Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja jsem vorkoholik na práci a jsem aspoň myslím hodně splachovací a tak to nějak vyřešíme,hlavně aby byl malý zajištěný a kdo ví co bude za dva roky.
no jo jasný je to prostě pakárna, ale já opravdu pochybuji, že se za dva roky situace ohledně 2 letých detí ve školce změní ![]()
to se určitě nezmění to by museli postavit nové školky ja to myslela obrazně. ![]()
Ahoj holky, malá bude mít v dubnu dva roky a tou dobou bude u nás zápis do školky (vesnice).Chtěla bych ji tam od zári zkusit dávat treba na jeden den v týdnů. Do oběda, pak bych si ji vyzvedla.Jde mi o to aby byla mezi dětmi. Občas zajdem do dětského centra, ale jinak je furt mezi dospelaky
ve školce jsem se ptala, k zápisu přijit můžeme. Akorát nevím jestli vlastně mužů, když jsem na rodicovsky
?Předem děkuji za reakce a přejí hezký nadcházející víkend.
@gloorka Jako jestli ji můžeš dávat do školky? Poku Ti ji vezmou a dítě bude na školku dostatečně vyspělé, tak do ní chodit může.
Taky je malý furt mezi dospelaky. Teď od dvou let s ním začnu chodit na jedno dopoledne v tydnu do soukromé školky. Snad to tam zvladne
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.