Dychani od zad?

67
31.8.22 18:54

Dychani od zad?

Predem se omlouvám za další diskuzi ale prodělala jsem nějaké nacházení, od té doby se mi tak nějak špatně dýchá nechrčim, nekaslu už ani tolik, ale trápí mě to, do toho mě bolí záda, od jak živa mám strach z udušení nevím vlastně proč, do toho se mi i motá hlava bolí mě jakoby na čele, může to být od zad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3323
31.8.22 19:45

Může. Já jednou skončila i na pohotovosti. Myslela jsem, že umírám. Nemohla jsem se jakoby dodechnout. Pořád jsem lapala po dechu. Bylo to od zablokované hrudní páteře. Chodila jsem na rehabilitace a musela posílit zádové svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.22 19:47
@zuza92 píše:
Může. Já jednou skončila i na pohotovosti. Myslela jsem, že umírám. Nemohla jsem se jakoby dodechnout. Pořád jsem lapala po dechu. Bylo to od zablokované hrudní páteře. Chodila jsem na rehabilitace a musela posílit zádové svaly.

Jak se objektivně diagnostikují zablokovaná zada?

• Citovat
  • Upravit
3323
31.8.22 20:00
@Anonymní píše:
Jak se objektivně diagnostikují zablokovaná zada?

No nejdřív proběhla vyšetření plic a srdce a když vše bylo negativní poslali mě na fyzioterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
31.8.22 20:09

@zuza92 já taky byla na plicním tam tak nějak všechno v normě jen zúžení průdušek ale že u mě to je ze stresu, tak nevím chtějí ještě jedno vyšetření, ale jinak hodnoty v normě rtg plic taky v pohodě srdce taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
31.8.22 20:57

Kombinace boleti zad a nějaké úzkosti.

Začni chodit na rehabky, popřípadě si to nech u ortopeda obstříknout a pak si od fyzioterapeuta/ky nech sestavit cvičení na kompenzaci tvých dysbalancí a důsledně cvič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
31.8.22 21:03
@Ou píše:
Kombinace boleti zad a nějaké úzkosti.Začni chodit na rehabky, popřípadě si to nech u ortopeda obstříknout a pak si od fyzioterapeuta/ky nech sestavit cvičení na kompenzaci tvých dysbalancí a důsledně cvič.

najednou se objevily tři diskuse o rakovině krku, k tomu zase plíce, dýchání, vidím to na Heduš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.9.22 10:00
@vokishka píše:
najednou se objevily tři diskuse o rakovině krku, k tomu zase plíce, dýchání, vidím to na Heduš

nejspíš ano. Ale tak jako cvičení jí jen pomůže. Samozřejmě společně s antidepresivy a psychoterapií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.9.22 10:26

Nevím co řešíte, já řeším i zadychavani při čemkoliv koupila jsem si Oxynometr a saturaci mám pořád 97,98,99, tak co to může být, podotýkám že byl levný ten Oxynometr ale měří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.9.22 10:30
@freakbaby píše:
Nevím co řešíte, já řeším i zadychavani při čemkoliv koupila jsem si Oxynometr a saturaci mám pořád 97,98,99, tak co to může být, podotýkám že byl levný ten Oxynometr ale měří

Aha, takže Heduš.

Obyvyklá otázka - kdy máš domluvené setkání s psychiatrem. jak dlouho už jíš aenstru? Našla sis psychoterapii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.9.22 10:49

@Ou můžeš,prosím tě už pochopit že zadychavani není od uzkostech?? Pochopíš to už prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.9.22 18:50
@freakbaby píše:
@Ou můžeš,prosím tě už pochopit že zadychavani není od uzkostech?? Pochopíš to už prosím?

Hedus, já už jsem ti to sem dávala a bez reakce, takže znovu.
Povsimni si 2.priznaku v pravém sloupci.
Jinak je to tabulka z publikace Panická porucha a jak ji zvladat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí