůli očkování? 8o tak snad jste dospělí lidé a probrali jste to, když jsi dítě naočkovala. Tohle je šílenost i pro to dítě takto žít. Možná je spíš problém vztah mezi tebou a partnerem a ne vícegenerační bydlení. I když samozřejmě to tomu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24216
12.11.24 21:14
@Ruxas píše: Více

Taky mám takovou kamarádku a je spokojená. Tchýně pohlídá, uvaří. Jako proč ne. Pomoc je to obrovská. Já tohle vůbec neznám, takže nemůžu ani říct jestli by mi to bylo příjemné a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí