Elektro, kde mi poradí odborníci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12836
29.11.20 16:40

Elektro, kde poradí?

Existuje dnes ještě elektro, kde vám i poradí?
Potřebuji určitou věc a z popisů nejsem schopna vydedukovat ani vyfiltrovat, zda je to vůbec možné, zda se to ještě vyrábí…
Většinou jsem schopna tak nějak odhadnout, co potřebujia v elektrech se vyskytuji maximálně na výdejně(reklamaci) a ti lidé (prodavači) mi nepřišli, že se v tom nějak extra vyznají.
Mám trošku obavy, zda tam vůbec může nějaký odborník(vzhledem k platům) pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
29.11.20 16:48

Myslím si totéž. Občas se člověk potřebuje na něco zeptat, ale nemají zkušenost, neví… nejsou prodavači, ale podavači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12836
29.11.20 16:56
@dedrichov píše:
Myslím si totéž. Občas se člověk potřebuje na něco zeptat, ale nemají zkušenost, neví… nejsou prodavači, ale podavači.

Jenže já se teď potřebuji zeptat docela nutně a vůbec netuším koho. :zed:
Já mám trošku obavy, aby i když mi něco řeknou, aby to vůbec byla pravda. Já na základě toho objednám věci za větší částky aono to bude jinak :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
29.11.20 16:57

Teď jsem objednávala troubu na elektrocz.com a musím říct, že jejich přístup byl úplně někde jinde oproti těm gigantům pro které jsi anonymní peněženka a jak zaplatíš tak jsi pro ně skončil. Dokonce mi potom napsali mail, že kdybych si nevěděla rady s ovládáním, mám se jim ozvat. Mají online operátory 7 dní v týdnu. Nedělám reklamu, ani pro ně nepracuju ale ráda v dnešní době předám dobrou zkušenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.11.20 17:01
@Sany80s píše:
Existuje dnes ještě elektro, kde vám i poradí?
Potřebuji určitou věc a z popisů nejsem schopna vydedukovat ani vyfiltrovat, zda je to vůbec možné, zda se to ještě vyrábí…
Většinou jsem schopna tak nějak odhadnout, co potřebujia v elektrech se vyskytuji maximálně na výdejně(reklamaci) a ti lidé (prodavači) mi nepřišli, že se v tom nějak extra vyznají.
Mám trošku obavy, zda tam vůbec může nějaký odborník(vzhledem k platům) pracovat.

Prošel bych odborná fora / diskuse, zkusil bych najít recenze na youtube. Pokud se podaří najít, jsou nadšenci lepší zdrojem informací s větším přehledem, než „profesionálové“.

Ještě mě napadlo - pokud to zboží mají na alze, je na jejich stránkách pod každým zbožím diskuse, kde se dá zeptat, a alza (nebo zástupci výrobce) odpovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák