Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rachel55 píše:
presne, vsude mam prebalovny, nikde v restauraci a v kavarne se nekouri, naprosto normalni je jit tam s ditetem a kdyz clovek chce, byt doma muze, ja jsem toho prikladem
Na prebalovaky jsem uplne zapomnela, to je pravda. Tady jsou fakt uplne vsude.
@rachel55 takže máte restaurace všechny nekuřácké? jestli myslíš být doma s dětmi, tak tady ta možnost je taky, sama jsem.
K. Black plati ti to do 12 let veku ditete, bezi Ti duchod a zdravotni peci mas zdarma
Příspěvek upraven 31.12.12 v 15:48
@rachel55 píše:
K. Black plati ti to do 12 let veku ditete, bezi Ti duchod a zdravotni peci mas zdarmaPříspěvek upraven 31.12.12 v 15:48
tak to je dobrý
co se týče restaurací a kouření tak myslím že tady to bude brzo taky ![]()
@K.Black píše:
@Loki01 nevím kde jsi se v ČR pohybovala, ale je dost restaurací pro nekuřáky(sama jsem kuřád ale s dětmi do zahulených nechodím) teda dokud jsou malé.Co se týče financí na MD, platí ti tam třeba po dobu 4 let sociální a zdravotní? nevím, proto se ptám + zdravotní péče, ta je tu myslím dobrá a v rámci možnosti zadarmo, samozřejmě za lepší si připlatím.
jinak já nikomu nezávidím odjezd a bydlení v cizí zemi, dokonce i klukovi říkám až dodělá školu ať jede.Jen se mi prostě nelíbí, kritizování národa a využívání jeho vymožeností, když se mi někde nelíbí tak jdu ne? taky bych nebydlela tam kde se mi nelíbí, hnusí se mi to a všichni lidi jsou
Všude je něco, v každé zemi, člověk by měl žít tam kde je jemu a jeho rodině dobře.
Pohybovala jsem se po Zline a Brne. Mozna je jinde jina nekuracka restaurace na druhe, ale nevim nevim:)
Tady se o to nemusim zajimat. Nekouri se vsude.
Zdravotni ma placene kazdy kdo je residentem v UK automaticky. Nemusis se registrovat na pracaku, nic. A socialni mas placene pokud pobiras pridavky na deti do te doby nez je diteti 12 let. Takze do te doby muzes sedet doma na prdeli a zapocitava se ti to na duchod.
Ja se o to moc nezajimam, tady je nejaky odkaz, jsou tu nejake basic pension a additional pension, mozna o tom vi nekdo vic. Ja jsem si jista, ze si na duchod jeste vydelam
mam spoustu casu ![]()
http://www.hmrc.gov.uk/…-pension.htm
Ja zakladatelce rozumim, ja sama na CR hrda nejsem, ale jsem hrda na nektere nase osobnosti, jenze to jsou vetsinou lide, ktere jsme jako narod zaprodali nebo se k nim otocili zady, bohuzel to je soucast nasi povahy
@K.Black píše:
@rachel55 takže máte restaurace všechny nekuřácké? jestli myslíš být doma s dětmi, tak tady ta možnost je taky, sama jsem.
A manzel je na minimalni mzde?
@Loki01 tak to je dobrý, já netvrdím že nejlépe je v ČR to rozhodně není, teď už vím zas o něco víc
manžel na minimální mzdě není.
@K.Black píše:
@Loki01 tak to je dobrý, já netvrdím že nejlépe je v ČR to rozhodně není, teď už vím zas o něco vícmanžel na minimální mzdě není.
No rozhodne mate lepsi pocasi
O tom zadna.
Rodina a kamaradi mi samozrejme chybi. A taky ceske pivo. Skoda ze to nejde namixovat ![]()
Tak že rady jen melu a nevím o čem je mimo, nebydlím v čr už druhým rokem. ![]()
@pikola píše:
Tak že rady jen melu a nevím o čem je mimo, nebydlím v čr už druhým rokem.
Uz druhým?:) Ono to „odcesteni“ vetsinou trva dýl. A ty víš jak to chodi v Norsku?
@Loki01 píše:
Uz druhým?:) Ono to „odcesteni“ vetsinou trva dýl. A ty víš jak to chodi v Norsku?
@pikola píše:
A ty o norsku něco víš? No a kolik let musím bydlet mimo abych do něčeho mohla kecat?
Já o Norsku nic nevim. Ale aspon zakladatelku neurazim
Ja jsem ji poradila bez toho abych ji tady odsuzovala…
Proč Norsko, byla jsi někdy někde, kde je dlouho tma a zima? Já jo, celkem za život 4 zimy na severu (Rusko a Finsko) a neměnila bych z ČR už jen kvůli počasí. Jsem vždy když je v zimě den jako dnes pozitivně překvapená, že je takové krásné počasí v zimě (odpovídá asi severskému začátku května).
No a v Norsku bych se taky bála tamní sociálky, že mi kvůli jejich blbosti seberou děti. Více zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…