Špatný spánek 5měsíčního kojence

Luckava
5.1.16 12:44

špatný spánek 5 mesicniho kojence

Zdravím maminky a tatinkove. Potřebují poradit, mám 5 měsíčního chlapečka a už od narození špatně spí a je to čím dal horší. Přes den spí cca 3× po 45 minutách někdy i min, ale pořad mi to přijde v pohodě, problém nastává večer(v noci ). Každý den usíná pravidelně už kolen 20 hodiny, a vydrží cca 2,5 hodiny spát jakmile se, ale jednou vzbudí tak už se budí každou hodinu a půl max dvě hodiny a v 5 by už nejraději vstával. Nepomáhá nic, zkoušela jsem dudlik, cajik, umělé mléko na spaní a nic…musí se pricucnout a za chvíli spí, ne, ale na dlouho. Jsem už tak unavená, že spim na chůze :zed: nemáte někdo nějakou radu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2064
5.1.16 12:48

Ráda si také na radu počkám, máme úplně to samé :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
5.1.16 12:55

Nevim jestli te to potesi, ale u nas se to zlomilo skoro az v roce. Ted v 15 mes. se budi prumerne 2-3× za noc, pokud je na ceste zub, klidne i 10×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.1.16 12:57

Máme to úplne stejné :D U prvního syna to bylo zrovna tak a nepomohlo nic. Až v jeho 10 měsících se to zlepšilo. Takže moc neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckava
5.1.16 13:01

Tak to jste mě moc nepotesily :(

• Citovat
  • Upravit
538
5.1.16 13:03

U nás od 5.do 8.mesice horor-večer jsme uspavali třeba 5 hodin, pak spal 3hodky a presne jak pises, budil se každou hodku..pak se v 8.mesici odstavil a začalo se to zlepšovat..zpetne si myslím, že měl hlad+zuby..máme ale malého zarputilce, co flašku nevzal, dokud se neodstavil..pokud ti flašku vezme, zkusila bych mu dat sunar-třeba i s trochou kaše? Poradne ho nacpat..Ale kazde dite je jine, držím palce, ať ho to brzy přejde! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckava
5.1.16 13:08

@hanulech my jsme zkoušely Nutrilon good sleep dávala jsem mu 210 ml před spaním a 180 ml během noci, zkoušely jsme to přes měsíc a nic žádná změna, možná zkusim samotnou kaši. :palec:

• Citovat
  • Upravit
15210
5.1.16 13:26

@Luckava Je to normální, moje 16měsíční dcera se přestala často budit asi před měsícem, jsem zvědavá jestli jí to vydrží. Mezi 4-15měsícem se budila dost, střídaly se lepší a horší noce, jenom díky společnému spaní jsem to přežila :D Sunary ani kaše nepomáhají, ta moje to ani do pusy nevzala, ale nekojené dítě kamarádky se taky budí často.. Mě pomohlo, se s tím smířit, spát společně, v noci nekoukat na hodiny, nepočítat kolikrát se vzbudila, ráno jsem si většinou ani pořádně nepamatovala jak a kdy byla malá vzhůru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.16 13:29

@Luckava je to normální, dej mu čas. Většina dětí se budí velmi často..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
5.1.16 13:30

Ty jo, tak třeba jen chce byt s maminkou :hug: je mi te lito, urcite se to časem zlepsi! :) ja mela výhodu, ze spal pěkně přes den, jakmile to zalomil, šla jsem taky..ale stejne to bylo zombie období(pro me horší jak šestinedělí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.1.16 13:35

Zdravím mému synkovi bude za pár dní půl roku. Už zhruba 4 měsíce špatně spinká. V noci se budí každou hodinu max.2hod. Asi 14dní dáváme zeleninové příkrmy v poledne, jinak pořád kojím. Přes den spinká 2-3 max. po hodince a večer je schopen jít spinkat třeba až kolem 22-23hod. Ráno vstává v rozmezí 7-8:30hod. Myslím si, že takhle malinký toho naspinká málo, ale přes den je veselý a čiperný. Potřebovala bych nějakou radu na prodloužení intervalu spanku v noci. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
5.1.16 13:38

@Alušáček ty jo, nestras, ze se ti budila takto často az do 15ti měsíců! 8o mam take 16ti měsíčního, ale od roku uz se budil jen 1-2× a ted uz se i nekdy povede, ze spi celou noc..takže jsem znovu těhotna, tajne doufám, že to druhé bude spat líp a ty tu napíšeš toto, to jsou vyhlídky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckava
5.1.16 13:39

@Alušáček takže vydržet… :D

• Citovat
  • Upravit
8.1.16 23:41

Tak to pročítám, protože máme doma to samé. Jediné, co trochu zabírá, je uspavac, máme puštěný vysavač ve dne, v noci. Je to děsné. Když nehučí vysavač, tak hučí malá. Asi mi taky brzy houkne :zed: Co jsem ji dala v devět spát je teď vzhůru už popáté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckava
10.1.16 11:38

@mrkvickaaaa :D my teda uspavace nevedeme, zatím, usíná docela v pohode, sices se mnou v postely, ale usne hned, pak ho jen prendam do postylky, ale to noční buzení, to nás trápí pořad, asi nám vážně nezbyde nic jiného než si zvyknout a vydržet, snad se nebudou budit věčně… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510