Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěli bychom jet s manželem začátkem března na dovolenou do Egypta na lastminute. Myslíte si, že je to dobrý nápad, když jsou tam nyní ty nepokoje? Děkuji za rady i ohledně počasí začátkem března ![]()
Ahoj, moji rodiče letí do Egypta za měsíc. Nejsem z toho moc nadšená, bojím se, aby se tam nic nestalo. Počasí je ideální - vzduch kolem 30, voda kolem 25. Egypt je nádherný (byla jsem tam před 7 lety), krásné moře, dobré jídlo, jen ten binec kolem památek mě hodně překvapil.
Nebála bych se.Turistických center se pokoje nedotýkaj.Akorát bych jela až konci března,teď je tam docela zima,fouká studenej vítr a je studený moře.
Egypt mám moc ráda.Nepořádek atd.neřeším.
lucineeccka píše:
Nebála bych se.Turistických center se pokoje nedotýkaj.Akorát bych jela až konci března,teď je tam docela zima,fouká studenej vítr a je studený moře.
Právě že se nepokoje v poslední době dotkly i turistických center - a to konkrétně Taby. Jednou obsadili hotel jen s personálem, podruhé i s turisty. Ohledně počasí, záleží kde jsi byla. Hurgada je hodně větrná (doporučují ji pro surfaře), Sharm El Sheikh větrný není. Já tam byla na konci ledna a počasí úžasné. Jen ten návrat do naší mrazivé zimy.
ať si ve zprávách říkají o klidu co chtějí, nejela bych. myslím si, že je to nebezpečné
Né,myslím tu paní co jí operovali.Pokoje nepokoje,ale lékaři zklamali.Něco se mi tam stane,a oni mě tam zničí.Děkuju nechci.
orlik píše:lucineeccka píše:Právě že se nepokoje v poslední době dotkly i turistických center - a to konkrétně Taby. Jednou obsadili hotel jen s personálem, podruhé i s turisty. Ohledně počasí, záleží kde jsi byla. Hurgada je hodně větrná (doporučují ji pro surfaře), Sharm El Sheikh větrný není. Já tam byla na konci ledna a počasí úžasné. Jen ten návrat do naší mrazivé zimy.
Byla jsem v Sharmu i Hurghádě.Několikrát
A v březnu i v únoru a foukal silný vítr.Proto je Egypt v zimních měsících vhodný spíš pro lidi,který jedou za památkama.V Hurghádě a v Sharmu je klid. ![]()
Zatím bych se nebála, ale bojím se až jim skončí ty volby jestli vyhrajou ti muslimové a zavedou ty hrozný pravidla, jako oddělený pláže, zákaz bikin a alkoholu atd…
… To budu namydlená, jezdíme tam každý rok v říjnu a jinam se mi jezdit nechce
… Jo a jinak slyšela jsem, že se krade v Hurghadě, takže bacha na kabelky!!!!
levmah28 píše:
Né,myslím tu paní co jí operovali.Pokoje nepokoje,ale lékaři zklamali.Něco se mi tam stane,a oni mě tam zničí.Děkuju nechci.
To tě můžou zničit i v Čechách.
Já jsem v Egyptě v nemocnici ležela a jsem tady v pohodě. ![]()
PitbulLenka píše:
Zatím bych se nebála, ale bojím se až jim skončí ty volby jestli vyhrajou ti muslimové a zavedou ty hrozný pravidla, jako oddělený pláže, zákaz bikin a alkoholu atd…![]()
… To budu namydlená, jezdíme tam každý rok v říjnu a jinam se mi jezdit nechce
… Jo a jinak slyšela jsem, že se krade v Hurghadě, takže bacha na kabelky!!!!
No muslimové je tam většina obyvatelstva,takže je jasný,že vyhrajou.
A islamisti vyhráli,ale zákaz bikin apod se nechystá.Příjem z cestovního ruchu je obrovský a oni si nemůžou dovolit o turisty přijít.
lucineeccka píše:levmah28 píše:To tě můžou zničit i v Čechách.
Né,myslím tu paní co jí operovali.Pokoje nepokoje,ale lékaři zklamali.Něco se mi tam stane,a oni mě tam zničí.Děkuju nechci.Já jsem v Egyptě v nemocnici ležela a jsem tady v pohodě.
Radši v ČR než tam.
lucineeccka píše:levmah28 píše:To tě můžou zničit i v Čechách.
Né,myslím tu paní co jí operovali.Pokoje nepokoje,ale lékaři zklamali.Něco se mi tam stane,a oni mě tam zničí.Děkuju nechci.Já jsem v Egyptě v nemocnici ležela a jsem tady v pohodě.
Luci a co se tý paní vůbec stalo? To bude v tv nebo už bylo?
Sumaya píše:lucineeccka píše:Luci a co se tý paní vůbec stalo? To bude v tv nebo už bylo?levmah28 píše:To tě můžou zničit i v Čechách.
Nevím,viděla jsem kousek.Primu nesnáším.Ze všeho udělaj hroznou bublinu.
![]()
ja bych se nebala,jen pozor na poulicni prodejce,radi si privydelaji tim,ze vlezou do penezenky pri placeni jako ze si vyberou jejich mince,samo ze si vezmou vic…mamka jim takhle naletela.Na me to zkousel take,klepla jsem ho pres prsty a uz jsme slyseli o Allahovi
Bylo tam pekne,teda az na bordel hned za hotelovym komplexem,ale je to jina kultura…Jela bych hned.