Emigrace do Norska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
saminomimino
30.12.12 17:14

@Jura007 a co tím jako chcete říct??jako že jsme paraziti co chtějí žít v jiné zemi, pač tady nás utlačují mongoli a cikáni a my jsme tedy podle vás něco podobného když chci vzít svoji rodinu do Norska, a i přesto že se začlením norové nás příjmou, budu poddruh a parazit a jen vyžírka Norska??Nebo jako co, jako to je tak divné že třeba máme jisté sny které si v této zemi nemůže splnit, je tak špatné chtím mít malou farmičku uprostřed nádherné země a slušně si tam žít
no pokud ano tak se Norům předem omlouvám a doufám že mně dnes nepřepadne nějaký mongol jak půjdu nakoupit, tady je to ocela běžné ale policie to neřeší

• Citovat
  • Upravit
1313
30.12.12 17:14

Můj bratr se odstěhoval do Norska (jsou až úplně na severu) v červnu, poté co jeho přítelkyně dostala nabídku pracovat v lékárně - ona už norsky něco uměla.
Odjeli i s jejich zítra 3 letou dcerou.
Bydlení měli zajištěné od majitelky lékárny a malá začala skoro hned chodit do školky. Bratr už si teď taky našel práci - montuje nábytek, říkal že za víc, než si řekl.
Jsou velice spokojení.

Já jsem přes 4 roky v Irsku, začátky nejsou lehké nikde, ale u nás to vyšlo a už si nedokážu představit žít v ČR, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
30.12.12 17:16

@saminomimino promiň, ale pro nora možná ty budeš ten mongol, který ho hodlá přepadnout. Většina národu není moc otevřená k nám z východu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino

@terinka4444 ale já už v úvodu otázky prosím aby mi nikdo neradilmi už 5 let zvažujeme a sbíráme info, není to nápad dnešního večera, tak proč mně někdo prověřuje, hledám tu jen někoho kdo žije v Norsku, to chci tak moc, víme že je to obrovské rozohdnutí a taky nepíšu že se stěhujeme stále jen zvažujeme

• Citovat
  • Upravit
69235
Tak Zháněj, jsi celkem dost naštvaná a agresivní, jak někdo absolutně nesouhlasí, co? Mohla bych ti dopodrobna povyprávět, jak to funguje v Kanadě, mnohem vstřícnější zemi, než je Norsko a jak diametrálně se liší informace podané úřady od skutečnosti, když tam člověk dorazí. Vezmi si něco spíš z toho varování a rad o tom, že to není růžové, nikdo netvrdí, že jsi debil, jen opatrně s projevem…
@saminomimino píše:
@pikola ano anglicky umíme a než bychom tam odjeli chceme umět i norštinu aspoň na komunikativní úrovni, pracovní povolení není potřeba, to už máme zjištěné, pouze pokud tam chceme zůstat déle jak 3 měsíce je potřeba nějké papíry doložit, povolení k pobytu taky zrušené, máš zastaralé informace, a jak sis jistě všimla nehledám tu rady tohoto tipu zháním člověka co tam žije nebo žil nebo se stěhuje a podobně, veškěré další info máme dávno zjištěné, nepotřebuji tu nikomu dokazovaz že nejsem debil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.12.12 17:17

@saminomimino na to jak tu kolem sebe kopeš, víš opravdu prd ;)

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
30.12.12 17:17

@pikola to si uvědomuji, ale rozhodně bych se snažila nebudit ten dojem, promiň ale pokud bys viděla „naše“ místní mongoli, tak mně tedy urížíš že i já bych tohle mohla být pro Nory, gangy a kurvy, tak to moje rodina fakt není

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
30.12.12 17:18

@terinka4444 proto hledám někoho kdo mi řekne nebo napoví jaká je realita, to mi tu ale zatím nikdo neřekl, řekneš mi to tedy ty, víš jak se tam žije??že mi tu kážeš

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
30.12.12 17:20

@barique Děkuji za názor to jsem chtěla slyšet, zkušennost ze života

• Citovat
  • Upravit
35732
30.12.12 17:20
Promina, ale.co o tech lidech vis? Bydlíš s nina snad? Pomlouváš jedince na základě národnosti a pak se oháníš tím, že češi jsou hnusný, ale ty jsi přece jiná. Jak muzes vědět, z jakého důvodu ti lide utekli a co u nás dělají? Nehraj si na něco, na co nemáš
@saminomimino píše:
@pikola to si uvědomuji, ale rozhodně bych se snažila nebudit ten dojem, promiň ale pokud bys viděla „naše“ místní mongoli, tak mně tedy urížíš že i já bych tohle mohla být pro Nory, gangy a kurvy, tak to moje rodina fakt není

Příspěvek upraven 30.12.12 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
30.12.12 17:21

Žádám naposled, žijete někdo v Norsku, prosím jen kdo tam žil žije nebo hodlá žít moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
K.Black
30.12.12 17:22
@saminomimino píše: Žádám naposled, žijete někdo v Norsku, prosím jen kdo tam žil žije nebo hodlá žít moc děkuji

tchyňka tam byla na dovolený, počítá se to? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
30.12.12 17:22

@pikola vy jste mně evidentně přišla jen urážet, copak je tak hrozné zeptat se jestli někdo žije v Norsku a jak se mu tam žije, proč mně tady prověřujete, na to se vás nikdo neptal

• Citovat
  • Upravit
69235
30.12.12 17:23

Já ti tu nekážu, Norsko neznám, ze zvědavosti jsem otevřela tohle téma, jaké to je asi v Norsku, a narazila jsem na osobu, která to tu nesnáší, každého věc, nadává na mentalitu našeho národa, a při tom si pročti své příspěvky, nikdo se ti to nesnaží rozmluvit, každému je fuk, jestli žiješ tady nebo někde jinde, všechny ty příspěvky jsou míněny jako rady pro tebe, rady, které tě urážejí, které nepotřebuješ, neb nejsi debil, kdokoliv ti cokoliv napíše, vystartuješ…to je ta smutná mentalita našeho národa, mážná se v Norsku uchytíš lépe, třeba tam budeš milejší na lidi okolo sebe, co ti v dobré víře poskytnou nevyžádanou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
30.12.12 17:23
@pikola píše:
@saminomimino promiň, ale pro nora možná ty budeš ten mongol, který ho hodlá přepadnout. Většina národu není moc otevřená k nám z východu.

A zvlast Norsko po Breivikovi akci. Zakladatelko, bohuzel z vlastni zkusenosti mohu rict, ze budete pro ne trochu „podradni“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová