El. chůvička bez zvuku

37
18.12.06 20:15

El. chůvička bez zvuku

Ahoj holky, mám problém se svojí „fungl novou“ chůvičkou Phillips. Z ničeho nic mi přstal jít zvuk, funguje pouze světelná signalizace. Stalo se vám to někomu? Máme ji teprve cca 5 měsíců a použili jsme ji zatim párkrát, tak mám trochu vztek, jestli je to rozbitý.. :( a hlavně ji budem potřebovat na silvestra, tak nevim, co s tim - jestli běžet do nějakého elektroservisu… díky moc za radu nebo podobné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
18.12.06 21:20

Ahojky, nevím jakou chůvičku přesně máš doma, na naší jde zvuk úplně vypnout a objevuje se jen ta signalizace, nemáte ho třeba taky vyplej? Jestli ale opravdu nejde, tak se zkus zeptat, tam kde jsi chůvičku koupila, třeba ti nějak vyjdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.12.06 21:49

Ahoj,
já si taky jednou myslela, že nejde zvuk, ale nakonec jsem zjistila, že mám na přijímači jiný kanál než na vysílači. Při převážení se to nějk posunulo. To je taky možnost.
Pokud jsi ale vyzkoušela vše, asi Vám nic jiného nezbyde, než ji dát do servisu. Oprava někdy trvá jen dva tři dny. Nám ji takhle (když nám spadla) opravili za tři dny, i když říkali týden. Ale do Silvestra by to mohli stihnout. Je třeba ji ale donést přímo do opravny Philipse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.12.06 23:11

Hmmm, hmmm, díky moc za reakce. Mám pocit, že u tý naší jde zvuk taky vypnout (ale je zapnutej) a kanály jsou v pohodě. Takže vážně ta oprava. Najdu nějaké servisy Phillipsu. Ještě jednou díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.06 00:02

Stalo se mi totéž,mrkni do záručního listu , kde máš nejbližší autorizovaný servis.Tam mi dali do 3dnů protokolže opravovat nebudou a prodejce mi na základě tohoto hned poslal novou chůvičku (nakupovala jsem přes internet).Samozřejmě se nám taky pokazila v nejméně vhodnou dobu,o prázdninách na chalupě. Prý Philips ve většině případů neopravuje a dává nové zboží,alespoň mi to tvrdil prodejce.

• Citovat
  • Upravit
37
19.12.06 10:49

Jo jo, no my s podobnými věcmi máme prostě pech.. :cry: a aby toho ještě nebylo málo, tak jsme ji dostali jako dárek, takže neni vůbec jistý, že k tomu ještě mají ty kámoši ten záručák (resp. doklad o koupi). Volala jsem do autorizovaného servisu a tam mi přestě tohle řekli, jak píšeš, že bych dostala novou. Bez dokladu o koupi se můžou pokusit najít tu vadnou součástku a opravit to, ale těžko říct. No je to možný? :? Zrovna teď, před vánocema, mám úplně jiný starosti.. achich. díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
19.12.06 12:48

Ahoj,
nám se stalo něco podobného.Když jsme chůvičku Philips koupili, byla v pořádku a když jsem přišla z porodnice, nejel taky zvuk. :evil:
Vyměnili mi ji za novou, jenom týden trvalo než jim přišla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401