Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ptala jsi se na poště, jestli tam nemáš zásilku? Pokud sis to teda nechala poslat poštou..
@Anonymní píše:
Ahoj holky nemáte náhodou zkušenosti se stránkami smoukers Objednala jsem si u nich e-cigaretu a bohužel týden nic. Telefonní číslo je nedostupné a nějak se mi to nezdá. Bohužel je to moje chyba, nezjistila jsem si více informací. Tak nevím, mám nějaký špatný pocit. 1200 v p…i![]()
![]()
Pokud mi to dojde tak se ozvu, ale moc se mi to nepozdává. Přítel mě zabije, chtěla jsem ušetřit a ted spíše pravděpodobně opak
![]()
Ahoj a dívala ses jakou mají dostupnost produktu, jako do kdy ho odešlou! Neznamená že když je napsané SKLADEM že ho mají fyzicky na svém skladu ale může být u jejich dodavatele ![]()
Na poště jsem dnes byla, ale nic tam není a zboží je skladem. Ale našla jsem si tel. číslo na internetu a zjistila jsem komu patří a tento obchod si pravděpodobně sám ohodnotil. Tak nevím.
@rendy80 Tak nevím zkus email, ne každá firma zvedá telefony, pokud se jedná samotného o živnostníka tak se to dá i pochopit že neměl zrovna čas zvednout tel. Ale myslím že když zasílají i na dobírku tak ti balíček doručí. Pokud to neposílají jako balík do ruky nebo balík na poštu tak může trvat i týden než ti to pošta doručí (nikde sem se nedočetla jak to posílají ale vzhledem k cené dopravy asi jako obyč. balík takže to může fakt trvat
@nicolle24 Email jsem poslala, jen se mi nelíbí, že má jen 2 hodnocení, tak mám dost velký strach. Pro mě to je docela dost peněz ikdyž to nejsou desetitisíce a hlavně je před vánocemi. Hold pokud to nedojde bude to moje chyba, aspon budu poučená, ale zkouším zjistit informace, nějak mi to asi nedá spát.
@rendy80 Tak snad ti zásilka dorazí!!! Mě by to taky naštvalo
, i když provozuju eshop tak i tak raději u ostatních nakupuji na dobírku, jsem od přírody nedůvěřivá! ![]()
Ahojky, tak jsem se sem dostala teprve ted. Tak se mi v patek ozvali, ze byli v zahranici a omluvili se mi. Rekli mi ze balicek byl v patek odeslan. A jeste vecer mi prisla sms, ze v pondeli bude dorucovan balik, tak se mi hooodne ulevilo. Tak uz to snad bude OK. Jinak diky za uklidneni, asi jsem dost plasila. Je pred vanocemi, tak bohuzel pocitam kazdou korunu. Omlouvam se ze pisu bez diakritiky, ale nepisu z notebooku a klavesnice mi nefunguje tak jak by mela. Mejte se krasne a uzivejte si vikendu.:-)
Tak v pondělí to dorazilo, vše bylo naštěstí v pořádku, jen já jsem plašan. Ale už raději objednávám na dobírku, potom plaším a úplně zbytečně, i když to je krátká doba. ![]()
Ahoj holky nemáte náhodou zkušenosti se stránkami smoukers Objednala jsem si u nich e-cigaretu a bohužel týden nic. Telefonní číslo je nedostupné a nějak se mi to nezdá. Bohužel je to moje chyba, nezjistila jsem si více informací. Tak nevím, mám nějaký špatný pocit. 1200 v p…i
Pokud mi to dojde tak se ozvu, ale moc se mi to nepozdává. Přítel mě zabije, chtěla jsem ušetřit a ted spíše pravděpodobně opak