Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My jsme v pořádku, akorát mimčo je cca o 5 dnů mladší, než podle poslední MS, ale bije už
! ![]()
Další kontrola 22.6. a pak genetika. Budou to pokaždé nervy, aby byly testy v pořádku!!! ![]()
Neboj, to je běžné… bude to všechno v pořádku uvidíš!
Bát se budeš skutečně celé těhu - s tím už jsem se taky smířila. Dnes jsem 15+2 a každý den trnu, jestli se něco nepřihodí… před každou poradnou se klepu jako ratlík, co doktor zjistí, jestli bude moč OK, jestli se mimi na UTZ bude hýbat, jestli roste, má všechno, co mít má a tak pořád dokola. Občas mě pekelně píchne v boku nebo podbřišku a už šílím… tohle všechno je prý normální… tak se musíme šetřit a těšit se na miminka, aby byla šťastná a zdravá! ;o)
Obávám se ale, že porodem to začne na novo a o dítě se budeme bát už celý život - tak to asi prostě je. ;o) ![]()
Těším se, až nám za 14 dní napíšeš, že je všechno OK! ![]()
Papa a prima den!
K* ![]()
Dalmatinko! Děkuji za podporu. Vím, že to tak bude, ale je mi líp, že vím, že nejsem sama, kdo to tak prožívá a strachije se neustále, aby bylo vše v pořádku. V noci jsem se taky probrala, že mě píchlo v boku, když jsem se obracela a už mi to taky šrotovalo.
Takže opravdu díky!!! ![]()
Evelina75 píše:
Dalmatinko! Děkuji za podporu. Vím, že to tak bude, ale je mi líp, že vím, že nejsem sama, kdo to tak prožívá a strachije se neustále, aby bylo vše v pořádku. V noci jsem se taky probrala, že mě píchlo v boku, když jsem se obracela a už mi to taky šrotovalo.
Takže opravdu díky!!!
Jůů tak to jsi mě teď uklidnila ty!
Občas se v noci probudím fakt bolestí, když se chci otočit na bok a v tom mě tak šíleně píchne, že jsem v tu ránu vzhůru a skučím. Manžel už se párkrát asi pěkně vyděsil…
Neboj, jsem sama hysterka a pomáhá mi uklidňovat ostatní - pak jsem sama tak nějak klidnější!
![]()
Tak to je bezva…já taky jiné uklidňuju a vypadám jak hrdinka.
Tak to je určitě normální, to píchání v boku. Mám to úplně stejně!!! ![]()
Dalmatinko a už si něco přibrala? Máš už pidi bříško?
Já už mám nahoře 1 kg a děsím se, abych nebyla jako při prvním jako kule s 22 kg navrh. Ale když jo, no tak se to zase zhubne…hlavně ať je mimísek zdravý!!!
Ahoj holky, tak ted jsem volala doktorovi a hcg z minulých 560 )minulou středu) stouplo na 1860. Nevím jestli je to dost. Ale byla jsem tam ted ve středu a něco viděl ale jenom váček a řekl mi že je to asi neprospívající tehotenství. Tak ja nevím. před týdnem u toho hcg 560 neviděl nic. mám tam jít opět ve středu.
1984 - zatím se nenervuj! Je špatný, že doktoři často straší takhle dopředu. U každé stoupá HCG jinak a pak i jinak odeznívá. Uvidíš ve středu adej pak hned vědět! Držím pěsti, ať je vše v pořádku!!! ![]()
Takže hlásím, že jsme také v pořádku,
nám ťuká, máme 0,61 cm. Dle doktora jsem 6+3. ![]()
Díky moc, Evelinko,
chci se jen zeptat, jsem trošku zmatená, byla jsi na krvi pro potvrzení těhotenství? Já byla na ET v Unice v Brně a po dvou týdnech jsem si měla udělat doma test. Pak když byl pozitivní, tak si mě pozvali na ultrazvuk, který potvrdil, že mimčo tam opravdu je a je v pořádku. Ale krev mi nikdo nebral. Nevíš náhodou, jestli se na tu krev musí?
Bublinko - nemusí, důležitý je ult. kde je mimísek vidět. krev je dobrá když jdeš moc brzy a ještě není na ult. patrný človíček.
Gratuluji
Bublinko, já taky na krvi nikde nebyla…jen jsem řekla, že mám 4 pozitivní tt a hned mi udělali UTZ. Šla jsem tam taky až v tom 7.tt. Teď nás budou čekat až testy na krevní skupinu, na choroby atd. ![]()
Díky moc holčiny, to jste mě uklidnily. Asi moc všechno řeším, hrozně dlouho jsme se o mimi snažili, je mi 37, tak se pořád kontroluju. Nejhorší je, že mi není špatně, jak to tady holky popisují v diskuzích. Vůbec nic mi není, kromě toho, že mě strašně bolí prsa.