Ekzém na tvařičkách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.3.13 14:07
@ivodička píše:
@Billi U nás je to děs. Alergie na BKM prokázaná také nebyla, přesto má malá stavy, kdy se horší…pak ji najednou zase nic nevadí :nevim: teď u nás doktor přemýšlí nad histaminovou intolerancí :(

A co je to to BKM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.3.13 14:08

@ohnivá žena BKM - bílkovina kravského mléka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.3.13 14:09

Já dávala ty hamánky jen občas, raději jsem také vařila. Exém se nám po hamánkách horšil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.3.13 14:09

@ohnivá žena A jak přesně vypadá ten exém u vás na tvářičkách? jsou to taková červená ložiska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 14:11
@Billi píše:
@ohnivá žena pokud má ekzem, tak bych zkusila důsledně vařit, protože ve skleničkách jsou takové „mňamky“, že mám občas problém vybrat skleničku pro syna teď (je mu 16 měsíců a skleničku má cca 1-2× do měsíce, když jedeme na výlet).

Myslis jako ze jsou nevhodne? :think: Kdyz on mi ted odmita to mliko, kase a i moje varene.Ty sklenicky aspon neco sni.Ale on je navic ted nemocny.ale zajimave je, ze presnidavku mu zbasti raz dva. I kdyz uz mu je mnohem lup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 14:13
@ivodička píše:
@ohnivá žena A jak přesně vypadá ten exém u vás na tvářičkách? jsou to taková červená ložiska?

No ma ty tvaricky takove cervene a osete minipupinkama, nevim jak to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.3.13 14:14

@ohnivá žena Tak jestli je nemocný, tak se exém většinou zhoršuje, malá vypadala i takhle. Nechala bych to, až se uzdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.3.13 14:15

@ohnivá žena U dítěte s ekzemem je potřeba mít 100% kontrolu, co jí, což u skleniček nemáš, i když tam mají složení, tak si přiznejme, že i přes nejlepší kontrolu to může být jinak.
Když dávám skleničky, tak prostuduju složení a když se mi něco nelíbí, koupím klidně skleničky o stupeň nižší, kde nejsou věci, co neschvaluju a mládě netoleruje (pepř, rajčata, celer…)

@ivodička u nás projde cokoliv než Hamánek. Po něm blije obloukem. Dostali jsme ho 2× od babičky a pokaždé stejné.

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 14:15
@ivodička píše:

Nevis jestli sem jde nejak pres mobil hodit fotku? jsem na mobilu vis? tak bych ho vyfotila a dala sem tu fotku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 14:17
@ivodička píše:
@ohnivá žena Tak jestli je nemocný, tak se exém většinou zhoršuje, malá vypadala i takhle. Nechala bych to, až se uzdraví…

Jezis chudinka mala, ta to ale ma hodne. a boli ji to nebo svedi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 14:19
@Billi píše:
@ohnivá žena U dítěte s ekzemem je potřeba mít 100% kontrolu, co jí, což u skleniček nemáš, i když tam mají složení, tak si přiznejme, že i přes nejlepší kontrolu to může být jinak.
Když dávám skleničky, tak prostuduju složení a když se mi něco nelíbí, koupím klidně skleničky o stupeň nižší, kde nejsou věci, co neschvaluju a mládě netoleruje (pepř, rajčata, celer…)@ivodička u nás projde cokoliv než Hamánek. Po něm blije obloukem. Dostali jsme ho 2× od babičky a pokaždé stejné.

No ja je kupuju v Nemecku a Nemecky neumim.Jsou tam levnejsi a lip chutnaj. A jak se delaji mimkam testy na to BKM? Kde se to dela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.3.13 14:19

@ohnivá žena No, drbala se furt, měla to většinou hlavně pod krkem. Ale je to fotka skoro rok stará, dnes už je na tom o hodně lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.3.13 14:20
@ohnivá žena píše:
Nevis jestli sem jde nejak pres mobil hodit fotku? jsem na mobilu vis? tak bych ho vyfotila a dala sem tu fotku..

Jde to přes mobil.

@ivodička píše:

Chudinka malá. Syn teď vypadá dost podobně, ale má to hlavně kolem pusy a po celých tvářích.

• Citovat
  • Upravit
Billi
27.3.13 14:22
@ohnivá žena píše:
No ja je kupuju v Nemecku a Nemecky neumim.Jsou tam levnejsi a lip chutnaj. A jak se delaji mimkam testy na to BKM? Kde se to dela?

Tak si to doma zkus přeložit.
Testy se dělají až po roce a musí být objednání na alergologii. Nejjednodušší je si to zkusit sama doma - nedávat mléčné věci.
Pokud jsi ale dávala obyč UM a kaši, tak to tím být nemusí. Jen bych zrušila jogurty. Mlíčko s kaší jsi zkoušela. To syn pil i jako marod, když mi nic jiného nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 14:24
@Billi píše:
Tak si to doma zkus přeložit.
Testy se dělají až po roce a musí být objednání na alergologii. Nejjednodušší je si to zkusit sama doma - nedávat mléčné věci.
Pokud jsi ale dávala obyč UM a kaši, tak to tím být nemusí. Jen bych zrušila jogurty. Mlíčko s kaší jsi zkoušela. To syn pil i jako marod, když mi nic jiného nechtěl.

Nezkousela. A jak to delas, udelas normalne um a do toho nasypes kasi? A davas jak? mam kase jen mlecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek