Jak ho mám chápat? Milenec

Anonymní
10.11.24 10:00

Jak ho mám chápat? Milenec

Ahoj,

s manželem jsme spolu 10 let, můžu říct, že naše manželství je to nejlepší, co mě v životě potkalo. Bohužel manžel měl úraz(rozebírat to nebudu) a nemůžeme mít skoro vůbec sex. Jinak na výlety a vše jezdíme. Bohužel jsme se oba tím trápili až mi manžel řekl, že mě chápe, že si mám najít milence. Že začátku jsem nechtěla, jenže pak prostě bez sexu jsem nedokázala být. Našla jsem si chlapa, se kterým jsem si jasně dala pravidla. Nechci s ním být, nemám zájem o vztah ani o podobné věci, jde mi jen o sex. Mám rodinu a ničit ji nehodlám. Souhlasil. Spíme spolu už půl roku. Samozřejmě pro mě je přednější rodina. Teď nastal konflikt s milencem. Tento víkend pro mě manžel naplánoval krásný vylet. Bylo to překvapení a dozvěděla jsem se to v pátek. Samozřejmě předběžně jsem milenci psala, že se stavím v sobotu. To jsem hned psala, že mám jiné povinnosti a že si dáme vědět další víkend/týden. Naštval se, řekl že dávám přednost nějakému impozentovi, co si najednou vzpomene a byl fakt nepříjemný. Jako nechápu, co to do něj vjelo. Okamžitě jsem ho na fb zablokovala a teď přemýšlím, co mám dělat? Žárlil? Je to můj první takovýhle milenecký vztah a kapku to nechápu. Díky :kytka:

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3699
10.11.24 10:03
@Anonymní píše: Více

Tak jak bys ho měla chápat? Máš to jasně nastaveno, nesnesla bych, aby manžela takto urážel. Buď bude respektovat pravidla, nebo prostě se rozejdete, co jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
10.11.24 10:08

Nevěřím, že Ti chlap dovolil milence a pak po orálním sexu s tím šumstrem dáváš druhý den pusu manželovi…

Lidi…teď vážně…jste tak hloupý nebo naivní.?

Vás tady trollit je fakt lehčí než helium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.24 10:10

@Justin Case pokud nemáš co k tématu, tak si bez do jiné diskuze. Ptala jsem se na názor. Nevíš, co máme a nemáme mezi sebou s manželem a proč to tak je. Tak to nekomentuj. Otázka nebyla co na to manžel, ale jak chápat milence. Tak se drž otázky. Dík :kytka:

Lucka

• Citovat
  • Upravit
4970
10.11.24 10:22

Bů bů, někdo odhalil trollika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.11.24 10:24

Už jsem to tady četla.

• Citovat
  • Upravit
10.11.24 10:24

Já bych se s ním už neschazela porušuje pravidla. A dělá si na Tebe nároky a to ty přece nechceš, ne?
On je zadaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
10.11.24 10:31
@Justin Case píše: Více

Zakladatelka má podobný styl jako Klopotková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4584
10.11.24 10:32

Kdyz je to nahla zmena planu jednou za cas, tak by milda nemel vubec vyvadet a proste to brat, ze rodina ma prioritu. Dej mu varovani, ze takove chovani tolerovat nebudes, jinak si muze zacit hledat novou milenku. Ty urcite nekoho noveho najdes rychle, jde ti jen o sex a nepotrebujes ty obvykle omacky kolem, ktere berou cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
10.11.24 10:33

Podívej jsme lidi, dokonce ani tvůj milenec není stroj. Je tedy velmi reálné, že u něj po půl roce už něco vzniklo. Budeš muset hledat dál, věděl do čeho jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.24 10:35

@Stepankaxxx12 zadaný není, jen mi to prostě je nepříjemné. Nechám ho zablokovaného. Nemá smysl se a ním dohadovat.

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.24 10:36

@Fukitol jenže on to úplně nechápe právě. Já se mu to snažila vysvětlit, že pro mě je rodina na prvním místě. Ne on. Asi to špatně vzal..

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.24 10:37

@Lorre já úplně hledat nechci, nemám na to energii s dvěma dětma :roll:. No nic, asi ho nechám jít. Svých starostí mám dost

Lucka

• Citovat
  • Upravit
15282
10.11.24 10:38

Co na tom chceš chápat? Milenec se tesil, že si vrzne, nevyšlo to, tak se projevil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5141
10.11.24 10:44
@Justin Case píše: Více

Ja neverim, ze chlap by ji dovolil milence, a ona za milencem chodi v soboty, misto traveni casu s rodinou (jo, ne kdyz jeli na vylet ale kdyz maji normalni vikend doma). Jako i kdyby to meli domluvene, tak pochybuju ze tak okate chce vedet, kdy za nim jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí