Dvouleťák do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32922
19.8.13 17:57

Malému bylo 22měsíců, měl v té době asi rotaviry, usnul a ráno maminka nebyla (rodila jsem v noci), já byla v porodnici a muž s babičkou se o něj starali, byli i na kontrole..vzali ho do porodnice s sebou jednou, byla jsem s ním chvíli na chodbě před oddělením, prožíval to úplně v pohodě. Kdyby nebyl nemocný, tak bych ho vzala normálně na pokoj, spolubydlící tam měla dětí x každej den (svoje i od kamarádek).
O dárku jsem taky uvažovala, ale nakonec se nic nekonalo a nevadilo to, on byl malej ještě moc malej, moc to nechápal, takže ani moc připravovaný na sourozence a dobu potom nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
19.8.13 18:16

Malé bylo 20 měsíců, když se druhá narodila a byli to pro mě nejhorší dny. Po návštěvě jsem brečela… malá byla celkem v pohodě. Byla za mnou 2× - jinak spala, tak byl manžel sám. TAk záleží, jaké tvoje dítko, jak je na tobě závislé a jak to zvládneš ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicanica
19.8.13 19:27

Ja jsem ten „konkretni duvod“, proc deti k novorozencum radeji nevodit, zazila bohuzel na vlastni kuzi… Hned, jak me prelozili z JIP na sestinedeli, tak na oddeleni prislo dite s planymi nestovicemi. A protoze jsem je v detstvi nemela, museli me i dvojcata, kterym bylo 48 hodin, ockovat. Dcerka ma z toho neurologicke problemy jeste ted ve dvou letech. Takze bych davala bacha, bezne detske nemoci nejsou pro novorozence zadna sranda…

• Citovat
  • Upravit
29436
19.8.13 20:11

Porodila jsem před měsícem, synovi bylo 25 měsíců. Byli za mnou s manželem v porodnici dvakrát, třetí den si nás odváželi domů. Nedokážu si představit, že by za mnou ty dva dny nepřišel. Malej byl z mimina nadšený, neustále ho chtěl chovat, hladil ho… smutnění se rozhodně nekonalo. První den mi dal normálně pusu, při odchodu zamával, druhý den už ani to a radši táhl tátu na koupák. :mrgreen: Dárek od miminka dostal po příjezdu z porodnice. Návštěvy jsou u nás v porodnici na chodbách, takže na pokoji jsme měli soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí