Easywalker qtro - spokojenost?

Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?

Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus
Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
20.7.13 11:11

@Ashia Já ti pořád nevím, to mi zase radila jedna zasloužilá matka co jezdí s dětma už od jejich narození každej den 100 kilaků do práce. Já jsem si taky říkala že skořepina je na to dělaná a že se mimču nemůže nic stát. No uvidíme až co v praxi. Naštěstí se dá easywalker korba uzasne slozit, takže vajičko bude stejne a jak se bude využivat, ukaze cas. Ale nevíte teda nikdo jestli má EW sky korba ty upínáky na pásy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
4.8.13 13:14
@Elizabeth88 píše:
@Ashia Já ti pořád nevím, to mi zase radila jedna zasloužilá matka co jezdí s dětma už od jejich narození každej den 100 kilaků do práce. Já jsem si taky říkala že skořepina je na to dělaná a že se mimču nemůže nic stát. No uvidíme až co v praxi. Naštěstí se dá easywalker korba uzasne slozit, takže vajičko bude stejne a jak se bude využivat, ukaze cas. Ale nevíte teda nikdo jestli má EW sky korba ty upínáky na pásy?

Určitě ne… Je to jen látková korba, není vůbec vhodná na vození v autě. Ono není dobrý vozit v autě ani ty korby, co mají homologaci. Chce to pohledat v testech. Kupte kvalitní autosedačku a při delších vzdálenostech dělejte přestávky aby se mimčo protáhlo a narovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
4.8.13 20:07

@lemanka jedná se jen o cestu do 60 km vzdáleného města, manžel má strach že v zimě by nás mohla stihnout nějaká uzavírka a mimčo by bylo zkroucené, ale četla jsem nějaký názor doktora, že je pro něj stále přirozenejší ta schoulená poloha než natažená. Takže to snad bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
8.6.15 17:31

Ahoj kočárek mám a velikanánská spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí