Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:![]()
![]()
no co, já můžu říct, manžel mi stříkl sperma do oka, ale co chudák má na to odpovídat John, stříkl jsem si sperma do oka
No to ten můj je jako vodotrysk a je toho strašně moc…
když jsem to viděla poprvé tak jsem tomu nechtěla věřit. musíme si dávat bacha kam míří protože by to bylo opravdu všude. vzpomínám si, že jak máme v kuchyni ostrůvek tak přestříknul ještě za něj a to má 2 metry určitě
![]()
u žádnýho předtím jsem to nezažila, každý to má jinak no.
@BeatrixKiddo Tak to jsi o hodně přišla teda.
Jak je na tom ten tvůj? ![]()
![]()
no co, já můžu říct, manžel mi stříkl sperma do oka, ale co chudák má na to odpovídat John, stříkl jsem si sperma do oka
Nebo třeba Ále, jen se mi dostalo sperma do oka. A pak by přišla otázka A od koho?!
![]()
Hahah to jsou příspěvky
ten můj jednou přestříkl postel a ohodil zeď ![]()
@SarinkaSar1 píše:
Hahah to jsou příspěvkyten můj jednou přestříkl postel a ohodil zeď
Připomnělo: na matfyzu je v jedné posluchárně značka na stole s komentářem:
až sem doprskl při přednášce profesor jméno nevím ![]()
@Anonymní píše:
No to ten můj je jako vodotrysk a je toho strašně moc…když jsem to viděla poprvé tak jsem tomu nechtěla věřit. musíme si dávat bacha kam míří protože by to bylo opravdu všude. vzpomínám si, že jak máme v kuchyni ostrůvek tak přestříknul ještě za něj a to má 2 metry určitě
![]()
u žádnýho předtím jsem to nezažila, každý to má jinak no.
Tomu se nechce věřit, že ve skutečnosti je něco takovýho fakt možný.
někdo má problém, že moc nestříká a druhým to lítá přes celou kuchyň ![]()
@Dračice 2 píše:
To fakt pálí??? To jsem nevěděla. Mě to manžel vždycky stříká dovnitř. Jak to tady čtu, tak to vypadá, že všem tady to chlapi stříkají všade jinde než do vagíny.
No někdo nebere antikoncepci a nechce extra děti, tak si to do vagíny nenechává. Jinak tedy v době snažení o děti to bylo do vagíny, ale povím ti, smad můžu, téma už i tak je nechutné, tak je to jedno
, to jsem nesnášela, to neustálé vytékání ještě xhodin po sexu i umytí. Lepší stříkat to kamkoliv jinam.
@terinka4444 píše:
No někdo nebere antikoncepci a nechce extra děti, tak si to do vagíny nenechává. Jinak tedy v době snažení o děti to bylo do vagíny, ale povím ti, smad můžu, téma už i tak je nechutné, tak je to jedno, to jsem nesnášela, to neustálé vytékání ještě xhodin po sexu i umytí. Lepší stříkat to kamkoliv jinam.
…tak nejak, sestro.
![]()
Zasah do oka jsem take parkrat vyfasovala, ale ja nosim cocky, takze me to nikdy nepalilo. Nebo ma ten muj sensitive sperma ![]()
@terinka4444 píše:
No někdo nebere antikoncepci a nechce extra děti, tak si to do vagíny nenechává. Jinak tedy v době snažení o děti to bylo do vagíny, ale povím ti, smad můžu, téma už i tak je nechutné, tak je to jedno, to jsem nesnášela, to neustálé vytékání ještě xhodin po sexu i umytí. Lepší stříkat to kamkoliv jinam.
Já to taky neznám jinak než dovnitř, takže ani nevím kolik toho kdo měl…ale hodiny ze mne nikdy nic neteklo, takže asi normal
@terinka4444 píše:
a zrovna tohle mě děsně rajcuje!
@Anonymní píše:
a zrovna tohle mě děsně rajcuje!
tak to by se ti líbil můj manžel
ale nedám
![]()
Nevim, jak u ostatnich chlapu, ale u me je to tak, ze:
@Anonymní píše:
Nevim, jak u ostatnich chlapu, ale u me je to tak, ze:
- mnozstvi ejakulatu zalezi na tom, jak dlouho jsem nemel sex/masturbaci - cim dele tim vetsi mnozstvi je mozne priste ocekavat
- intenzita vystriku zalezi pouze a jedine na mire vzruseni - temer vzdy pri orgasmu sperma pouze „vytece“ ale obcas se mi stane, ze mam prudky vystrik nekolik metru do dalky - musim byt opravdu hodne vzruseny a idealne ta rozkos musi byt protahovana.. samozrejme cim jsem starsi a zkusenejsi a cim je vztah delsi a sex ohranejsi, tak takovych prudkych vystriku ubyva
Několik metrů do dálky, jo?
A slečnám/ženě se to líbí? ![]()