Dvoutýdenní holčička a pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
19.10.11 13:39

Příspěvek upraven 26.04.16 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
19.10.11 13:39
Anetkaaa píše:
Prdíky to nebudou,to prdíme dobře a často..ale spíš máme problém,že nekakáme,tak jestli ji z toho nebolí bříško.Na šátky a nosítka moc nejsme :/

no tak jestli nekaká tak má problém i s príkama, potažmo trpí kolikou… to je u takto malých miminek běžné, já to zažila u obouch dětí..
nahřívej jí bříško, mazej „Pupíkem“ (mast) masíruj, chovej, konejši, nos ji v poloze na ruce na bříšku, no a když nic tak v neposlední řadě použij rektální rourku, ulevíš ji tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
19.10.11 13:45
Anetkaaa píše:
když já se bojím toho,že když k ní poběžím hned jak zapláče,tak si na to zvykne a pak už to bude dělat pořád.. :roll: jsem z toho vše taková vyjukaná..první mimísek..člověk má načteno,ale praxe je jiná..

pozri, malinke miminko je vlastne zvieratko - moc toho zo sveta este nevnima, ale potrebuje citit bezpecie a napapane brusko. Niektore deti viac, niektore menej.

Moj prvy syn bol uplne v pohode, malo plakal, bol spokojny aj sam v postielke, super mimco. Dcerka, teraz ma 10 tyzdnov, je pravy opak, potrebuje 24/7 citit bezpecno u maminky, svet sa jej zda moc velky, nebezpecny a tak chce byt stale pri mne a citit ma. Takze my nosime - mame satek aj manducu. Ze si na to zvykne, to sa fakt nebojim :lol: :lol: Za par mesiacov bude dolezitejsie objavovat svet a rabovat maminke skrinky, ako byt nacapena na maminke :jazyk: Nosenim dieta nerozmazlis, naopak, potrebuje to a ty si tu na to, aby si mu umoznila citit sa dobre. Rozpravky o tom, ze taketo male mimi je uz ‚vychcane‘ su fakt kecy, pretoze oni sa riadia instinktami. A instinkt je: mama=bezpecie. A ja nemam dovod malej tuto zakladnu istotu brat......Takze - relax, kup si bud satek alebo ergonositko a nosit a mazlit sa, ked mas len jedno dieta tak je to super, nemusis sa starat o nic ine, len o neho! Tak si to uzivaj! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
19.10.11 14:07

chovat, nosit v satku ci ergo nositku, tulit…dite potrebuje matcinu blizkost a strach z noseni je totalni nesmysl!!jo a s prckem v satku udelas veskerou praci doma a jeste se ti mimino vyspi…vyzkouseno na 2 vlastnich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
19.10.11 14:19

Dej ji do lehátka a zapni digestoř. Čím hlučnější, tím lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
19.10.11 14:32
cuttysark píše:
Anetkaaa píše:
když já se bojím toho,že když k ní poběžím hned jak zapláče,tak si na to zvykne a pak už to bude dělat pořád.. :roll: jsem z toho vše taková vyjukaná..první mimísek..člověk má načteno,ale praxe je jiná..

pozri, malinke miminko je vlastne zvieratko - moc toho zo sveta este nevnima, ale potrebuje citit bezpecie a napapane brusko. Niektore deti viac, niektore menej.

Moj prvy syn bol uplne v pohode, malo plakal, bol spokojny aj sam v postielke, super mimco. Dcerka, teraz ma 10 tyzdnov, je pravy opak, potrebuje 24/7 citit bezpecno u maminky, svet sa jej zda moc velky, nebezpecny a tak chce byt stale pri mne a citit ma. Takze my nosime - mame satek aj manducu. Ze si na to zvykne, to sa fakt nebojim :lol: :lol: Za par mesiacov bude dolezitejsie objavovat svet a rabovat maminke skrinky, ako byt nacapena na maminke :jazyk: Nosenim dieta nerozmazlis, naopak, potrebuje to a ty si tu na to, aby si mu umoznila citit sa dobre. Rozpravky o tom, ze taketo male mimi je uz ‚vychcane‘ su fakt kecy, pretoze oni sa riadia instinktami. A instinkt je: mama=bezpecie. A ja nemam dovod malej tuto zakladnu istotu brat......Takze - relax, kup si bud satek alebo ergonositko a nosit a mazlit sa, ked mas len jedno dieta tak je to super, nemusis sa starat o nic ine, len o neho! Tak si to uzivaj! :srdce:

Krásně napsané. :potlesk: Plus bych ještě dodala… vždyť bylo miminko 9 měsíců pořád s tebou. Proč má být okamžikem porodu separované v postýlce?

Anetko, můžu přidat vlastní zkušenost. Starší dcerku jsem první tři měsíce měla navázanou v šátku. Spala s námi v posteli. Dnes jsou jí tři roky. Rozmazlená rozhodně není a umí spát ve své posteli. Druhou mám zrovna taky spíci navázanou na sobě… :mrgreen: Oni tak strašně rychle rostou, že si ty chvíle hrozně užívám. :srdce: :wink:

Vyhoď „chytré“ knihy a používej vlastní rozum a srdce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
19.10.11 15:18

nasa mala napriklad este stale spava s nami v postielke. Pomaly ju asi zacnem separovat tak za mesiac (pac manzelovi to uz pomaly ale iste leze na nervy :-P ) ale ja si to fakt uzivam :lol: Tulime sa celu noc a ona je rano krasne vyspinkana, pri kojeni neplace, jak sa zacne mrvit flaknem jej prso do pusy a je to :-P

Inak je fakt ze ja s nou v satke robim uplne vsetko. Ale zo satky ma boli po chvili chrbtica, takze sme presli na manducu a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí