2 roky - trhání nosních madlí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11482
6.10.15 19:49

@mag J, v minulosti se to dělalo i v místním umrtvení, slyšelo jsem spoustu hrůzných historek. Pochybuju, že by si to dnes někdo lajsnul. Čili je to asi o pečlivosti operatéra, jak si s tím „vyhraje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
6.10.15 19:51

Já byla s dcerou minulý čtvrtek (23 měsíců) měla mandli zvětšenou přes celý nosohltan, třetí stupen, dýchala jen pusou.Byli sme v Praze v Modřanech a dělali jí to laserem, jen sme si to museli zaplatit. Jinak vše v pohodě, přijeli sme tam v půl osmé ráno, v osm malou uspali, byli sme s ní na sále dokud neusnula, pak sme měli přijít za půl hodky, přišli sme, malá už byla na dospávacím pokojíčku, hned se vzbudila, smála se, vše v pohodě a za půl hodky sme jeli domů.
Komplikace žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.10.15 19:52

@kattie Však já nepsala nic o tom, že by se to teď tak dělalo, psala jsem, že dr. tvrdila, že od dob, co se operuje pod narkozou, tak se nezvětšuje.

Mně trhali krční mandle jenom s místním umrtvením… byla to mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.10.15 19:56

Dekuji vsem za nazory ;) zitra tam hold zajdu ji objednat…

Příspěvek upraven 06.10.15 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.10.15 19:56

@jjj11 na kolik vas to prosim vyslo? ale to nam v Plzni asi nenabidnou nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.10.15 19:58
@mag píše:
@kattie Však já nepsala nic o tom, že by se to teď tak dělalo, psala jsem, že dr. tvrdila, že od dob, co se operuje pod narkozou, tak se nezvětšuje.Mně trhali krční mandle jenom s místním umrtvením… byla to mňamka

V narkóze můžou mandli daleko lépe a pečlivěji odstranit, než když dítě nebylo v uspané - mimochodem to musel být dost horor. Ta mandle právě dorůstá z těch případných neodstraněných zbytků tkáně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.10.15 20:01

@ivašot. No však.
Já mám krční mandle zase jako nové :mrgreen: Vloni jsem měla 3× angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.10.15 20:03
@BaEi píše:
Dekuji vsem za nazory ;) zitra tam hold zajdu ji objednat…Příspěvek upraven 06.10.15 v 19:57

Ale jo, můžeš sem http://www.lente.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.10.15 20:06

@mag to asi nebude levná záležitost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
6.10.15 20:07

@jjj11 Jj, my to taky měli dělaný tam, a dobrý, výkon proběhl hladce a bez komplikací, naštěstí.
@mag No, je to dost děsná představa, jak to dělaj malému dítěti jen v místním umrtvení. Ale o tom dorůstání mi to říkali teď, tak nějakému procentu se to asi stává stále, jen by mě zajímalo, jakému, když se to vztáhne k věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
6.10.15 20:08

@mag Co ti dělali? Já mám angíny furt, ještě jsem se na ORL nedokopala :oops: tak mě zajímá, co ti nabídli? tonzilektomii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
6.10.15 20:16
@kattie píše:
@mag Co ti dělali? Já mám angíny furt, ještě jsem se na ORL nedokopala :oops: tak mě zajímá, co ti nabídli? tonzilektomii?

Mně vytrhli krční mandle už v 95. Udělali to blbě, krvácela jsem, málem jsem se udusila a navíc mi mandle po letech dorostly, předloni jsem od malé chytla spálu a od té doby mi to zase trápí, ale zatím jsem to neřešila, teď jsem měla půl roku pokoj, tak snad to vydrží, ťuk, ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
6.10.15 20:20

@mag Aha, tak ať už máš klid! Já to už léta často, několikrát za rok. Tak jsem zajásala, že je třeba nějaká novější metoda kromě ATB nebo pak tonzilektomie. Škoda :lol: No, už nebudu spamovat a jdu loupat ořechy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
6.10.15 20:30
@BaEi píše:
@jjj11 na kolik vas to prosim vyslo? ale to nam v Plzni asi nenabidnou nu…

My měli jít taky do Plzně na Bory (bydlíme kousek od Plzně)ale vidina, že tam s malou ležím tři dny, malá nemá moc ráda cizí prosředí, manžel doma na očr s druhou (dvojče)…doporučila mi to naše pediatrička, abych zvážila bud Plzen, kde to dělaj kalsika střihnou nůžkama, nebo laserem v Praze, kdy rána vůbec nekrvácí a jdeme za hodku domůale musíme si to zaplatit, Cena byla 6000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
6.10.15 20:42

@jjj11 Taky máme jít na Bory a též bydlíme kousek od Plzně. No asi o tom podyskutuju s naší doktorkou jelikož se toho pobytu v nemocnici děsím ale zase malá zvládá cizí prostředí celkem dobře, hlavně když tam s ní jsem já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí