Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
ráda bych se zeptala zda máte někdo zkušenosti s queen kolagenem od Zuzky Plačkové. Hlavně mě zajima ten gold kolagen ( s tim zlatem), ale budu ráda za jakoukoli recenzy na kterykoli queen kolagen.
Děkuju 😊
Ahojky, s dovolením se ujmu této diskuse a trochu rozvířím debatu
Nemám zkušenost s kolagenem od Zuzky Plačkové, nemám k těm jejím výrobkům moc důvěru, protože takové množství sortimentu, co ona produkuje pod svou značkou, mi nepřijde úplně ok. Nevím, jak ty výrobky mohou být opravdu kvalitní. Ráda bych ale začala nějaký kolagen brát a protože je jich na trhu mega moc, tak bych ocenila nějaký tip na kolagen, který máte vyzkoušený a funguje vám. Nejvíc bych asi potřebovala zlepšit kvalitu vlasů a kdyby měl pozitivní vliv na klouby, tak bych se taky nezlobila.
@Svozilka07 Ahoj, je to tak, s těmi různými doplňky stravy, a hlavně s kolagenem, se fakt roztrhl pytel a je toho mraky. Já jsem ale taková zvídavá
takže jsem kolagen taky chtěla vyzkoušet a udělala jsem si sama průzkum, co by měl kolagen obsahovat, aby byl fakt funkční, porovnala si složení od těch (podle mě) nejlepších značek a nakonec šla do kolagenu od kolagendrink.cz Měli super recenze, širokou škálu sortimentu na výběr a taky mě přesvědčilo to, že mají kolagen ve formě drinku nebo ve formě prášku bez příchuti, což pro mě taky bylo rozhodující, aby mi to nedráždilo žaludek. Tak zkus mrknout, myslím, že tam vybereš a rozhodně nešlápneš vedle.
Ahoj, co znamená „queen“ kolagen? To je nějáký rozdíl mezi klasickým kolagenem a „queen“? Děkuji ![]()