Egypt s pětiletým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
8.4.18 19:15

My jeli loni s 4 letým a 8 letým autem do Chorvatska - 11 h, bála jsem se hodně, ale…
tomu 4 letému jsem vzala dvě nové hračky.. Nevím, jestli to přijde někomu výchovné :mrgreen:, ale celý rok tak nekupujem a takto jsme to prostě udělali, že jsme koupili, dvě maličkosti, a jeden nový časopis- Sluníčko a tam jsme si četli..
Prostě neohleděné věci, a zvládli jsme to, všichni

Příspěvek upraven 08.04.18 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.4.18 19:17
@Michalka80 píše:
Tak se zkus zeptat tech kamaradek, co tam jezdi s miminkama, at ti poradi…
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
8.4.18 20:07

Myslim ze to není všude v Egyptě stejné, my byly s přítelem loni na konci února v Marsa Alam, bylo to super ani jeden jsme neměli žádný problém vedle v pokoji bydlely mladí rodiče a holčička max. 2roky a nikomu nic nebylo. Byla to fajn zimní dovolená. Obcas mam pocit ze Egypt nejvíce odsuzují lidé kteří tam ani nebyly, a někde od kohosi něco slyšeli, jako moje rodina ta je největším odpůrcem Egypta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.4.18 20:20

Nikdy bych nestála dítě do země, kde je vyhlášený výjimečný stav… Takže si dej pozor na cestovní pojistku. V takovém případě ti nemusí platit.
Do letadla bych vzala cucací bonbóny na start, karty, nějakou další hru, pastelky a omalovánky a papíry. Nějakou sušenku.
A určitě k moři kapky do očí, léky na alergii a ihned po příletu koupila něco na průjem.
Dítě by si v takové destinaci celou dobu čistilo zuby balenou vodou, nejeldlo by zmrzlinu, smažené věci, ovoce které se nedá oloupat, čerstvou zeleninu a led.
Takže pro nás by to byla dovolená o ničem. Hotelový komplex, který se nedá opustit, chybějící zmrzka a výborné čerstvé ovoce.

• Citovat
  • Upravit
10185
8.4.18 20:33

Boty do vody, já tam hned první den koupila nálož od mořského ježka do chodidla a dost mi to znepříjemnilo celý pobyt. A v tamní lékárně si kupte léky na střevní potíže, naše na ty jejich bacily nezabírají. Mně se to naštěstí vyhlo, ale kamarádka to chytla den před odjezdem a následně těch pět hodin letadle na zpáteční cestě málem umřela. Byla jsem v Egyptě jednou, před čtrnácti lety, splnila jsem si sen vidět pyramidy a víckrát by mě tam nikdo nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.4.18 21:32
@Taciras píše:
Ale vždyť je to teď tak levný!

a to se ten krvavý průjem proto musí vyplatit.Za tu láci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.4.18 21:38
@Taciras píše:
Ale vždyť je to teď tak levný!

jo? A kde je to levný? Já tam létám téměř každý rok, kvůli potápění, v rozumné doletové vzdálenosti není nic jako tohle moře. A bývá to poměrně dost drahá dovolená, na rozdíl od ostatních, které tedy umím sehnat levně. Co je to za řeči, že je to levné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.4.18 19:35

Tresnove lactobacilky cucaci od Swissu a davala jsem je uz asi tyden predem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.4.18 19:38
@Kikulele píše:
Myslim ze to není všude v Egyptě stejné, my byly s přítelem loni na konci února v Marsa Alam, bylo to super ani jeden jsme neměli žádný problém vedle v pokoji bydlely mladí rodiče a holčička max. 2roky a nikomu nic nebylo. Byla to fajn zimní dovolená. Obcas mam pocit ze Egypt nejvíce odsuzují lidé kteří tam ani nebyly, a někde od kohosi něco slyšeli, jako moje rodina ta je největším odpůrcem Egypta.

tak snad lidé nebylI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.4.18 15:14
@Anonymní píše:
Ahoj, jedeme za měsíc s pětiletým do Egypta. Nemáte nějaké tipy? Co na cestu, jak v letadle, jak tam, co s sebou nutně mít atd.? Uvítám všechny rady a zkušenosti. Díky!

Oni ti poradí i v cestovce…co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario