Elen, nebo Lea ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
4.4.20 20:50

Elen :srdce: Ještě se mi líbí třeba Erin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.21 15:27

Taky hlasují pro Elen, to je moc pěkné jméno, ale Lea taky nezní špatně, je to lepsi než Leontyna

• Citovat
  • Upravit
19388
17.11.21 15:32

Obě jsou hezká, Lea víc, o Fousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.11.21 15:35

Ja mam doma Leu. Za mne moc pekne jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.11.21 15:39
@pe-terka píše:
@Michaelaa90 Elen. Lea se mi špatně vyslovuje a má málo zdrobnělin.

Lea se vyslovuje naopak proti Elen dobre.

My rikame te nasi Leonka. Taky se da rikal Leuska, to se u nas neujalo. Jednoduche Leo!, kdyz zlobi nebo na hristi taky funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.21 15:47

@warita Leonka je spise pro Leonu. My mame tez Leu. Je to Leunka a vyslovuje se to bez problemu. Volame na ni i Leo, nebo Leu. Za me krasne a originalni jmeno :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.21 15:47

@warita Leonka je spise pro Leonu. My mame tez Leu. Je to Leunka a vyslovuje se to bez problemu. Volame na ni i Leo, nebo Leu. Za me krasne a originalni jmeno :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21593
17.11.21 15:59
@Anonymní píše:
@warita Leonka je spise pro Leonu. My mame tez Leu. Je to Leunka a vyslovuje se to bez problemu. Volame na ni i Leo, nebo Leu. Za me krasne a originalni jmeno :srdce:

vim, ale my te nasi rikame Leonka. Puvodne jsem totiz zvazovala francouzskou formu toho jmena „Leonie“ vyslovovano jako Leoni. Nakonec jsem se rozhodla pro elegantni kratsi formu Lea a domacky na ni volame Leonko, Leo.

Ale jinak ano, hodne lidi si mysli, ze je Leona nebo dokonce Leontyna. Moje sestra si do asi 3 let myslela, ze Lea je doopravdy Leona. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.11.21 16:00

PS: pokud se libi Lea, zvazila bych taky Thea. Je to ze stejneho soudku a je to taky hodne slusive jmeno. Neotrele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.21 16:26

Spoustu lidí má problém se jménem, když se osloví Nikolo, Petro, Moniko a tady ty jména, co se nesklonuji se mi líbí Elen, Nikol apod, takže hlasuji Elen. Je tu nějaká Elenka (Elen), aby se vyjádřila, jak je spokojená se jménem? Klidně i maminka za ní? Já myslím, že bude spokojena

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence