Embryo na UTZ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2194
20.5.10 21:36

Anonymní děkuji a zítra podám hlášení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
21.5.10 09:44

Tak se hlásím po kontrole vše je dobré a bije nám i srdíčko :dance:
Držím pěsti ať i vám všem to dopadne dobře, jsou to nervíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 11:55

Krišpíno moc gratuluju k :srdce: !!! :palec: Doufám že v pondělí budu mít taky takové dobré zprávy…Už se nemůžu dočkat!! :oops:

• Citovat
  • Upravit
2194
21.5.10 13:37

Budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.10 19:46

Krišpíno,tak dneska jsem byla na UTZ a mrňousek tam byl.Měří 8 mm a bije nám :srdce: !!!Doktor říkal že miminko je o 4 dny mladší než podle PM,tak proto asi minule nebyl vidět… :-D Ani nevíš jak jsem šťastná!! :hug: Děkuju za podporu a přeju příjemné a hlavně bezstarostné těhotenství!!!

• Citovat
  • Upravit
491
25.5.10 19:33

Také moc gratuluji k :srdce: , u nás byl také vidět v 5+4 tt jen gestační váček, srdíčko začalo ťukat v 6+3 tt, držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
26.5.10 07:32

Ahoj holky, ted jsem dočetla vaše příspšvky a možná jsem se trochu uklidnila…chci se zeptat včera jsem byla na prvním UTZ a doktor tam nic neviděl. na něco jenom řekl, že tohle by snád něco mohlo být ale nedokázal to specifikovat.odebral Hcg a řekl, že by byl rád kdyby bylo pod 1000, když bude nad znamená to že je to mimo. podle ms jsem 5+3tt tak je to divný.ale ovulaci jsem měla kolem 16-19 dne…první pozitivní test vyšel před dvěma týdny ale jasně že skoro neviditelný ale to jsem byla asi 7 anebo 8DC, což je hrozně brzy. Ale silnější byl až pozděj.dnes je čárka silna jak ta první, tak ja už fakt nevím. Před rokem jsem prodělala mimoděložní tehotenství…děkuji za rady a gratuluju vám

• Citovat
  • Upravit
1791
26.5.10 08:44

Ahojda! Já jsem na tom skoro stejně - jsem dnes 5tt+2, první pozitivní test byl 25. den cyklu, od té doby 2 další sílící testy. Mám ale stále strach jít už k doktorce, aby mě nevyděsila. :zed:
Chtěla bych jít až v 6+4, tak doufám, že už by tam srdíčko mohlo být, co myslíte? Ten čas se ale děsně vleče, pořád se pozoruju. Je mi divný, že před 2 týdny jsem měla břicho víc nafouklé a i jsem víc lítala na malou. Teď už mi jen trčí tmavé bradavky a občas se mi pěkně zamotá hlava. Jinak vůbec nic. Myslíte, že to je v pořádku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.10 16:12

Evelino,myslím že uděláš dobře když půjdeš ať v tom sedmém nebo osmém týdnu…Mě takhle brzo doktor zbytečně vyděsil a na dalším UTZ bylo miminko staré 6+5tt a už bilo srdíčko! :-D Ale záleží to i na doktorovi,nebo na tom jak přesný má UTZ.Někde se to ukáže později…Takže držím palečky ať je vše tak jak má být! :kytka:
1984,já bych ještě chvilku počkala,třeba je o pár dní mladší jako u mě a ukáže se příště!A jak ti vyšlo to hCG??Já měla v 6.tt 711.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.10 16:14

Jinak příznaky nemám doteď vůbec žádné a jsem na konci 8tt. :nevim: Takže to je asi taky individuální…!!Buď ráda že ti není zle! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2194
29.5.10 08:46

Anonymní - gratulace, teď už půjde vše hladce :palec:
1984 - tvé pocity chápu, já byla poprvé 4+5 hcg bylo 902 a na ult. nic dokonce velmi nízká sliznice. Dr. mi řekla že je to na 99% mimoděložní a za dva dny byla tečka na svém místě. Držím pěsti. Mám pocit,že na ty svoje embroušky moc spěcháme. Ideální je jít až v osmém týdnu vidět srdíčko a nenervovat se.
Držím vám všem pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
30.5.10 19:36

Děkuji holky. tak když jsem volala na výsledky HCG bylo 560. takže jsem otěhotněla asi o týden později..ja vím že ovulace byla až 18-20 DC.a normálne podle tabulek jovulace 13 DC. takže hcg by možná opovídalo a proto nebylo nic zatím videt..protože podle PM jsem měla být 5+3 ale byla jsem asi jenom 4tt.no uvidíme ve středu to mám další kontrolu.ale mám malou dušičku…

• Citovat
  • Upravit
68
1.6.10 13:12

Ahojky, taky se přidávám k čekatelkám na první ultrazvuk. Byla jsem na IVF v Unice 5. května, zatím mám těh. testy stále pozitivní, dnes byla druhá čárečka podstatně silnější než ta kontrolní, tak to snad bude dobré. Ale na UZ jdu až ve čtvrtek ráno, tak jsem také zvědavá. Jinak všem nastávajícím maminám moc moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 13:35

Bublino, držím pěsti a vítám tě do čekatelek na 1. UTZ. Jdu taky ve čtvrtek, tak pak písnu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.10 22:31

Tak co holky,jak jste dopadli??? :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat