Dýško u kadeřníka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
13.12.12 21:23

Já dýškem (ať už v restauraci, u PPL, kadeřníka…) hodnotím svoji spokojenost se službou a jednáním. Takže nedokážu ani říct, kolik dávám… Dala bych i větší sumu, kdybych byla jó spokojená s přístupem a měla pocit "náš zákazník, náš pán…

A už se mi jednou stalo, že jsem třeba v restauraci nedala ani korunu dýška - bylo to hrozné, neslušné chování číšníka, špatná objednávka, celkově katastrofa. :zed: (A to jsem nenáročná, jako každá matka na MD, které jednou za čas přinese někdo jídlo pod nos a nemusí vařit :D - z toho jsem vyplesklá a „sežeru“ téměř vše :lol: ).

Jsem shovívavá a neproblémová zákaznice, ale dýško je něco, co pro mě není automatická věc. Na druhou stranu když můžu tučné dát a pochválit službu, sama mám radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
13.12.12 21:29

@Davdan já dávám dýško třeba i k udržení dobrých vztahů, v restauraci to považuji za samozřejmost, já jsem ještě nějakou jó negativní neměla, takže tak; jedinou špatnou mám s kurýrem PPL a tomu jsem v životě nedala ani halíř, nezasloužil si ho

• Citovat
  • Upravit
6926
13.12.12 21:50
@karolínka12 píše:
@Davdan já dávám dýško třeba i k udržení dobrých vztahů, v restauraci to považuji za samozřejmost, já jsem ještě nějakou jó negativní neměla, takže tak; jedinou špatnou mám s kurýrem PPL a tomu jsem v životě nedala ani halíř, nezasloužil si ho

No, ta restaurace nás tak šokovala, že jsme „zdrhli“ co nejdřív a nechali jen vyloženě útratu. Už nikdy více.

Ale ad „udržení dobrých vztahů“ - jo joo, to já mám u naší pošťačky. :lol: Potřebuju s ní být zadobře, často bručí, takže dýško ji zaručeně zvedne náladu a příště jde vše líp. :lol:

Tady máme PPL výbornýho, mladej ochotnej kluk, známe se dlouho (město prdýlka, čili zná každýho..) a tomu dýško dávám pokaždý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák