Ejakulace u chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
24.8.17 22:35
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no co, já můžu říct, manžel mi stříkl sperma do oka, ale co chudák má na to odpovídat John, stříkl jsem si sperma do oka :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 08:38

No to ten můj je jako vodotrysk a je toho strašně moc… :D když jsem to viděla poprvé tak jsem tomu nechtěla věřit. musíme si dávat bacha kam míří protože by to bylo opravdu všude. vzpomínám si, že jak máme v kuchyni ostrůvek tak přestříknul ještě za něj a to má 2 metry určitě :D :D

u žádnýho předtím jsem to nezažila, každý to má jinak no.

• Citovat
  • Upravit
90
25.8.17 08:42

@BeatrixKiddo Tak to jsi o hodně přišla teda. :D :D :D Jak je na tom ten tvůj? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
25.8.17 10:16
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no co, já můžu říct, manžel mi stříkl sperma do oka, ale co chudák má na to odpovídat John, stříkl jsem si sperma do oka :mrgreen:

Nebo třeba Ále, jen se mi dostalo sperma do oka. A pak by přišla otázka A od koho?! 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
25.8.17 10:47

Hahah to jsou příspěvky :lol: ten můj jednou přestříkl postel a ohodil zeď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
25.8.17 12:28
@SarinkaSar1 píše:
Hahah to jsou příspěvky :lol: ten můj jednou přestříkl postel a ohodil zeď :lol:

Připomnělo: na matfyzu je v jedné posluchárně značka na stole s komentářem:

až sem doprskl při přednášce profesor jméno nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.8.17 13:52
@Anonymní píše:
No to ten můj je jako vodotrysk a je toho strašně moc… :D když jsem to viděla poprvé tak jsem tomu nechtěla věřit. musíme si dávat bacha kam míří protože by to bylo opravdu všude. vzpomínám si, že jak máme v kuchyni ostrůvek tak přestříknul ještě za něj a to má 2 metry určitě :D :Du žádnýho předtím jsem to nezažila, každý to má jinak no.

Tomu se nechce věřit, že ve skutečnosti je něco takovýho fakt možný. :D :D :D někdo má problém, že moc nestříká a druhým to lítá přes celou kuchyň 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.17 14:08
@Dračice 2 píše:
To fakt pálí??? To jsem nevěděla. Mě to manžel vždycky stříká dovnitř. Jak to tady čtu, tak to vypadá, že všem tady to chlapi stříkají všade jinde než do vagíny. :roll:

No někdo nebere antikoncepci a nechce extra děti, tak si to do vagíny nenechává. Jinak tedy v době snažení o děti to bylo do vagíny, ale povím ti, smad můžu, téma už i tak je nechutné, tak je to jedno :mrgreen:, to jsem nesnášela, to neustálé vytékání ještě xhodin po sexu i umytí. Lepší stříkat to kamkoliv jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.8.17 14:26
@terinka4444 píše:
No někdo nebere antikoncepci a nechce extra děti, tak si to do vagíny nenechává. Jinak tedy v době snažení o děti to bylo do vagíny, ale povím ti, smad můžu, téma už i tak je nechutné, tak je to jedno :mrgreen:, to jsem nesnášela, to neustálé vytékání ještě xhodin po sexu i umytí. Lepší stříkat to kamkoliv jinam.

8)…tak nejak, sestro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.8.17 14:28

Zasah do oka jsem take parkrat vyfasovala, ale ja nosim cocky, takze me to nikdy nepalilo. Nebo ma ten muj sensitive sperma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105752
25.8.17 15:42
@terinka4444 píše:
No někdo nebere antikoncepci a nechce extra děti, tak si to do vagíny nenechává. Jinak tedy v době snažení o děti to bylo do vagíny, ale povím ti, smad můžu, téma už i tak je nechutné, tak je to jedno :mrgreen:, to jsem nesnášela, to neustálé vytékání ještě xhodin po sexu i umytí. Lepší stříkat to kamkoliv jinam.

Já to taky neznám jinak než dovnitř, takže ani nevím kolik toho kdo měl…ale hodiny ze mne nikdy nic neteklo, takže asi normal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 15:47
@terinka4444 píše:

a zrovna tohle mě děsně rajcuje!

• Citovat
  • Upravit
69235
25.8.17 16:41
@Anonymní píše:
a zrovna tohle mě děsně rajcuje!

tak to by se ti líbil můj manžel :mrgreen: ale nedám :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 21:49

Nevim, jak u ostatnich chlapu, ale u me je to tak, ze:

1. mnozstvi ejakulatu zalezi na tom, jak dlouho jsem nemel sex/masturbaci - cim dele tim vetsi mnozstvi je mozne priste ocekavat :)
  1. intenzita vystriku zalezi pouze a jedine na mire vzruseni - temer vzdy pri orgasmu sperma pouze „vytece“ ale obcas se mi stane, ze mam prudky vystrik nekolik metru do dalky - musim byt opravdu hodne vzruseny a idealne ta rozkos musi byt protahovana.. samozrejme cim jsem starsi a zkusenejsi a cim je vztah delsi a sex ohranejsi, tak takovych prudkych vystriku ubyva :)
  • Citovat
  • Upravit
90
28.8.17 09:13
@Anonymní píše:
Nevim, jak u ostatnich chlapu, ale u me je to tak, ze:
  1. mnozstvi ejakulatu zalezi na tom, jak dlouho jsem nemel sex/masturbaci - cim dele tim vetsi mnozstvi je mozne priste ocekavat :)
  1. intenzita vystriku zalezi pouze a jedine na mire vzruseni - temer vzdy pri orgasmu sperma pouze „vytece“ ale obcas se mi stane, ze mam prudky vystrik nekolik metru do dalky - musim byt opravdu hodne vzruseny a idealne ta rozkos musi byt protahovana.. samozrejme cim jsem starsi a zkusenejsi a cim je vztah delsi a sex ohranejsi, tak takovych prudkych vystriku ubyva :)

Několik metrů do dálky, jo? :D :D :D :D A slečnám/ženě se to líbí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria