EEG kvůli nespavosti

39
8.1.16 15:19

EEG kvůli nespavosti

Ahoj maminky, máte někdo zkušenost s EEG vyšetřením dítěte kvůli nočnímu buzení? Kamarádku tam chce poslat pediatr s ročním synem (už se nekojí, takže tím to není). Můj syn se v noci také budí, ale podle naší dr. je to normální a mě by také nenapadlo to řešit na neurologii, tak by mě zajímalo v čem Vám to případně pomohlo. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
8.1.16 16:20

Asi zalezi, jake to buzeni je. Muze mit nejake desy, to asi nebude bezne probuzeni a usnuti.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.1.16 16:45

@Katka_Sv podle mě záleží na tom, jak často se budí, proč se budí (jídlo, dudlík, noční děsy…), jak pak usíná a další projevy dítěte.

• Citovat
  • Upravit
3355
8.1.16 17:34

@Katka_Sv Mimo to, co psaly holky taky na rodinné ananmnese, průběhu porodu, ev. úrazu mimča…no a taky na matce-některé si doslova vydupou cokoliv (tím nemyslím zrovna tvoji kamarádku, ale tak obecně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2490
28.12.17 16:36
@Katka_Sv píše:
Ahoj maminky, máte někdo zkušenost s EEG vyšetřením dítěte kvůli nočnímu buzení? Kamarádku tam chce poslat pediatr s ročním synem (už se nekojí, takže tím to není). Můj syn se v noci také budí, ale podle naší dr. je to normální a mě by také nenapadlo to řešit na neurologii, tak by mě zajímalo v čem Vám to případně pomohlo. Děkuji!

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak to kamarádce dopadlo? Zobrazil EEG něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí