E-shop Fruggo.cz

Anonymní
10.2.21 14:43

E-shop Fruggo.cz

Ahoj holky, mate některá zkušenost s tímto e-shopem? Děkuji :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.21 14:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mate některá zkušenost s tímto e-shopem? Děkuji :pocitac:

https://www.reviews.io/…re/fruugo-us myslis fruugo? první odkaz s recenzemi - mluví samo za sebe (je to sice v aj ale podle hvezdicek poznas)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.21 15:12
@Anonymní píše:
https://www.reviews.io/…re/fruugo-us myslis fruugo? první odkaz s recenzemi - mluví samo za sebe (je to sice v aj ale podle hvezdicek poznas)

Ano, myslím ten.. :roll: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.21 15:27
@Anonymní píše:
@Anonymní je to přeprodej věcí z celého světa, vš. aliexpressu, ebaye, atd. je to jen portál / internetová nákupní galerie / zprostředkovatel…doporučuji kontaktovat v případě problému stručně, rázně, výstižně…případně napsat na čoi at jej zařadí do sekce „rizikové eshopy“ a napsat veřejně recenze, na ty často reagují..hodně štěstí, pokud řešíš nějaký problém
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.21 16:59
@Anonymní píše: @Anonymní je to přeprodej věcí z celého světa, vš. aliexpressu, ebaye, atd. je to jen portál / internetová nákupní galerie / zprostředkovatel…doporučuji kontaktovat v případě problému stručně, rázně, výstižně…případně napsat na čoi at jej zařadí do sekce „rizikové eshopy“ a napsat veřejně recenze, na ty často reagují..hodně štěstí, pokud řešíš nějaký problém

Dekuju moc! Zkusím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.21 21:02
@Anonymní píše:
Dekuju moc! Zkusím.
@Anonymní jasne..precti si obchodni podminky (maximalni doba dodani, zaruka atd) a apokud neco z toho porusili, tak je na to proste durazne upozorni, ze vyuzivas sveho prava jakozto zakaznika na zaklade kupni smlouvy uzavrene dne XX atd..neplíst do mailů moc emoce, napsat to úředně, a psát veřejné recenze na různé portály, třeba i ten, který jsem ti sem dala odkaz..třeba se opravdu jedná jen o nedopatření, ale pokud ne, tak je potřeba to řešit :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.21 18:08
@Anonymní píše:

Každopádně nedoporučuji, už jen to, ze to nechtělo kód když se platilo kartou mi bylo divny, není tam na koho se obrátit, na e-mail nereaguji, ze je nedoručitelny a telefon vůbec

• Citovat
  • Upravit
16.12.21 18:57

Pozor nikdy tam nenakupujte objednala jsem si hračku která vůbec neodpovídala výrobku fotka byla ilustrativní. Když jsem chtěla vrátit tak mi řekli ze tomusim poslat do Činy kde poštovné stojí 1200 výrobek stal 900.Komunikace desna už jsem nahlásila je COI už o nich vědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.21 14:11

Už nikdy a varuji ostatní, děti chtěly masky dinosaura a společně jsem objednala šaty, nejen, že jsem ještě musela doplácet clo, ale ještě dorazila jen jakási šála místo všeho ostatního :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
6.11.22 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mate některá zkušenost s tímto e-shopem? Děkuji :pocitac:

Fruugo není e-shop, ale inzertní portál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.24 10:29

Chci napsat o firne frugo
Jsou to velký podvodnici!!objednala hsem si u nich zboží v castce 900kc z uctu si ale stahli 1500kc to bylo první
Potom jsem 2 měsíce čekala na zboží, přišlo něco jiného a vůbec mi to nešlo vrátit prostě system to nebral!!
Takže rada pokud chcete mít stejně problémy volte frugo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.25 17:17
@Anonymní píše: Více

nic nekupuj! Napálili mě. Měsíc čekám a nic. Objednáno 500, stáhnuto 1000 kč cca. Já fakt nechápu, jak to, že i přes recenze, pokračuji na webu a takhle napálí v klidu další lidi, já to prostě nechápu!!! Bohužel jsem si ten eshop neověřila předem :(. Budu to hlásit na Českou inspekční komoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
2.2.25 17:57
@Vero76 píše: Více

Nechápeš, jak to, že I přes recenze pokračují na webu a takhle v klidu napálí další lidi?

Jestli to nebude tím, že někteří si ten eshop neověřují předem. :think:

Já, pokud něco potřebuju, co se dá koupit v Česku na e-shopech, tak přes Heureku.

Kontaktovala jsi už ČOI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák