Emigrace do Norska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
31.12.12 10:43

Český národ tvoří Češi a ty jsi jeden z nich. V jedné moudré knize se praví - Kdo se ponižuje, bude povýšen a kdo se povyšuje, bude ponížen. O Norsku to sice není, ale poučné jistě ano.

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
31.12.12 10:43

@Buzulumab Děkuji za zkušennost, i když si první kdo má zkušennost horší, většinou jsou češi docela tolerováni a jsou v Norsku spokojení, že je Norkso nadstandart, víme, díky bohu máme velmi velké finanční rezervy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
31.12.12 10:45

@barique díky,ano o všich vím vše :mrgreen:

díky za info, že bratrovi se tam daří, že to jde a že jsou tam rádi :)

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
31.12.12 10:46

@Naima ano, a nejsem ráda že jsem jeden z čechů, nepovyšuji se ale nemám svůj vlastní národ ráda…a ji mi fuk co si o tom myslíte

• Citovat
  • Upravit
530
31.12.12 10:46

Ahoj ja odesla sice ne do Norska ale za hranice bylo to slozite jako vsude ale jsem stastna a neplanuji na
vrat.
Cesi jsou jako narod zli a zkazeni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
31.12.12 10:48

K tématu opravdu nic nemám :( o Norsko jsem se nezajímala.

Já jsem si nevšimla žádných urážek.

Ale tak nakonec se snad zakladatelka něco málo dozvěděla…i teda za cenu ostatních „chytrých příspěvků“…snad si dají lidé větší pozor, co a kam a proč píšou pro příště.

• Citovat
  • Upravit
oukidouki
31.12.12 10:59
@barique píše:
Tohle je presne duvod proc uz se tady na nic neptam!!!
Napisu dotaz a odpoved zacina to ti neporadim.

Zakladatelka se jasne zeptala a misto toho se tady resi vsi ve skolce.

Napisu to jeste jednou - muj starsi bratr do Norska odesel pred pul rokem s pritelkyni a 2,5 letym ditetem.
Oba pracuji, neter chodi do skolky, norstina pry neni tak tezka a jsou tam spokojeni.

Ja jsem v Irsku, zacatky nejsou lehke nikde ale chci zustat tady.
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
12154
31.12.12 11:09
@saminomimino píše:
@badela urážet Čechy? a čím jako, že jsem vyjádřila svůj názor na českou náturu, víš, ty jsi přesně jeden z mnoha lidí díky kterým chceme odejít…

Čím dřív Čechy uvidí tvá záda, tím líp tu Čechům zase bude a Tobě bude líp a svobodněji v zemi, kam se těšíš a která bude Tvým domovem.
Udělej to co nejdřív, protože jsi sama nešťastná a svým vystupováním udivuješ spoustu lidí, kteří bohužel musejí s tebou žít.
Moc Ti držíme (všichni hrdí Češi) palce, aby Ti v zemi zaslíbené kvetla pšenka :kytka: a aby jsi neměla důvod se vracet tam, kde kydáš hnůj na své rodáky :kytka: .

@saminomimino píše:
"ano, a nejsem ráda že jsem jeden z čechů, nepovyšuji se ale nemám svůj vlastní národ ráda…a ji mi fuk co si o tom myslíte
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
31.12.12 11:12
@radúna píše:

Nechte toho…to je pořád dokola.

Byla založená diskuze, pište k věci, nebo raději nepište!

• Citovat
  • Upravit
216
31.12.12 11:13

Jestli máte finance do začátku, tak to máte dobré vyhlídky :palec:, je to bohužel základ… většinou se to všechno zhroutí právě během prvních pár měsíců, kdy dojdou peníze, není práce, neuznají vzdělání, je potřeba nějaký drahý kurz apod…

fandím vám, ale také se mi nelíbí, že tak zobecňuješ, chrlíš kolem sebe hořké (důchodcovské) poznámky (tady je to bordel, rasismus, lidi si jen závidí pomlouvají okrádají, všichni chytří a nikdo dohromady nic neví) a na většinu komentářů, které třeba nebyly k věci, ale opravdu nebyly zlé, reaguješ obratem jedovatým ublíženým výkřikem nebo tím, že je ti to přece úplně FUK…

přijde mi, že to zlo, útoky a zášť prostě vidíš za vším :nevim: :nevim: :nevim: to není Čechy a Českou republikou…můžu tě ubezpečit, že pokud na sobě nezapracuješ, tak to nikde na světě lepší nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
31.12.12 11:14

Se mi teda neokopíroval příspěvek Radůny…

• Citovat
  • Upravit
12154
31.12.12 11:21
@oukidouki píše:
Nechte toho…to je pořád dokola.Byla založená diskuze, pište k věci, nebo raději nepište!

Hm a že ty píšeš k věci… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oukidouki
31.12.12 11:51
@radúna píše:
Hm a že ty píšeš k věci… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.

Já tu od včera čtu a dnes reaguju jen kvůli toho, že se chci zakladatelky zastat, to je celé.
Víc už reagovat nebudu, protože se to zvrhne zase v úplně jinou diskuzi a pravděpodobně pro změnu na mou osobu.
Přeji všem Šťastný nový rok 2013 a dělejte všichni tak, aby jste byli šťastní, ať je to cokoliv :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
844
31.12.12 12:16
@radúna píše:

Já nejsem hrdá Češka jak píše Radúna ale palce ti držím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
31.12.12 12:29
@saminomimino píše:
@badela urážet Čechy? a čím jako, že jsem vyjádřila svůj názor na českou náturu, víš, ty jsi přesně jeden z mnoha lidí díky kterým chceme odejít…

Co na to říct?
„Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj.“
A ještě…„Kdo jinému jámu…“
A do třetice „Husy jsem s tebou nepásla.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky