Embryo na UTZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
984
17.2.12 22:52

Já měla v 5+5 jen váček se žloutkovým váčkem a embryo moc neviděla a v 6+1 už mimčo se srdíčkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boudy
19.2.12 10:35

:-(

Nakonec jsem šla na UZ ještě ve středu, tam mi potvrdili vše z pondělka, ve čtvrtek před zákrokem také, takže nebylo jiné řešení :,( Stále to v sobě nedokážu přijmout a uvědomit si, že najednou už nejsem těhotná …

• Citovat
  • Upravit
parketka
19.2.12 23:24
Boudy píše:
Nakonec jsem šla na UZ ještě ve středu, tam mi potvrdili vše z pondělka, ve čtvrtek před zákrokem také, takže nebylo jiné řešení :,( Stále to v sobě nedokážu přijmout a uvědomit si, že najednou už nejsem těhotná …

Taky jsem to zažila a uvidíš, že časem se to zlepší. Je to lepší než, kdyby se mimi vyvinulo a pak mu přestalo bouchat srdíčko - to jsem si aspoň pořád říkala. Tak se drž a uvidíš, že 3 měsíce utečou jak voda a budete to moct zase zkoušet.

• Citovat
  • Upravit
Boudy
20.2.12 09:40

Parketka : Rozumově si to obhájit dokážu, ale pocitově to nejde :-( Vím, že jsou na tom mnozí ještě hůř, že tohle zažilo spousta lidí kolem mě, ale stejně to bolí ...... Manžel už do dalšího snažení nepůjde , tohle byla naše poslední šance. A asi o to to bolí víc.

• Citovat
  • Upravit
parketka
20.2.12 10:56
Boudy píše:
Parketka : Rozumově si to obhájit dokážu, ale pocitově to nejde :-( Vím, že jsou na tom mnozí ještě hůř, že tohle zažilo spousta lidí kolem mě, ale stejně to bolí ...... Manžel už do dalšího snažení nepůjde , tohle byla naše poslední šance. A asi o to to bolí víc.

Omlouvám se jestli jsem moc zvědavá, ale tobě se to stalo už víckrát, že do toho manžel už nechce jít? Kdyby sis neudělala test tak o zamlklém těhu možná ani nevíš. Já vim, že je to těžký zažila jsem jeden potrat a jedno zamlklé těhotenství a teď jsem těhotná sice vystrašená, ale pořád těhotná a všechno vypadá dobře. Máš úplný právo se cítit špatně a musíš si tim taky sama projít, ale myslim, že nemusíte ztrácet naději. Nám doktor po v červnu řekl ať si neděláme naději na vlastní děti a teď je únor a já jsem v 10.tt

• Citovat
  • Upravit
Boudy
20.2.12 11:09

Tohle se mi stalo poprvé . Těhotenské testy jsem měla negativní, ale vynechala mi dvakrát menstruace a na krvi to bylo jasné, takže jsem těhotenství přehlédnout nemohla, navíc mi bylo dost zle,můj žaludek to pozná bezpečně… A důvod, proč už do toho manžel nepůjde je jednoduchý - máme dvě děti, obě jsou z rizikového těhotenství, obě těhotenství jsem prožila na vysokých dávkách inzulínu, oba porody „nic moc“ :-( Nejsem zrovna nejmladší,takže tím se riziko zvyšuje. Třetí mimčo si moc přeju, dala bych nevím co za to, kdyby to bývalo vyšlo.Už jsem prohlížela ty pidi věcičky po dětech, a radovala se…Na UZ jsme šli s tím, že se podíváme jak mimi roste, necháme si udělat fotku a řekneme dětem, že budou mít doma mimíska - oba si sourozenečka přejí…a pak v jedný minutě bylo všechno pryč :-( Držím palečky, ať máš vše v pořádku a dočkáš se zalouženého a hlavně zdravého miminka :-)

• Citovat
  • Upravit
parketka
20.2.12 11:24

Aha tak to se asi bojí oni jsou ty chlapíci někdy větší citlivky než my. Taky se drž, pomuckej ty svoje prďolky co máš a věř, že čas všechno spraví, i když je to někdy hergot těžký.

• Citovat
  • Upravit
Lulka012012
15.10.12 15:47

Ahoj holky mě se stalo to samé jsem 7+1 dítě se prý vyvíjí ale srdíčko nikdy prý mám počkat týden a jestli nic tak interupce stalo se vám to taky? myslíte že za týden tam bude už sem o jedno miminko přišla mám strach jsem na zhroucení nervy v kýblu. normálně mám nevolnosti prsa mám taky citlivější ale ten strach :(

• Citovat
  • Upravit
boudy
15.10.12 22:17

Držím palečky, aby na příštím UZ bylo vše v pořádku. My čekali taky, ale na desátém týdnu už to bohužel bylo neměnné,,, ale kamarádce třeba se srdíčko objevilo až po osmém týdnu, takže naděje umírá poslední. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Lulka012012
16.10.12 05:27

Já abych řekla pravdu nevím co si myslet včera jsem byla u dvou gynekologů jeen tomu dává týden druhej mě hnal do nemocnice na interupci i když dle obou ult se miminko vyvíjí tak jak má takže strach mám ale nějak si to už neberu potom co mi včera řekli sem si myslela že každou chvilku potratím ted je mi fajn :) a říkám si to bude ještě dobrý prcek bude bojovník :)

• Citovat
  • Upravit
Natal aaa
6.7.13 13:30

Ahojte, mám sice dvě děti, obě těhotenství proběhla dobře, ale ted jsem těhotná znova ale pořad mě to mimi zlobí, prvni s emi na testech nic neukazovalo a pak se na posledním testu objevili DVĚ ČARKY, ALE V DOBĚ KDY JSME TO MĚLA DOSTAT TAK JSME MALINKO ŠLINILA A POBOLIVALO BŘICHO. Pak víc jak tyden v pohodě, byli jsme u moře atd:-) ale při cestě zpatky jsme trošku opet zašpinila a pobolíva podbříšek. Hned jsme jeli do nemosnice bach věděla co se tam děje a podle posl. menstruace bych měla bejt v 6 tydnu ale podle ultrazvuku jsem ve 4 tak ted nevím a musim čekat do pondělka:-((má někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
8
28.11.22 15:42

Dobry den chtěla bych se zeptat se byla sem gindu 30.11.2022 půdu operaci a přítele snažíme miminko ale nechápu papíry dala ginda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí