Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My za plasmu v modřanech 10 ale byla to nejlepší invetsice do zdraví
za všechny léky se mi to už dávno vrátilo ![]()
Také sme byli v Modřanech a opravdu maximální spokojenost, peněz nelituji.
@BaEi na Borech jsme byli letos a za mě už nikdy více viz můj deníček
@Barbulka tak ted se mi po precteni na ty bory vubec nechce
ale v plzni to nilde jinde asi neudelaji.
Ahoj, muj syn byl ve dvou letech, nepomohlo to ohledne chrapani (absolutne vubec), lepsi jsou mozna ty rymy, seda mu to ted spis dolu do krku, coz taky neni uplne fajn, ale nakonec to nejaka pozitiva melo, dychal blbe i behem dne. Nicmene pak mu hned chteli orezavat i krcni mandle kvuli tomu chrapani, to zatim odmitam. Ted nastoupil do skolky, tak uvidime jak vsechny ty infekce budou probihat. Zakrok samotny pro me byl celkem psycho, poprvy mu to neudelali, protoze byl udajne nachlazeny a chrcel jim po uspani, tak se bali (jevil se ale jako zcela zdravy), podruhy uz to vyslo, ale trochu mu to krvacelo, celkove nemocnice nic moc pristup (brnenska ale). Tezky rozhodovani mas. ![]()
@Barbulka píše:
@BaEi na Borech jsme byli letos a za mě už nikdy více viz můj deníčekhttps://www.emimino.cz/…-bory-12351/
Já vím, také mám z okolí dva odstrašující případy, bohužel.
@BaEi píše:
@Barbulka tak ted se mi po precteni na ty bory vubec nechceale v plzni to nilde jinde asi neudelaji.
Asi ne, já měla v záloze ještě Hořovice, tam chodím s malou na ORL, ale operují dětičky až od tří let.
Dočetla jsem deníček, masakr, doktora bych poslala do prde. e! Je to smutný ![]()
@Barbulka a co to bylo za doktora? Já tam byla s malou týden a byla jsem zcela spokojená.
@mag nejsem si jistá, máme v papírech napsané dva doktory,
já bych byla taky radši kdyby to proběhlo v pohodě ![]()
@jjj11 jo ona mi to říkala i kamarádka, která tam chodila že už taky nikdy více ![]()
@BaEi člověk musí být připravený na vše, bohužel, je to o lidech, dokud Maxík spolupracoval byli všichni sluníčkový, jakmile se zasekl šla sluníčkovost do kopru
@Barbulka je pravda, že malá nemá s dr. problém a v těch čerstvých dvou letech spolupracovala. Zase nechtěla pit, musela mít kapacku, u toho vyváděla, ale sestřička byla v pohodě.