Elektřina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Původní profesí jsem energetik. Je nesmysl, aby se někdo připojil k vzdušnému vedení. Je nesmysl, že by se někdo napíchnul v zemi. Většinou se el. energie v bytech ujídá sousedům, občas se najde nějaká machinace s elektroměrem. Nicméně jako počítačových virů existují tisíce, zrovna tak fint na ošizení el. energie existuje rovněž mnoho. Nicméně všechny jsou velice snadno zjistiltelné i přístroji nakoupených v hodnotách od 200-300 Kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se za svůj názor alespoň neschovávám ani nestydím. Pokud budu chtít někoho udat, nepotřebuji k tomu souhlasné reakce zde a už vůbec to zde nebudu vypisovat a čekat poplácání po ramenou, jak jsem uvědomělá. Ale každý má svou hlavu a svůj názor, nikomu ho neberu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mulder99 píše:
Původní profesí jsem energetik. Je nesmysl, aby se někdo připojil k vzdušnému vedení. Je nesmysl, že by se někdo napíchnul v zemi. Většinou se el. energie v bytech ujídá sousedům, občas se najde nějaká machinace s elektroměrem. Nicméně jako počítačových virů existují tisíce, zrovna tak fint na ošizení el. energie existuje rovněž mnoho. Nicméně všechny jsou velice snadno zjistiltelné i přístroji nakoupených v hodnotách od 200-300 Kč
A záhada zamčeného pokoje rozluštěna
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit